FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
6.11.11 20:32

Holky zdravím :mavam: :mavam: :mavam:
Simi, to s tím IVF bez transferu jsem si myslela až donedávna taky. Dokonce i docent Dostál mi řekl, že mám před sebou tento a ještě další cyklus. Uzemnila mě paní na pojišťovně. Prý: pan doktor to myslí dobře, ale máte před sebou poslední pokus hrazený pojišťovnou, tak přeji, ať Vám to vyjde 8-o Zírala jsem jak z jara :-(
Ti Fertimeďáci si to museli vykázat celý i s transferem, jinak to není možný :-( Přitom jsem stimulovala jen 7 dní Fostimonem a do nosa jsem si stříkala Synarel. Ten jsem navíc i platila. Po 7 dnech zjistili, že mi stimulace vůbec nezabírá, měla jsem 2 folikuly. A celé IVF stopli.
Vůbec ničemu bych se nedivila, stačila mi aféra s genetickými testy :-(
Kdyby sem šli vkládat fotky, tak ti vložím naši puberťačku :mrgreen: Je už pomalu větší než já, půjčujeme si hadry :mrgreen:
Holky, všem přeju dobrou noc, zítra vstávám v 5 do práce, tak si jdu chvilku číst a chrupkat.
Pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
6.11.11 20:35

Ty Vanilko na pojišťovně ti přece můžou vyjet co si tamti účtovali a můžeš se bránit. Už tak to stojí spoustu úsilí, nervů a peněz na to aby tě nějací vydřiduši podvedli :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Jsu z toho rozčílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.11.11 06:49

sisi,Katy-koukam,ze máme poradnu zas +- nastejno…tak nam to tam ted holky pekne rozjedou to tehotneni,zanechaj tam ty spravny tehubacily a my se pak jen pridame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.11.11 08:11

Ahoooj Papčo :mavam: jak už jsem psala Kačce - škoda, že to nemáme na stejný den, ale což, myslím, že se stimulkou budeme začínat spolem takže se tam někdy určo potkáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.11.11 08:12

A je pravda-holky nám to tam pěkně rozjedou, naprskají nám sem těhu bacily a my se pak jen povezem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.11.11 10:16

Marky a co ty,co mas v planu?ivf,nebo minimalku?JAsny,ze az dle toho ,co ti doporuci,ale premyslela jsi nad tim?urcite zacnes v lednu,vid?myslim,ze jsi to tu psala,ze co nejdriv.JA si terminem jeste nejsem jista :-( mam trosku strach z nachlazeni a nemoci ,cimz jsme si prosli ted..tak nevim,ale chci co nejdrive.Uvidim,kdy vubec ted dorazi MS po tom vsem…a pak se nakopnu dal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.11.11 10:25

Nechám to na nich, vůbec nevím :nevim: Tak buď ivf s vysokýma dávkama nebo tu minimálku, já fakt nevim, snad mi dobře poradí. Mám strašný strach, ty moje vajca jsou fakt na prd, když i při výborném spermiu a ICSI se ze 3 zralých oplodnilo jen jedno. Moje noční můra je, že mi doporučí dárkyni.
Jinak pokud mě dr něčím nepřekvapí tak bych chtěla začít v lednu. Taky jsu zvědavá kdy přijde MS, ale snad normálně,u mě vlastně o nic nešlo..jen byla posunutá těma hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.11.11 10:31

A co se týká toho nachlazení a ročního období…u mě je to jedno, dělám na oddělení, kde na mě každý druhý prská takže můžu být nemocná opravdu kdykoliv :roll: Na druhou stranu za ty roky už jsem si vypěstovala asi imunitu, páč když jsem nastoupila tak jsem byla na ATB imrvére a teď už několik let nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.11.11 10:32

jasně Marki,ted nelam hlavu,uvidis,co ti naplanuji oni,pises o darkyni…reknu ti muj pocit,uz od kdysi,jo?my se snazili strááášně dlouho,pak rana,kdyz nas poslali do centra a pak zase najednou panika,co kdyz to nepujde??V okoli je nekolik paru,co to proste neslo,nekdo adoptoval,proti tomu taky nic nemam,ale jsou zde strasni lidi(proste hnusny hovada :oops:pardon )a pak kdyz jsem se dovedela,ze jdou darovat vajicka a spermie..z tohodle pohledu je to prece uzasna vec..nikdo nic nemusi vedet.znam holky,co mas zas deti z darovanych spermii,ale MAJI DETI :srdce: :srdce: jedna dokonce ma prvni s darovanou spermii a ted druhy,naprosto prirozene ,necekane s manzelem a celkem brzy po porodu prvni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
7.11.11 14:48

ahojte holky, chci se jen zeptat, nevíte, za jak dlouho budeme vědět výsledky spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.11.11 21:02

ahooj holky

je normální že mě skoro nic nebolí - občas mě píchne okolo vaječníků, ale nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.11.11 21:05

Ahoj Simi, myslím, že to je normální-mně taky nic moc nebylo. Lepší než komplikace hyperstimuláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.11.11 21:09

ahojky Maki
jako občas mě někde píchne, nebo mě pobolívá bříško jako před MS, ale jinak nic - tak se docela divím
teda v sobotu jsme se trošku pomuchlili :oops: chvilku mě potom teda bolelo bříško tak doufám že jsme je nějak nepomuchlali vajucha :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
7.11.11 21:11

To néé, nebooj :mrgreen: teda tě obdivuju, já při stimulce neměla ani pomyšlení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.11.11 21:14
Sisi137 píše:
To néé, nebooj :mrgreen: teda tě obdivuju, já při stimulce neměla ani pomyšlení :zed:

no já taky ne - ale můj mužíček jo :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.