Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Právě, kdyby aspoň člověk věděl, co čekat, na co se připravit. Je fakt, že já jsem u Adélky asi do 6 týdne netušila, že jsem těhotná. Jenže to jsem byla mladá, studentka, ve víru života, takže jestli byly nějaké signály, tak jsem je nevnímala. Teď je to jiný, člověk to čeká a pozoruje se...... NO je to šílený, ještě z toho zblbnem
Test si taky koupím, buď zítra, nebo v úterý, uvidím, kdy půjdu do města. Chtěla jsem to vydržet do krve, ale pochybuju...... ![]()
tak to já jsem si taky myslela, že vydržím do krve, když čekáme „jen“ 14 dnů, ale stejně to neklapne ![]()
Hani díky - jdeš taky do FN?
holky dekuji za radu, tak ja seberu odvahu ![]()
Vanilko, no doufam, ze tam neco roste, moc bych si prala tak 10 vajicek, tak doufam, ze tam neco bude.
Jinak s tim testikem, pry ten 9 nebo 10 den by tam uz mohl byt dusik, tak doufam, ze ho tam mit budete obe ![]()
Hani, dekujeme ![]()
Market - já chtěla tak 8 vajuch - nakonec jsem měla 12 oocytů a z nich 9 vajuch. Po první kontrole našla doktorka jen 4 takže buď v klidu a nestresuj jako já ju???? ![]()
Brý ránko
![]()
Holky, já chtěla taky aspoň 10 vajuch. Ale mám sníženou ovariální rezervu a stimulace na mě zabírá vlažně. Poprvé jsem neměla vůbec nic, stimulovala jsem Synarelem a Fostimonem. Podruhý 5 vajuch a teď 4. Ale paní doktorka říkala, že i to je úspěch. A mám tady načteno, že holky měly třeba jen 2 vajucha a otěhotněly, takže hlavní je, ať jsou kvalitní ![]()
Simi, tak ode dneška za týden si vyslechneme ortel. Už jsem rozhodnutá, že test si určitě udělám. Kdyby to nevyšlo, tak ať to nejhorší vstřebám doma a nehroutím se pak v ordinaci.
Holky, nejde dneska Kačka na tu laparku? Jestli ano, tak Kačenko držím palce, ať všechno dobře dopadne ![]()
Ahojky
Jani jojo - Kačka jde dnes na laparku… a jááá jsem krááááva - bůůů jsem jí chtěla včera popřát hodně štěstíčka… - no teď to už nedoženu. říkala že jde snad hned jako druhá v pořadí.
Já zkusím testnout určitě ![]()
Simi, přesně, taky jsem jí chtěla napsat dopředu a zapomněla jsem na to
Kači držííííííme palčáky
![]()
Simi, tak jak ti je? Mě pořád stejně, čili.....NIC ![]()
Dneska jedu za holkama z práce na kafíčko, strašně se těším, že vypadnu z baráku a nebudu na to chvilku myslet. Akorát chlap je z toho hotovej, nejradši by mě přikurtoval k posteli
Blázen ![]()
tak mu vyřiď, že já jsem už byla ve středu 2 hodiny v práci účtovat, zlobila jsem se s počítačem, pak byla s mámou nakupovat a nic se mi nestalo.
Takže ty to kafíčko s holkama taky zvládneš.
jo mimochodem - mi normálně kafe už ani nechutná - jsem si ho v sobotu uvařila, vypila jeden lok a stačilo ![]()
Simi, říkám ti, je to blázen, divokej
Nechce mě nechat ani umýt pitomý nádobí, připadám si jak nesvéprávná. Na jednu stranu ho chápu, taky má strach z nezdaru, ale nenechá si vysvětlit, že teď už to nevytrhne, teď už je rozhodnuto. Buď se Bobci zakousli a nebo ne. A popravdě, já jsem společenskej tvor, takže samotky doma mám plný zuby, potřebuju mezi lidi, pokecat si, dozvědět se novinky. Hned mi to bude líp utíkat. Zítra zase přijdou kámošky k nám na kafčo, to se taky strašně těším, na babinec. Chtěly jsme jít původně do kavárny, ale je na houby, že holky můžou kvůli práci až kolem páté a já už musím být v 6 doma. Tak přijdou k nám, ať nemusím čučet po hodinách ![]()
Simi, s tím kafem, takhle to měla kamarádka, byla dvakrát těhotná a pokaždý to poznala tak, že neměla chuť na kafe. ![]()
Janičko uvidíme
já musím odpoledne do banky kvůli hypotéce, pak na katastr a ještě k tátovi do práce připravit příkazy k úhradě a z domu to potom zaplatit
Ano,také jdeme do FN Olomouc.Po pohovoru v repromedě kde po más chtěli 35tisíc.
Hani a co máte za problém? obecně neznámo, nebo znáte příčinu?
Ahoj holky ![]()
Simi, cetla jsem na jedne diskuzi, kam take nakukuji, ze strsim ma dusika. Fakt jsi mela dusika
nebo to je nekdo jiny?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď