Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahooooj
![]()
já jdu taky zítra já mám 1 blastocystu a 1 morulku - zítra si pro ně jedu
Simona
Tak to už se těším, zítra pokecáme. Budeme zase ve stejném složení? Byly jste hrozně prima..... ![]()
nene Janča si pro bobišky byla dnes… a už hlásila že jsme nazítra napsané tři na transfer…
Už jsem chtěla začít hledat knihu, ale asi ji nechám doma - nebudu tahat zbytečnosti ![]()
jo a přesně tipovala že půjdeš určitě ty a ještě ta drobná sympatická zrzka co s náma chodila na kontroly…
Simi a Berti, na zítřek držím palce a dejte vědět, jak to probíhalo ![]()
Simi, transfer trvá chvilku, já byla na sále asi 15 minut, ale to bylo tím, že byl obtížný. Zavedou ti zrcadla, embryoložka donese embrýsky v takovém něčem dlouhém a přenesou je. Normálně asi nic necítíš, protože paní doktorka mi zavedla zrcadla a řekla mi, ať se ničeho nebojím, že to je to nejhorší, co mě dnes čeká (To zavedení zrcadel). Nakonec to teda bylo náročný, ale i tak se to dalo přežít.
Pak jsem si přelezla na vozící postel a sestřičky mě zavezly na pokoj. 2 hoďky jsem si četla a hurá domů do pelechu.
Sestřička mi při propouštění dala složenku a řekla mi, že se mám šetřit, nenamáhat, být v klidu a chovat se jako potenciálně těhotná - nepít, nekouřit, žádné zakouřené místnosti. 28. listopadu ráno jedu na krev a v poledne pak do poradny pro výsledek.
Holky, takže tfuj tfuj tfuj
Hodně štěstí a těšíme se na zprávy ![]()
Ahoj holky ![]()
Vanilko, gratuluji k dnesnimu uspesnemu ET ![]()
Simi, gratuluji, je to super zprava, ze se to tak povedlo ![]()
Simi,
držím Tobě a ostatním kočkám pěstičky!!!!!! Přeju hodně štěstí, ať se vše vydaří!!!!!!!
Krásný ráno holky
Markét, moc děkuju
Teď jen, aby se bobkům u mě dařilo ![]()
Dala jsem si předsevzetí, že nebudu testit a počkám si až na krev toho 28.11. v centru. Jsem zvědavá, jestli to vydržím ![]()
Tak, holky už mají ET určitě za sebou. ![]()
Já se šrotím psychologii, zítra jdu na zkoušku, ale jsem nějaká roztěkaná, nemůžu se na to soustředit ![]()
Takže jdu na to a nakouknu, jestli už holky psaly, co a jak ![]()
Ahoj holky,
Vanilko tak jaká byla první společná noc? ![]()
Také čekám na zprávičky ![]()
ahojky děvčátka
už jsem doma - dostala jsem oba bobišky, na mrazáček opravdu nezbylo. Nicméně blastocysta nepotřebovala ani AH, hatchovala sama, druhému embrouškovi pomohli. Nicméně mám u sebe dva bobišky, dostala jsem je 9,30 a od té doby je pořád hladím.
Poručili jsme si k obědu twistra z KFC, k tomu jsme místo nezdravé coly dostali zdravější ledový čaj a už ležíme v postýlce. Mužíček mě vyhodil v Kroměříži, jeslti se prý dovezu domů sama
tak jsme si přesedla a už ležíme a relaxujeme
jooo Jani zítra budu držet všechny
ať to dáš
a 28.11. se uvidíme spolu - jdu taky.
Jinak dnes tam se náma byla i ta blondýnka s brýlkama - říkala že se spolu znáte - dávali jí taky dva bobišky
Ahoj Simi
tak twistra bych si dala taky. Jak se cítíš? Asi krásně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď