Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No kéž by, každopádně se tam asi po druhé vrátit nebudu moct, páč už teď mi chtěli dát jednolůžák a ten stojí 3500,– na to že se tam párkrát vyspím a navíc úroveň šílená tak na to jim kašlu ![]()
Simi, vždycky když mám směnu, tak musí fungovat chlap. Ráno ji zaveze do školy, ze školy už Adélka dojde sama s holkama, co bydlí ve vedlejším vchodě. A pak vydrží doma, než on dorazí. Hodí ji na kroužky, pak ji zase vyzvedne a dělá s ní úkoly.
Naštěstí už je Adél fakt hodně samostatná, takže se o ni tak nebojím, ale začátky byly krušné. A vadí mi, že nemám každý den přehled o škole. Adélka je dyslektik a dysortografik, takže se musí opravdu každý den připravovat a učit.
Ale dá se to zvládat. Ale s malým dítětem bych tam dělat nemohla, to ne.
Sisi, pracuju jako vedoucí videopůjčovny a vinotéky v jednom. Pracovní doba od půl osmý do 22 hod. Dojíždím taky 30 kiláků. Mám to tam hrozně ráda, máme úžasný kolektiv, ale to dojíždění je zabijárna ![]()
Jo, holky, díky za tip na to CARO, piju ho místo kafe a je to docela dobrý ![]()
právě jsem ho dopila Jani
dá se to ne????
byla jsem zvyklá to pít u babičky - měla v lednici vždycky schovanou butilku s meltou a jen si člověk přidal mlíčko a ohřál - mńamky
Jj, čekala jsem, že to bude horší, ale fakt je to dobrý a chutná to skoro jako kafe ![]()
Simi, užij si večer zapíjení domečku ![]()
Holky, myslíte, že embrouši už jsou zavrtaní?
snad to zapíjení bude v pohodě. Obvykle se to zvrhne strašných způsobem ![]()
Už jsem říkala Aldovi, jestli bychom mohli sedět jinde jak v kuřácké místosti ať to bobci nemusí dýchat.
Jinak já včera dostala od Aldy kytičku - ráno když odjížděl do prahy tak mi dal pusu na bříško a když se vrátil tak taky… Ještě jsem mu ráno musela připomenout že jsou tam dva bobišci tak ať dá pusu každému ať se nehádají ![]()
Jejda Simi, to je krásný
Alda je zlatej ![]()
U nás už se plánuje kočárek, přestavba bytu v případě dvojčat a dovolená ve čtyřech až pěti ![]()
Já se snažím držet při zemi, ale chlap už má jasno ![]()
Jani tak já včera zrovna z holkama v jiné diskusi řešila jak porovnat dvě dítka do nosítek (šátek, manduka apod.) ![]()
jsem dělala k obídku výýýborné domáci tortily. a normálně se mi povedly - jen tortily neměly klasický kulatý tvar, ale spíš takový rádoby kulatý patvar.
Alda je zlatíčko
akorát jak jsem vařila tak mě začalo bolet v bříšku - ale tak nějak divně… možná si něco vsugerovávám…
holky docela mě překvapila cena za celý IVF - krom 3,5 tis za PK mám doplácet „jen“ 10 tis. a to ještě ne za úkony, ale jako dar ![]()
takže když to celé spočítám - včetně všech doplatků za léky nás komplet IVF vyšlo na 15.600,– Kč plus cestovní náhrady… to jsem čekala víc…
Simi, na ty tortily sem někdy musíš hodit recept. Škoda, že tu není slintací smajlík ![]()
My jsme k obědu dojídali koprovku ze včerejška. Navařila jsem jí 5 litrovej hrnec ![]()
Zítra budu dělat drožďovou polívku s mrkví, mám na ni hroznou chuť a k tomu kuřecí směs se žampionama a broskví a rýži.
Simi, máš pravdu, ve srovnání s jinýma centrama to máme za hubičku. Mě stačily ty sumy ve Ferťasu. Za operaci TESE po nás chtěli 15 000 kč. Platila se zvlášť i narkoza jak pro mě, tak pro chlapa. Za puregon 6500 atd. Zlatá FN ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.