Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Piškotka píše:
Já myslím , že to je jedno. Ve fertasu do svalu v reprofitu do bříška …s.c.-bříško
a stejně „dlouho“ před OPU?
V tom střebavání jsem už zjistila , že co doktor to jiný názor …ono se stačí zeptat dvou doktorů jak počítat první den cyklu a každý řekne jinak ![]()
Strsim píše:Piškotka píše:a stejně „dlouho“ před OPU?
Já myslím , že to je jedno. Ve fertasu do svalu v reprofitu do bříška …s.c.-bříško
jj těch 36 hod.
simi,tak mne to pichala do svalu a muslela jsme k sestricce na pichnuti ![]()
takže jak mám si to píchnout do bříška nebo mám ukecat muže ať mi to píchne do zadečku??? a honem mám na to 15 minut ![]()
od doktorky mám napsané s.c.
mimochodem ahoooj holky
ale už máte jen 12 minut abyste se rozhodly kam se mám píchnout ![]()
Strsim píše:
mimochodem ahoooj holkyale už máte jen 12 minut abyste se rozhodly kam se mám píchnout
tak já se jdu teda píchnout - do bříška - jak píše doktorka s.c.
Simi tak co? Já jsu v práci tak jsem kukla až teď. To je zvláštní-já to měla pichnout do svalu. Do břicha to moselo bolet jako prase ![]()
tak v papírech jsem měla s.c. v 20.30 - takže jsem se píchla do bříška, bolelo to, ale není to zase tak strašný.
Ten Menopur mě bolel jen o trošku méně…
na zadek si nedosáhnu, i když můj krk už povolil ![]()
Maki tak budeš se divit, ale můj muž si to do zadku píchal sám asi 3 měsíce - až našel grif tak to bylo v poho
kolegyně si taky sama píchla do zadku, já bych to teda nedala. Simi a vy se budete stěhovat do Strážnice?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď