FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
31.10.11 08:04

To je na ředění krve, já ho měla, protože mi zjistili trombofílii a simča nevím proč ho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
31.10.11 08:19

aha, díky, tak já si krev asi ředit nemusím…ale stejně se mi zdá, že si to píchá skoro každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
31.10.11 08:22

Buď ráda, že si ho nemusíš pichat, je to otravné. Kdybych otěhotněla tak bych ho píchala do konce třetího měsíce. Ale kvůli mimču bych to dala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.10.11 08:30

Tak jsem to zvládla - večer mi sebral noťas manža tak jsem to už nestihla dočíst…
jinak já netuším proč beru frexiparine :think: jsou věci na které se zbytečně neptám.

Jinak já dnes začínám cítit, že se něco děje… včera večer mě jako „tahalo“ v bříšku, dnes zase cítím takový divný tlak…
Zítra přidávám k frexiparinu i ten Menopur - tak to bude alchimie… :roll:

jinak jsem už dnes zvládla i předoperační - zítra odpoledne budu mít výslekdy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
31.10.11 08:35

to jo, nejlepší je se pořád na něco neptat…když už přidáváš menopur, tak se pomalu blíží odběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
31.10.11 08:36

No Simi to se ti tam hezky kladou vajucha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.10.11 08:38

ve středu jdu na kontrolní UTZ tak se uvidí…
JSem přišla na to, že mám předběžný termín OPU napsaný 5.11. Ale to alda nestihne vyřídit předoperační…
Když jsem šla vyřizovat tu urologii tak mi řekli předběžně 4 týdny od diphereline… a já jsem neprozřetelně povolila manžílkovi služebku do Salzu… jede zítra a vrací se ve čtvrtek… tak snad to stihne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
31.10.11 08:41

Neboj ono se to protáhne,já měla předběžný termín tuším 25 a OPU byla až 30 a to jsem léky nedokupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
31.10.11 08:52

teď dělají OPU jenom v pondělí a ve čtvrtek, ale určitě to stihneš, já jsem šla taky později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 08:56

Ahoj holky :mavam: .
Simi to se ti tam ukládají hezky vajíčka :mrgreen: .
Milis,tak to se ti nedivím ,že chceš z Gyncentra odejít tam je to jen o penězích :cert: .
Mám to síce kousek ale tam bych určo nešla.My jsme byli na IVF v Eurofertilu.To nové centrum v OVA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.10.11 08:57
principeska píše:
teď dělají OPU jenom v pondělí a ve čtvrtek, ale určitě to stihneš, já jsem šla taky později

jak to????
tak že by šel manža v neděli na operaci a já vpondělí na OPU :?: když bude samozřejmě vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
31.10.11 09:00

prý jim odešla embryoložka, tak asi proto jenom pondělí a čtvrtky......ony jim totiž odešly obě embryoložky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 09:02

Předse nemůžou vědět na kdy výjde ženským OPU co kdyby to vyšlo třeba na středu nebo jako mě na neděli :think: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.10.11 09:02
Cože?????Obě????? 8-o
principeska píše:
prý jim odešla embryoložka, tak asi proto jenom pondělí a čtvrtky......ony jim totiž odešly obě embryoložky :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.10.11 09:12

prý tam dojíždí někdo z fertimedu…
Mě to trochu naštvalo protože ta Březinová s náma procházela jak to s náma bude… hlavně operaci manžela… tak jsem zvědavá jak to celé dopadne…
To mě docela naštvalo :roll: Se na to musím zeptat ve středu znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.