Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Piškotka píše:
Já myslím , že to je jedno. Ve fertasu do svalu v reprofitu do bříška …s.c.-bříško
a stejně „dlouho“ před OPU?
V tom střebavání jsem už zjistila , že co doktor to jiný názor …ono se stačí zeptat dvou doktorů jak počítat první den cyklu a každý řekne jinak ![]()
Strsim píše:Piškotka píše:a stejně „dlouho“ před OPU?
Já myslím , že to je jedno. Ve fertasu do svalu v reprofitu do bříška …s.c.-bříško
jj těch 36 hod.
simi,tak mne to pichala do svalu a muslela jsme k sestricce na pichnuti ![]()
takže jak mám si to píchnout do bříška nebo mám ukecat muže ať mi to píchne do zadečku??? a honem mám na to 15 minut ![]()
od doktorky mám napsané s.c.
mimochodem ahoooj holky
ale už máte jen 12 minut abyste se rozhodly kam se mám píchnout ![]()
Strsim píše:
mimochodem ahoooj holkyale už máte jen 12 minut abyste se rozhodly kam se mám píchnout
tak já se jdu teda píchnout - do bříška - jak píše doktorka s.c.
Simi tak co? Já jsu v práci tak jsem kukla až teď. To je zvláštní-já to měla pichnout do svalu. Do břicha to moselo bolet jako prase ![]()
tak v papírech jsem měla s.c. v 20.30 - takže jsem se píchla do bříška, bolelo to, ale není to zase tak strašný.
Ten Menopur mě bolel jen o trošku méně…
na zadek si nedosáhnu, i když můj krk už povolil ![]()
Maki tak budeš se divit, ale můj muž si to do zadku píchal sám asi 3 měsíce - až našel grif tak to bylo v poho
kolegyně si taky sama píchla do zadku, já bych to teda nedala. Simi a vy se budete stěhovat do Strážnice?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.