Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No jo, zítra se uvidí, kolik jich roste
, ale většinou po dlouhém protokolu jich je hodně
PRINC uvidíme - u nás nikdy nic nebylo tak jak se to jevilo…při každé pozitivní zprávičce přišla hned v zápětí jobovka… takže se moc těšit na nic nechci…
Holky,myslíte že kyž je tam tak velké číslo HCG že by to mohli být dvě? ![]()
Val to těžko říct… počkej si na UTZ - max budete mít doma veseleji ![]()
Ahoj holky,
Simi ten Fraxiparine teda nevím, já ho píchala večer takže jsem to řešit nemosela, ale jestli pícháš zároveň s hormonama tak bych si ho vzala akorát sebou a píchla si až tam.
Katy jak říká Simča udělejte kontrolní za měsíc a třeba mužíčkovi dávej ještě nějaké podpůrné vitamínky.
Val těžko říct, ale zas lepší 2 než žádné. Hlavně ať jsou v pořádku.
Holky do práce jdu až 3. , byli na mě milý tak snad to bude dobré.
Ahoj holky, zdravim, teda to je novinek ![]()
Val, najdi si na netu hodnoty, uvadi se tam co je typicke pro jedno, nebo pro dvojcata.
Ohledne tech embryolozek, to jste me moc nepotesily
, doufam, ze to bude v pohode. Taky si myslim, ze na tom hodne zalezi.
Jinak ja ocekam dnes menses, ale zatim jen spineni, tak uvidim zitra ![]()
Strsim píše:
PRINC uvidíme - u nás nikdy nic nebylo tak jak se to jevilo…při každé pozitivní zprávičce přišla hned v zápětí jobovka… takže se moc těšit na nic nechci…
Ahoj
Tak co dnes nového?? ![]()
Simiii kde jsiii, jsu napnutá jak malé trencle na velkém zadku, jak jsi dneska dopadla? Já za chvílu budu moset jet, zítra mám službu a nejdřív se sem dostanu až zítra večer a to kdoví jestli ![]()
sorry holky - teprve teď jsem se dostala k netu…
žádné echt dobré zprávičky bohužel nemám - na levé straně nic, v pravo 4 vajucha velikosti 8 mm.
Přidala mi dvě pera gonalu a zvýšila dávku na 225 - v sobotu další kontrola…
tak uvidíme…
To bylo o fous, zrovna chcu vypnout pc. Simi tak snad ještě nějaké dozrajou a ty co tam jsou budou echt kvalitní ![]()
právě mě zarazilo že mě pořád píchá na levo a tam mi nic nenašla - napravo našla 4 a tam necítím nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď