Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak včera mi říkala že se krásně vyvíjí, dnes mi řekla že jsou krásné
tak nevím
Krásný ráno holky ![]()
Nemůžu spát, tak už tu straším ![]()
Sisi, moc díky za radu s Utroušem, vezmu ho teda i ráno. Máš recht, oni tam musí být na takový věci zvyklý, to asi jen nám je nepříjemný ![]()
Odpo napíšu, jak to všechno dopadlo, doufám, že ti dva silní bobci se drží ![]()
Simi, ty dej vědět, jak se to vyvíjí u tebe, ale určitě jsou vajucha nádherný ![]()
Ta embryoložka, co tam včera byla, je úžasná, že? Ona to umí tak krásně říct, že je člověk hned dojatej ![]()
Mějte se holky a Simi, těším se na dobré zprávy od tebe ![]()
Simi,
tak jsem zde, čtu parádní zprávy. Holky, přeju Vám hodně štěstí, zasloužíte si ho! Obdivuju Vás, jste šikulky!!!! ![]()
ahojky
takže z toho co si pamatuju z telefonátu… máme 1 blastocystu, 1 morulku a ještě 2-3 nějaké (co si nepamatuju jaké)
Zítra v 9.00 transfer dvou bobíšků
Mluvila jsem dnes s Lakomou a říkala mi - Sice vás znám, ale stejně mi musíte říct kod…
prostě jsme tam profláklí…
Jani moc moc na tebe myslím…
holky jak dlouho tam budu ležet???? po transferu?
Asi začnu věřit na zázraky…
3 hodiny prý hledali spermijky na oplodnění
Simi paráda
budu na tebe myslet
budeš tam pak 2 hoďky ležet.
Ta Lakomá je mi moc sympatická, ale ona taky asi odchází že?
Simi to ti věřím, také bych byla
Vidíš-zázraky se dějí, ale dobře, žes moc nevěřila, teď jsi aspoň příjemně mimo a brečíš jenom štěstím
já mám normálně z toho taky cvrčky v očách ![]()
Holky, jsem zpět
![]()
Takže nakonec zůstaly jen dvě embrya, to třetí to do rána nezvládlo.
Jedno embryo je prý nádherná kvalitní morula a to druhé je prý geneticky v pořádku, ale začíná za tím prvním zaostávat. Každopádně jsem si nechala zavést obě dvě.
Transfer byl opět obtížný, mám hodně zakloněnou dělohu, tak mi ji paní doktorka Michnová musela nějak rovnat, trochu to bolelo a bylo to nepříjemný, ale dalo se to přežít. Pustili mi k transferu hudbu, bylo to fajn ![]()
Sliznice oproti minulu taky prý super, takže teď se dám na modlení. 28.11. jedu na HCG.
Simi, viděla jsem tě na rozpisu, jdete zítra na transfer 3, tak nezapomeň přijet o chvilku dřív, ať si zabereš tu plodící postel ![]()
Držím na zítřek pěsti, ať jde všechno jako po másle ![]()
Já jsme tam dneska ležela 2 hodiny. Transfer byl v 8 ráno a o čtvrt na 11 mě propouštěli. Byla jsem tam úplně sama, takže jsem taky ležela na té dobré posteli, to by v tom byl čert, aby to neklaplo ![]()
Sisi ![]()
Jak jsme se Simčou leželi po OPU na pokoji, tak nám sestřička říkala, že z té jedné postele na prostředním pokoji je nejvíc těhotných. Že to prý sledují už delší dobu. Takže sichr je sichr, radši jsem na ni lehla ![]()
A ten rozpis, toho jsem si všimla až dnes, jak jsem ležela na sále, tak přímo proti dvěřím na chodbě visívelká tabule, rozpis punkcí, ET a KET, tak jsem tam viděla napsanou Simču a ještě 2 paní.
Pak už tam až do konce týdne nikdo nebyl, takže jsme asi byly poslední várka a pak až po novém roce.
Ty máš 22. listopadu poradnu, že? Půjdeš do toho hned v lednu?
Prosim tě a která je to ta postel? Že bych si na ni příště pro jistotu taky lehla ![]()
Jj 22 poradna, začínám být nervní. Do dalšího pokusu chcu jít hned jak to bude možné, dr říkal v lednu páč v prosinci nedělají, ale on mě zná jen z uzv a o zdravotním stavu nic neví tak jsu zvědavá co řekne dr Michnová.
Sisi, je to ta postel na pokoji č. 2, když stojíš ve dveřích, tak po pravé straně hned ta první, blíž ke dveřím
Pamatuj na to a určitě na ni lehni ![]()
Tak dej toho 22. vědět, jak jsi dopadla a na čem jste se domluvili. Do ledna už to uteče, za chvilku začne Vánoční shon, pak náročnej Silvestr a hurá na to ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.