FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
18.11.11 17:30

Ahoj Danuš
jsem ráda že jsi napsala
buď v klidu - jsem na tom stejně… taky cítím bříško jako před MS. A taky jsem byla konečně v práci - ty 3 dny doma to bylo šílený… jsem se málem unudila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
18.11.11 19:24

Ahoj holky,

Simi, ano taky gonal a menopur, 75,75, pak 5dni 150, s tim ze posledni dva dny jeste ampule menopuru, to mam mozna jak jsi mela ty ze? Jinak kdyz se OPU nestihne u nich, tak pojedu do Brna na zakrok.

Holky, jak tak ctu, tak teda nelezite celou dobu, ja jestli tedy budu mit nejake vajucha a potom nejake embrousky, tak ja to asi nevydrzim lezet, bolel by me cely clovek, jako jo obcas na hodinku s knihou, ale jinak asi ne. Nektere holky lezi cele tri dny v kuse a boji se jit i na zachod. Ja si rikam, ze to snad neni nutne. Jako setrit se budu, ale abych nonstop lezela, to ne.
To ze vas briska boli, je podle me dobre znameni, ze se neco deje, ze se zavrtavaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
18.11.11 20:01

Maki tak to máš úplně stejné jako my ostatní. Ale fakt v tom asi něco bude, protože vajuch jsem měla i přes AMH 0,75 dost (teda podle mě) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.11.11 07:18

čauky holky :mavam:
už jsem vyhodila Aldu na stavbu a dnes ráno mi řekl úžasnou věc. Prý jsem poslední dobou nějak moc živá - hlavně prý po ránu.
Obvykle bývám jak chodící zombie a poslední dobou je to jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.11.11 08:45

Brý ráno holky :mavam: :mavam: :mavam:
Já už taky vypakovala chlapa do rachoty a ještě jsem vlezla do pelechu, že sjedu internetové novinky. A dobrovolně přiznám, že jsem si k tomu uvařila kafe. Mám teda Nescafe Green blend, půl na půl s mlíkem,slaboučký, tak doufám, že to moc neva :think: Caro je dobrý, ale už mi lezlo ušima a závislost se projevila :mrgreen:
Holky, mě fakt nic není :think: Úplně z toho mám špatný pocit, kromě občasného píchnutí na straně vaječníků necítím vůbec nic. Ani prsa. Už si připadnu jak pakůň, že se furt ochytávám :-D Ale fakt nic, ani ťuk :-(
Danuš, přijď pokecat častějc :palec:
Simi, já jsem o tom přemýšlela a myslím, že ty to máš jistý. Já teda nemám moc ráda takové to dávání planých nadějí, ale ty jsi jistota :palec: Věřím tomu, že ti to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.11.11 08:49

Markét, gratuluju ke stimulce :palec:
A k tomu ležení, ono asi není nějak moc podstatný. Já myslím, že když už se embryo „zakousne“, tak se jen tak nepustí. Ale přiznám se, že já teda polehávám. Minule jsem sice byla na neschopence, ale brala jsem ji jako výborný počin k vygruntování celýho bytu. Ne že bych se přepínala, to ne, ale pořád jsem něco dělala. Nevyšlo to, takže teď naopak víc odpočívám, jen proto, abych si pak mohla říct, O.K. Jano, udělala jsi pro to vše.
Ale jak jsem to tu tak pročítala, tak ženský normálně chodí do práce. Minule se mnou ležela na pokoji paní, která na trnasfer přijela vlakem a po transferu zase vlakem v pohodě odjela. Takže asi tak o ležení. Já už mám na dnešek v plánu taky lehkou debordelizaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.11.11 10:10

tak to já mám dnes vařící den. s mámou chystáme jídlo - já chlapům na stavbu, máma tátovi - je se stoupama na zahradě a debordelizují. táta si koupil asi 6 tis m2 zahrady s polorozbořeným domkem, chce to celé zbourat a udělat tam 3 stavvební parcely.
takže já dělám kuře s rýží a máma jim dělá bramborové knedlíky plněné uzeným. Musíme nadvakrát protože Alda nejí zelí. Ale okrouhala jsem spoooustu zeleniny na polívku, oloupala a nakrájela asi 15 cibulí :jazyk:, nastrouhala (na el.mixeru) dvě tašky rohlíků na strouhanku a už chvilku odpočívám.

Jani já mám taky v úmyslu zajít si uvařit latte, ale až po obídku :mrgreen: já myslím že to přeci nemůže vadit. Když to do sebe neliješ po litrech.

buď v klidu - mě už prsa taky nebolí :jazyk: takže se uvidí jak to dopadne. A nikde není napsané že u mě to vyšlo a u tebe ne.
Mě už se honí hlavou myšlenky, kdyže Simonka pokusí štěstíčko a zkusí testnou. Doma mám teda jen jeden test, navíc 25 a ještě z dubna loňského roku - takže budu muset do lékárny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.11.11 10:11

ale začínám nenávidět utrouš :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.11.11 10:22

Simiiiii, teď jsi mi nadělala chutě. Bramborový knedlíky plněný uzeným jsou moje druhý nejoblíbenější jídlo, hned po rajské :mrgreen: Dejte si pořádně do nosu, i za mě :palec:
Teda ty jsi pilná jak včelka 8-o :-D Já jsem ještě v pyžamu, ale už se taky pomalu zvedám a jdu na tu debordelizaci, ať to mám z krku, protože odpoledne jdeme ke tchánovcům na rodinnou slezinu, tak ať se vracíme do vygruntovanýho :mrgreen:
Utrouš mě taky se.e :cert: Včera jsem se strašně lekla. Cítila jsem, že ze mě něco teče. Měla jsem hrůzu se jít podívat na záchod. No byl to Utrouš :pocitac: Moje nervy.
Simi, taky už jsem přemýšlela, kdy by jsme měly dostat MS. Spočetla jsem dobře, že 24. listopadu? :think:
Kdy zkusíš ten test? Taky nad tím uvažuju a to jsem byla skálopevně přesvědčená, že vydržím do krve. Houby z octem. Mám holt slabou vůli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.11.11 10:32

Ahoj holky, někde jsem četla, že punkce je jakoby ovulace. Já dostala MS přesně 14 dní od OPU, takže u mě to sedí. Mám pravidelný 28 denní cyklus. Teda kromě tohoto, už osm dní čekám :zed: tak doufám, že když už se to takto posralo tak že to nedostanu dřív jak v pondělí ať si zítra možu užit to wellness :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.11.11 10:53

no tak pokud teda platí OPU = OVU tak já čekám MS ve středu, ve čtvrtek… jestli dorazí :jazyk:

a s tím testováním - když jsem slyšela že jdeme na kontrolu už 28.11. tak jsem si řekla že počkám na krev, ale pak jsem si říkala, že bych mohla zkusit testík… tak uvidíme - budu se asi rozhodovat v pondělí :mrgreen:

a mám testovat holky kdy? 9 den po oplodnění vajuch? nebo 9 den po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.11.11 10:59

Simi řekla bych, že od ET. Ale fakt se chceš stresovat?
Jinak na MS nečekej, nedojde. Nesmí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.11.11 12:59

No uvidíme Maki jak to celé dopadne

Knedlíčky byly excelentní a zelíčko taky - jsem se nadlábla a teď odpočívám… a už se těším na kafíííčko, ale nejdřív mi musí trošku vytvávit abych ho měla kam dát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.11.11 17:23

už mi to nicnedělání fakt asi leze na mozek… jestli budu těhotná, tak se pustím do tohodle:
 http://www.kunhutky.cz/…rk/index.php?…

první věc co udělám bude deka pro mimiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
19.11.11 17:23

Ahojky, holky naše naděje se ztenšuje, dneska v noci jsem měla takové křeče,myslela jsem, že už dorazila mrcha. Takže dneska lenoším a čumím na telku. 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.