Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi držím palečky ![]()
Já už vím od 1IVF že musím mít vyšší dávky.Já píchala hned od 1DC 225j Menopuru.Ale neboj dorostou a budou i nanučci ![]()
Strsim ![]()
Docela dobře
Oproti minulé stimulaci mi tahle zabírá, nevím přesný počet folíků, Michnová mi jen řekla, že na pravé straně je největší 10 mm folikul a na levé straně jsou největší 4 folikuly, ty mají zhruba od 8 do 12 mm. V sobotu jedu taktéž na UTZ a prý se uvidí, jestli mi to Menopur pěkně rozjede, v tom případě bych šla hned v pondělí na OPU, ale na 90% prý bude OPU ve čtvrtek. Právě jsem dočetla, jak jsi dopadla ty. To se ještě rozjede. Já jsem měla minule na prvním UTZ jen 2 folikuly a nakonec jich bylo 7, takže nezoufej, bude to dobrý ![]()
Ale mám stejný problém jako ty. Pobolívá mě mnohem víc na pravé straně, kde mám jen ten jeden velký folikul ![]()
díky - nějak totiž nerozumím tomu proč mě to bolí najedné straně - navíc na té kde podle M. nic nemám.
A kolikátá jsi šla??? jestli teda nejsem moc zvědavá
Ahoj Holky, zdravim ![]()
Simi, tak me napadlo, to co je pro tebe v levo je z jejiho pohledu v pravo, tak jestli to nemuze byt tim ![]()
Budu na tebe myslet, urcite jeste dorostou ![]()
Chtela jsem se zeptat, kdyz jdes po tom tydenim pichani na kontrolu ve stredu, tak pak dalsi kontrola je vzdycky az v sobotu,tj. 3 den, nebo se nekdy chodi i v patek.
Jinak ja jdu zitra asi na injekci na prechod, tak doufam, ze bude vse ok
Šla jsem na řadu tuším čtvrtá. Kolikátá ty? Byla jsi tam hned ráno?
S tou bolestí je to divný, navíc mě to pobolívá kolikrát až kdesi u žaludku
Bolelo mě to tam i po OPU, nechápu to.
A jak ti je? Snášíš stimulku dobře?
Vanilko tak mi je docela dobře - jen občas je mi zle - třeba jak jsem dnes přiletěla do práce tak mi se mi udělalo fakt brutálně zle… jsem taková jakoby nafouknutá - pořád přepitá…
já jsem šla hned jako druhá - jsem si musela přivstat a vypravit manžílka na služebku tak se mi pak už nechtělo spát tak jsem jela… a byla tam už před 8 ráno…
Marki neboj - všechno bude v pořádku - já si myslím že problém může nastat až za 14 dnů - ať ti budou kontrolovat jestli nenaběhly cysty po D.
Strsim, nejsi ty taková ta hrozně sympatická paní s culíkem a knihou?
Já mám občas šílený návaly horka, ale mám pocit, že to pomalu ustává. No užíváme si to se vším všudy, co? ![]()
tak jestli sympatická to netuším, spíš nenamalované zombii co spí za pochodu
tak návaly nemám - spíš je mi pořád zima - jakoby mi nefungovala termoizolace… a občas mám pocit že hodím šavli ale jinak nic. Krom toho teda že mě občas píchne až pod žebry, v zádech okolo páteře a takové jakoby tahání v bříšku…
Takže jsi to byla ty? Potkaly jsme se na záchodě? Fakt jsi od pohledu moc sympatická!
Taky mám pocit, že mám šílenej spánkovej deficit. Špatně spím, nevím, jestli za to taky můžou hormony, ale jsem snad 100X za noc vzhůru a teprve nad ránem usnu tvrdě. Už a´t to máme všechno ÚSPĚŠNĚ za sebou ![]()
To je super, že jsme se potkaly na živo
Já jsem měla určitý tušení, ale bylo mi blbý se zeptat.
Kruciš, zrovna v tu sobotu jedu s chlapem, mám ho vzít sebou, kdyby náááááhodou byly folikuly dorostlý a v pondělí bylo OPU, tak mu musí vzít krev. A potom pádíme rychle zpět, protože mám od 8 hod. školu, tak abych o moc nepřišla. Ale pokud bude příští kontrola opět společná, jsem pro kafe ![]()
v pohodě - já toho svýho možná vezmu taky - ani ne kvůli krvi jakože se mi spíš nechce řídit… raději si zchrupnu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.