FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
15.11.11 14:08

Simi no mě se blíží kontrola a začínám být nervózní-nemožu se zbavit pocitu, že u mě něco pokazili..nemyslím stimulaci nebo punkci…jak jsem tu už psala-neleze mě do hlavy ten vývoj mojého embrouška :think: chcu se na to zeptat, ale bojím se, aby se třeba neurazili, že jim jako nevěřím :zed: jenže když já jsu zvyklá, když mě něco trápí to říct no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 14:10

Makisku a proč si to myslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 14:10

jo mimochodem Jani - taky jsem zabrala plodící postýlku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 14:12

No že jsem měla desetibuněčné embryo a hned další den mně zaváděli blastocystu. To je přece blbost :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 14:13

Holky příště ta postel bude moja :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 14:26

Maki ještě můžeš mi první vysvětlit postup těch embroušků? já vím že nejlepší stádium je blastocysta - u mě dokonce sama hatchovala - ale to předpokládali už včera.

Mezi 10 a blastou by měla být ještě morulka?

říkaly to sestřičky o té posteli tak to by bylo aby to neklaplo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 14:29

Já tomu právě nerozumím, ale co jsem četla tady na diskuzích co psali holky, tak je pak ještě šestnáctibuněčné a před blastocystou minimálně morula a to já neměla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 14:32

Simi a hatchující blastocysta nic víc si přát nemůžeš :lol: já ti už normálně vidím ty tvoje dětičky v tom vašem krásném domečku, víš jak tam máš ty dva dětské pokojíčky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 14:34
Sisi137 píše:
Simi a hatchující blastocysta nic víc si přát nemůžeš :lol: já ti už normálně vidím ty tvoje dětičky v tom vašem krásném domečku, víš jak tam máš ty dva dětské pokojíčky :srdce: :srdce:
:hug: děkuji Maki :hug: :hug: :hug:

já doufám že když se jeden bojovníček tak moc snažil už venku, tak teď u mě to zvládne a bude bojovat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 14:37

Simi nechcu psát, že jsu si tím jistá, abych něco nezakřikla(jsu pověrčivá), ale myslím, že větší šanci mít nemůžeš. A věřím tomu, že budou dvojčátka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 14:42

makisku děkuju moc - uvidíme za 2 týdny…

ve středu když jsem čekala na manžílka po operaci tak jsem byla strašně nervozní, klepaly se mi ruce atp.
ve čtvrtek když mi řekli že až ve 3 odpoledne mám volat jestli našli spermoušky jsem byla klidná a našli.

dnes jsem taky klidná, tak doufám že to je dobré znamení…

já bych se asi zeptala, jestli je možné že jeden den bylo vajucho 10 buněčné a druhý už blasta - jestli je to vůbec možné…

já jsem šla dnes jako první - jak mě přivezli na pokoj tak najednou se zjevila znovu embryoložka a jedné paní říkala, že morulka se jí během té chvilky (asi 20 minut) přesunula do stádia blasty… takže je otázka - kdyby byla ke konci vývoje 10buněčného stádia a při ET na začátku stádia blasty… :think: ale zeptala bych se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 14:56

Já se právě chci zeptat, nemám ráda, když mi něco vrtá v hlavě. Ale bojím se aby to blbě nepochopili a neurazili se. No ale co mám právo si v tom udělat jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 15:00

Maki já myslím že se neurazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.11 15:23

Simi,
moc gratuluju. Celý den čekám na zprávičky…Já když čtu ty Vaše vzkazy, hltám je jak román na pokračování, věřila bys, že ani nedýchám ??!! Moc přeju Tobě i všem kamarádkám odsud, ať vše dobře dopadne! Určitě dáváte sílu ostatním! Mějte se.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.11.11 17:29

Ahoj holky, krásný večer všem :mavam: :mavam: :mavam:
Hlásím, že psycholu mám nadrcenou, ale teda byl to masakr. Ještě si to musím večer a pak hned ráno před zkouškou zopáknout, protože se mi to plete.
Simi, super zprávy :palec: Paráda, že jedno embryjko samo hatchovalo, to je dobré znamení :palec: Takže jste byli na pokoji nakonec 4? Ještě, že sis zabrala plodící postel :palec: :-D Kruciš Simi, věřím, že to vyjde :palec:
Holky, já v tom mám teda taky obrovskej zmatek. Je tím pádem blbost, abych měla 30 buněčnou morulu, ne? je taky možný, že v tom množství informací jsem vybrala jen tyto a spojila si je dohromady. Hledala jsem na netu, ale google mi vyhazuje samé stránky v angličtině a na tohle moje anglina nestačí :-(
Jinak je mi fajn, včera mě bolel celý člověk včetně hlavy a v podbřišku mě píchalo, ale to bylo tím náročným transferem. Musím na embryjka pořád myslet. Každou chvilku si vzpomenu, že už vlastně „nejsem sama“ :-D
Doufám a modlím se, aby nám to všem vyšlo a aby jsme se 28. listopadu dozvěděly ty nejkrásnější zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.