Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak už mám odpověď Jani - v krabce bylo jen 20 tabletek a krabky byly 2 takže je to v pohodě - a myslím že ani tobě manža nic nevyhodil
a ve zprávě je napsané že dobrat prednison - tak dobereme ![]()
tý kráááso - já jsem zapomněla Janičce pogratulovat ke zkoušce
![]()
tak opožděně gratulujuuuuuuu ![]()
Makisku jak ty jsi byla na tom s prednisonem? nevzpomeneš si kdy jsi ho dozobala?
Simi já měla 3 krabky a doužívala jsem ho asi 3 dny před kontrolou, ale já měla kontrolu až za ty 3 týdny
aha - tak já měla jen 2 krabky… ještě to projistotu zkontroluju jestli to není napsané ve zprávě.
a co ty - jak bylo v práci?
Já měla včera po noční a dnes a zítra volno
ale zitra večer už mosím na ubytovnu
a službu mám v pátek a v sobotu. V sobotu si budu dělat ten test, páč máme rádi vínko a nadchla jsem se pro wellness u nás v Hradišti, to jsou různé typy saun. Tak chcu mít jistotu že nejsu těhu abych něco nepokandila.
tak zkontrolováno - opravu mi napsal „jen“ 2 balení takže mi nic nechybí
![]()
no konečně…
já teda saunu moc nemusím - resp. vůbec nemusím, ale užij si to.
Manžílkovi jsem saunu zakázala, tak mu ji asi zase povolím, pokud nám to vyjde ![]()
Já samotnou saunu taky nemusím, ale u nás jsou takové nahřívárny, vlhkost až 100 procent, ale i míň a teplota do 60 stupňů a do těch par pouští orientální a bylinné esence takže bájo
tak to si teda užij - mě by na to stejně nenalákali… na takový věci moc nejsem.
My jezdíváme občas se švagrovcema do Visly - je tam hotel s aquaparkem a tam jsou veliké vířivky - asi 8, k tomu několik saun, solná jeskyně, několik bazénů a asi 3 tobogány
Holky
Krásný sváteční ráno! I když u nás teda moc krásný není, je tu zataženo a mlha.
Máme na dnešek naplánováno válení se u televize a nicnedělání. Kdo se přidá? ![]()
Simi, mooooc děkuju za pátrání po Prednisonu
Hned jsem klidnější.
Sisi, ty si pořádně užij volno
Mě teda na sauny taky neužije, ale ty nahřívárny s orientálníma bylinkama, to bych si asi dala líbit ![]()
No to já si dám ráda, teda pokud se mně do té doby nerozjede MS nebo pokud mi nevyjde pozitivní test
Už se na to těším, bylo tam fajn
U nás je taky hnusně, mlha a asi smok, ale to nevím, ještě jsem nevystrčila čumák z baráku. Také se budu válat, pak pujdu za mojím a pak musím na ubytovnu ![]()
Sisi, každopádně to musí být úžasnej relax
Pořádně si to užij!
Ty to máš s tou prací nějaké složité že?
Pochopila jsem správně, že máš práci daleko od domova a musíš být na ubytovně, když máš směny? Jak to zvládáš?
I když já taky kolikrát přemýšlím, že si vezmu do práce spacák, protože do práce vstávám v 5 ráno a domů přijíždím o půl dvanáctý v noci. Když mám 2, nebo 3 směny po sobě, je to masakr:-(
Jani
a Adélka se o sebe přes ten den postará sama???
Jani nemáš zač - začlo mi to vrtat hlavou - ten prednison, takže jsem začala pátrat.
jé holky s tou bylinnou nahřívárnou bych si možná dala říct.
k televiznímu povalečství se přidávám - ale jdu nachystat obídek, Alda chce jet po obědě na stavbu tak ať nejede ve 2 odpoledne.
Na sobotu si naplánoval zapíjení domečku - s kamarádama - tak doufám že pro jednou nebude vadit, že budu v zakouřeném prostředí.
Vanilko já to nemám až tak daleko(cca 30km), ale ráno nestíhám dorazit na půl šestou, nejdřív v 6 s vyplazeným jazykem, když teda bus jede tak jak má, takže mi nezbývá než ubytovna. Snáším to dost blbě a po tom nevydařeném ivf ještě hůř
ale výpověď dávat nechcu, byla bych sama proti sobě, když se chystám na nemocenskou. Vydržím, uvidím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.