FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
3.11.11 21:39
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.11.11 21:49

Maki neva - trefila ses - zjistili mi to při genetice. Genetik řekl že to je v poho - že to má polovina národa. Ale to jsem netušila že by v tom mohl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.11.11 21:55

no nic děvčátka jdu chrupat - zítra jedu na centrálu - na celý den - takže se ukážu až večer :mavam:

Vanilko přeju dobré zprávičky zítra při kontrole :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.11.11 22:01

Vanilka má zítra KO?
Držím palečky :hug:
Simi,Market :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chelsea26
4.11.11 11:35

Ahoj holky,
promiňte,že vám sem zasahuji do diskuze. Vidím,že máte všechny zkušenosti s FN Olomouc a IVF. Já v současné době chodím do Fertimedu,ale chtěla bych odejít, nejsem tam spokojená. Tak přemýšlím o fakultce. Chtěla bych vás jen poprosit, jestli byste mi mohly říct na kolik vás tam vyšlo IVF. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
220
4.11.11 12:27

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Chelsea: Taky jsem přešla z Fertimedu do fakultky. A jsem za ten přechod opravdu ráda :palec:
Ve fakultce jsem platila 3500 PK, 3000 AH a 6000 ICSI. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.11.11 12:29

Holky, KO mám až zítra. Doufám, že bude všechno vpořádku. Ani se mi nechce věřit, že by to tentokrát bylo bez komplikací a nervů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.11.11 19:50

Vanilko promiň - jsem to nějak popletla - ani nevím proč… tak to se zítra uvidíme - tak se prosím přihlas… já jsem vždycky jak praštěná poránu…

právě jsem dorazila z Nymburka - jsem kožka a jdu rovnou chrupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.11.11 12:28

hezky den vsem…
hlásím objednání do poradny 28,11..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.11.11 18:00

Holky, zdravím při večeru :mavam: :mavam: :mavam:
Papčo :palec: Super, zase ti to začne pěkně odsejpat :kytka:
Kačko, ty jsi objednaná na hysteroskopii a laparku? Budu držet pěsti :kytka:
Simi, ráda jsem tě poznala :palec: Jste s manželem oba sympaťáci :palec: Jdeš taky na KO v úterý?
Já mám nakonec jen 4 velké folikuly :-( Jelikož je to poslední pokus hrazený pojišťovnou, modlila jsem se, ať je jich co nejvíc, ať máme i mražáčky. No co se dá dělat. Ale paní doktorka říkala, že ty 4 jsou moc pekné a že to jde dobře, tak snad má pravdu a budou stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.11.11 18:16

Vanilko děkuji :hug: Jdu tento měsíc hned po MS.My jsme objednaní s manžou na konzultaci do FN 23.11.Tak jsem zvědavá co nám k tomu řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.11.11 18:27

Kačííí :mavam: :mavam: :mavam:
Dlouho jsme se tu nepotkaly. A jak ti to vychází? Nejdřív laparo, nebo poradna? Snad budeš mít všechno v pořádku. Pokud ano, půjdeš do dalšího pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.11.11 18:32

Ahojky

Vanilko já jsem tě taky ráda poznala - jdu v úterý na kontrolu a zřejmě ve čtvrtek na OPU - jak jsi dopadla ty? a neboj 4 budou určitě stačit.

já jsem z toho trochu paf - nějak se nemůžu dopočítat…
mám napsatné na jedné straně 3×13mm, 1×15mm
na druhé straně 1×14, 11×10mm 3×

tak kolik jich mám???? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.11.11 18:45

Simi 8-o 8-o 8-o kolik???
Vanilko,nejdříve laparka pak poradna.Přinejhoším tam pojede manža sám :roll: .Jsem jen zvědavá proč se tehdy vajíčka neoplodnily? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.11.11 18:47

no to nevím - právě proto to píšu - já si myslím že 4 na jedné a 4 na druhé, ale jestli to tak je to fakt netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.