Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kači, mě právě Fostimon vůbec nezabral ![]()
Ale doufám, že teď aspoň budou kvalitní vajucha, když už jich nebude moc. Strašně jsem chtěla mít něco na zamražení.
Jani víš co jsem říkala - že když nám to nevyjde tak zkusím v lednu, únoru minimálku… nepůjdu do dalšího IVF - určitě ne hned takhle brzy.
Simi, minimálku bych asi taky zkusila. Ale každopádně teď doufám a asi se dám i na modlení, aby nám to vyšlo teď
Oběma ![]()
jani taky se chystám kukat ![]()
jo a nějak si tě nedokážu představit s 13 letou dcerou ![]()
Vanilka26 píše:
Simi, minimálku bych asi taky zkusila. Ale každopádně teď doufám a asi se dám i na modlení, aby nám to vyšlo teďOběma
snad to vyjde - a na modlení jsem se jako ateista dala už taky
![]()
Jani ale jak jsem koukala do podpisku tak bych neměla mít poslední IVF - první IVF jsi měla bez ET takže se ti nepočítal do všech cyklů…
máš nárok na 1 IVF bez ET, a pak ještě dlaší 3 plné IVF… a pokud ti nedávali 2 embryjka tak po novém roce 4
nebo se pletu???
Holky mezi IVF by měli být aspoň 3 měsíce pauza
.
Mě minimálka plně vyhovuje co se týče hormonů,cítím se lépe.
Je fakt že Michnová raději tlačí do IVF ale rozhodnutí je stejně na nás.
Simi a ty nad čím uvažuješ když budeš těhul i s Jančou. ![]()
Kači uvidíme jak to celé dopadne.
Bylo by to krásné, ale uvidíme
holky netušíte náhodou jestli můžu ibalgin, algifen nebo něco podobného? - ráno mi křuplo za krkem, šíleně to bolí, nemůžu se pořádně ani pohnout
a do Olmiku se nemůžu dovolat
Simi Ibalgin radši né, četla jsem, že i při plánování početí může způsobit potraty.
ahoj holky ![]()
Simi, koukni do internetove lekarny: http://www.docsimon.cz/…o-i-trimestr
kdyz pouzijes neco z toho, tak by to nemelo snad skodit, kdyz to muzou i tehotne.
Jinak gratuluji vsem k vajickam a at pekne rostou
Market díky moc - už jsem zobla ibalgin - snad už to bude lepší a ráno příp. zavolám do Olmiku a zeptám se…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď