FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
20.11.11 19:37

Právě, kdyby aspoň člověk věděl, co čekat, na co se připravit. Je fakt, že já jsem u Adélky asi do 6 týdne netušila, že jsem těhotná. Jenže to jsem byla mladá, studentka, ve víru života, takže jestli byly nějaké signály, tak jsem je nevnímala. Teď je to jiný, člověk to čeká a pozoruje se...... NO je to šílený, ještě z toho zblbnem :-D Test si taky koupím, buď zítra, nebo v úterý, uvidím, kdy půjdu do města. Chtěla jsem to vydržet do krve, ale pochybuju...... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.11.11 19:37

Hani, mockrát děkujeme a přejeme na leden hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.11.11 19:48

tak to já jsem si taky myslela, že vydržím do krve, když čekáme „jen“ 14 dnů, ale stejně to neklapne :jazyk:

Hani díky - jdeš taky do FN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.11.11 20:03

holky dekuji za radu, tak ja seberu odvahu :-)
Vanilko, no doufam, ze tam neco roste, moc bych si prala tak 10 vajicek, tak doufam, ze tam neco bude.
Jinak s tim testikem, pry ten 9 nebo 10 den by tam uz mohl byt dusik, tak doufam, ze ho tam mit budete obe :srdce:
Hani, dekujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
20.11.11 20:07

Market - já chtěla tak 8 vajuch - nakonec jsem měla 12 oocytů a z nich 9 vajuch. Po první kontrole našla doktorka jen 4 takže buď v klidu a nestresuj jako já ju???? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.11.11 07:58

Brý ránko :mavam: :mavam: :mavam:
Holky, já chtěla taky aspoň 10 vajuch. Ale mám sníženou ovariální rezervu a stimulace na mě zabírá vlažně. Poprvé jsem neměla vůbec nic, stimulovala jsem Synarelem a Fostimonem. Podruhý 5 vajuch a teď 4. Ale paní doktorka říkala, že i to je úspěch. A mám tady načteno, že holky měly třeba jen 2 vajucha a otěhotněly, takže hlavní je, ať jsou kvalitní :palec:
Simi, tak ode dneška za týden si vyslechneme ortel. Už jsem rozhodnutá, že test si určitě udělám. Kdyby to nevyšlo, tak ať to nejhorší vstřebám doma a nehroutím se pak v ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.11.11 07:59

Holky, nejde dneska Kačka na tu laparku? Jestli ano, tak Kačenko držím palce, ať všechno dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.11.11 08:08

Ahojky
Jani jojo - Kačka jde dnes na laparku… a jááá jsem krááááva - bůůů jsem jí chtěla včera popřát hodně štěstíčka… - no teď to už nedoženu. říkala že jde snad hned jako druhá v pořadí.

Já zkusím testnout určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.11.11 08:19

Simi, přesně, taky jsem jí chtěla napsat dopředu a zapomněla jsem na to :-( Kači držííííííme palčáky :kytka: :kytka: :kytka:
Simi, tak jak ti je? Mě pořád stejně, čili.....NIC :-(
Dneska jedu za holkama z práce na kafíčko, strašně se těším, že vypadnu z baráku a nebudu na to chvilku myslet. Akorát chlap je z toho hotovej, nejradši by mě přikurtoval k posteli :mrgreen: Blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.11.11 08:36

tak mu vyřiď, že já jsem už byla ve středu 2 hodiny v práci účtovat, zlobila jsem se s počítačem, pak byla s mámou nakupovat a nic se mi nestalo.
Takže ty to kafíčko s holkama taky zvládneš.

jo mimochodem - mi normálně kafe už ani nechutná - jsem si ho v sobotu uvařila, vypila jeden lok a stačilo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.11.11 08:57

Simi, říkám ti, je to blázen, divokej :mrgreen: Nechce mě nechat ani umýt pitomý nádobí, připadám si jak nesvéprávná. Na jednu stranu ho chápu, taky má strach z nezdaru, ale nenechá si vysvětlit, že teď už to nevytrhne, teď už je rozhodnuto. Buď se Bobci zakousli a nebo ne. A popravdě, já jsem společenskej tvor, takže samotky doma mám plný zuby, potřebuju mezi lidi, pokecat si, dozvědět se novinky. Hned mi to bude líp utíkat. Zítra zase přijdou kámošky k nám na kafčo, to se taky strašně těším, na babinec. Chtěly jsme jít původně do kavárny, ale je na houby, že holky můžou kvůli práci až kolem páté a já už musím být v 6 doma. Tak přijdou k nám, ať nemusím čučet po hodinách :-D
Simi, s tím kafem, takhle to měla kamarádka, byla dvakrát těhotná a pokaždý to poznala tak, že neměla chuť na kafe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
21.11.11 09:25

Janičko uvidíme

já musím odpoledne do banky kvůli hypotéce, pak na katastr a ještě k tátovi do práce připravit příkazy k úhradě a z domu to potom zaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanška
21.11.11 17:43

Ano,také jdeme do FN Olomouc.Po pohovoru v repromedě kde po más chtěli 35tisíc.

• Citovat
  • Upravit
17327
21.11.11 18:29

Hani a co máte za problém? obecně neznámo, nebo znáte příčinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.11.11 20:19

Ahoj holky :mavam:

Simi, cetla jsem na jedne diskuzi, kam take nakukuji, ze strsim ma dusika. Fakt jsi mela dusika :dance: nebo to je nekdo jiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.