Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoja - tak mám po kontrole, našla mi dokupy asi 9 folíků takže uvidíme jak to nakonec dopadne…
17 mm folíky mám 2
15 mm 4
a pak ještě 5 velkých
ted čekáme na aro na předoperační manžílka, pak jdeme ještě na urologii domluvit se na jeho zítřejší operaci.
Zítra na 7.00 spg a když se nic nenajde tak hupsky na M/T
já jdu ve čtvrtek - spolu s dalšími ![]()
Páni..tak to na tebe budu moc myslet ať ti odsajou kvalitní vajucha a manžílek ať vyprodukuje nějaké ty spermoníky. Kéž by se vyhnul operaci, ale i ta se dá vydržet, hlavně že to jde ![]()
jj, strašně to uteklo…
ale teda holky teď jsem teprv přijela z Olmiku…
Manžu „přijali“ na urologii… zítra nástup na 6.30 na sesterně - musí být oholený, nejíst nepít.
v 7.00 spg, 8.45 operace v případě že se spermijky nenajdou…
počítají operace hodinku, a dvě hodiny na dospání na pokoji… takže po 12 by snad mohlo být jasno…
I Michnová mě dnes tak nějak utěšovala že se přece musí něco najít, když tam už jednou našli… tak snad má pravdu
pomooooc holky
dnes mám ve zprávě napsané: 10.000j. s.c. (2 amp. s.c.) pregnylu
jak si to mám píchnout????
No já myslela , že odpovídám do skupiny sem zahlédla tvůj nick
a já jsem Reprofiťačka
z fertasu jsem zdrhla ![]()
takže ještě třičtvrtě hodinky a jdu na to
ale zaráží mě to - když jsem se vrátila kvůli domluvě o M/T tak mi sestra řekla do svalu - ale asi se nedívala na to co mi tam napsala doktorka…
Já myslím , že to je jedno. Ve fertasu do svalu v reprofitu do bříška …
s.c.-bříško
kdosi říkal že se to ze svalu lépe vstřebává - co to znemná? že to nemusí mít takový účinek?
Piškotka píše:
No já myslela , že odpovídám do skupiny sem zahlédla tvůj nick![]()
a já jsem Reprofiťačka
z fertasu jsem zdrhla
tak promiň ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.