Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak už mám odpověď Jani - v krabce bylo jen 20 tabletek a krabky byly 2 takže je to v pohodě - a myslím že ani tobě manža nic nevyhodil
a ve zprávě je napsané že dobrat prednison - tak dobereme ![]()
tý kráááso - já jsem zapomněla Janičce pogratulovat ke zkoušce
![]()
tak opožděně gratulujuuuuuuu ![]()
Makisku jak ty jsi byla na tom s prednisonem? nevzpomeneš si kdy jsi ho dozobala?
Simi já měla 3 krabky a doužívala jsem ho asi 3 dny před kontrolou, ale já měla kontrolu až za ty 3 týdny
aha - tak já měla jen 2 krabky… ještě to projistotu zkontroluju jestli to není napsané ve zprávě.
a co ty - jak bylo v práci?
Já měla včera po noční a dnes a zítra volno
ale zitra večer už mosím na ubytovnu
a službu mám v pátek a v sobotu. V sobotu si budu dělat ten test, páč máme rádi vínko a nadchla jsem se pro wellness u nás v Hradišti, to jsou různé typy saun. Tak chcu mít jistotu že nejsu těhu abych něco nepokandila.
tak zkontrolováno - opravu mi napsal „jen“ 2 balení takže mi nic nechybí
![]()
no konečně…
já teda saunu moc nemusím - resp. vůbec nemusím, ale užij si to.
Manžílkovi jsem saunu zakázala, tak mu ji asi zase povolím, pokud nám to vyjde ![]()
Já samotnou saunu taky nemusím, ale u nás jsou takové nahřívárny, vlhkost až 100 procent, ale i míň a teplota do 60 stupňů a do těch par pouští orientální a bylinné esence takže bájo
tak to si teda užij - mě by na to stejně nenalákali… na takový věci moc nejsem.
My jezdíváme občas se švagrovcema do Visly - je tam hotel s aquaparkem a tam jsou veliké vířivky - asi 8, k tomu několik saun, solná jeskyně, několik bazénů a asi 3 tobogány
Holky
Krásný sváteční ráno! I když u nás teda moc krásný není, je tu zataženo a mlha.
Máme na dnešek naplánováno válení se u televize a nicnedělání. Kdo se přidá? ![]()
Simi, mooooc děkuju za pátrání po Prednisonu
Hned jsem klidnější.
Sisi, ty si pořádně užij volno
Mě teda na sauny taky neužije, ale ty nahřívárny s orientálníma bylinkama, to bych si asi dala líbit ![]()
No to já si dám ráda, teda pokud se mně do té doby nerozjede MS nebo pokud mi nevyjde pozitivní test
Už se na to těším, bylo tam fajn
U nás je taky hnusně, mlha a asi smok, ale to nevím, ještě jsem nevystrčila čumák z baráku. Také se budu válat, pak pujdu za mojím a pak musím na ubytovnu ![]()
Sisi, každopádně to musí být úžasnej relax
Pořádně si to užij!
Ty to máš s tou prací nějaké složité že?
Pochopila jsem správně, že máš práci daleko od domova a musíš být na ubytovně, když máš směny? Jak to zvládáš?
I když já taky kolikrát přemýšlím, že si vezmu do práce spacák, protože do práce vstávám v 5 ráno a domů přijíždím o půl dvanáctý v noci. Když mám 2, nebo 3 směny po sobě, je to masakr:-(
Jani
a Adélka se o sebe přes ten den postará sama???
Jani nemáš zač - začlo mi to vrtat hlavou - ten prednison, takže jsem začala pátrat.
jé holky s tou bylinnou nahřívárnou bych si možná dala říct.
k televiznímu povalečství se přidávám - ale jdu nachystat obídek, Alda chce jet po obědě na stavbu tak ať nejede ve 2 odpoledne.
Na sobotu si naplánoval zapíjení domečku - s kamarádama - tak doufám že pro jednou nebude vadit, že budu v zakouřeném prostředí.
Vanilko já to nemám až tak daleko(cca 30km), ale ráno nestíhám dorazit na půl šestou, nejdřív v 6 s vyplazeným jazykem, když teda bus jede tak jak má, takže mi nezbývá než ubytovna. Snáším to dost blbě a po tom nevydařeném ivf ještě hůř
ale výpověď dávat nechcu, byla bych sama proti sobě, když se chystám na nemocenskou. Vydržím, uvidím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď