FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
14.11.11 17:10

ahooooj :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

já jdu taky zítra já mám 1 blastocystu a 1 morulku - zítra si pro ně jedu

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
14.11.11 17:31

Tak to už se těším, zítra pokecáme. Budeme zase ve stejném složení? Byly jste hrozně prima..... :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17327
14.11.11 17:37

nene Janča si pro bobišky byla dnes… a už hlásila že jsme nazítra napsané tři na transfer…
Už jsem chtěla začít hledat knihu, ale asi ji nechám doma - nebudu tahat zbytečnosti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
14.11.11 17:43

jo a přesně tipovala že půjdeš určitě ty a ještě ta drobná sympatická zrzka co s náma chodila na kontroly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
14.11.11 19:32

Simi a Berti, na zítřek držím palce a dejte vědět, jak to probíhalo :kytka:
Simi, transfer trvá chvilku, já byla na sále asi 15 minut, ale to bylo tím, že byl obtížný. Zavedou ti zrcadla, embryoložka donese embrýsky v takovém něčem dlouhém a přenesou je. Normálně asi nic necítíš, protože paní doktorka mi zavedla zrcadla a řekla mi, ať se ničeho nebojím, že to je to nejhorší, co mě dnes čeká (To zavedení zrcadel). Nakonec to teda bylo náročný, ale i tak se to dalo přežít.
Pak jsem si přelezla na vozící postel a sestřičky mě zavezly na pokoj. 2 hoďky jsem si četla a hurá domů do pelechu.
Sestřička mi při propouštění dala složenku a řekla mi, že se mám šetřit, nenamáhat, být v klidu a chovat se jako potenciálně těhotná - nepít, nekouřit, žádné zakouřené místnosti. 28. listopadu ráno jedu na krev a v poledne pak do poradny pro výsledek.
Holky, takže tfuj tfuj tfuj :-D Hodně štěstí a těšíme se na zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
14.11.11 19:37

takže normálně se můžu nasnídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.11.11 19:58

Ahoj holky :mavam:

Vanilko, gratuluji k dnesnimu uspesnemu ET :-)
Simi, gratuluji, je to super zprava, ze se to tak povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
14.11.11 20:43

Simi nasnídej se ať bobci nemají hladovou maminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.11 07:31

Simi,
držím Tobě a ostatním kočkám pěstičky!!!!!! Přeju hodně štěstí, ať se vše vydaří!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.11.11 10:13

Krásný ráno holky :mavam: Markét, moc děkuju :kytka: Teď jen, aby se bobkům u mě dařilo :-D
Dala jsem si předsevzetí, že nebudu testit a počkám si až na krev toho 28.11. v centru. Jsem zvědavá, jestli to vydržím :mrgreen:
Tak, holky už mají ET určitě za sebou. :palec:
Já se šrotím psychologii, zítra jdu na zkoušku, ale jsem nějaká roztěkaná, nemůžu se na to soustředit :pocitac:
Takže jdu na to a nakouknu, jestli už holky psaly, co a jak 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 12:53

Ahoj holky,
Vanilko tak jaká byla první společná noc? :lol:
Také čekám na zprávičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 13:53

ahojky děvčátka

už jsem doma - dostala jsem oba bobišky, na mrazáček opravdu nezbylo. Nicméně blastocysta nepotřebovala ani AH, hatchovala sama, druhému embrouškovi pomohli. Nicméně mám u sebe dva bobišky, dostala jsem je 9,30 a od té doby je pořád hladím.
Poručili jsme si k obědu twistra z KFC, k tomu jsme místo nezdravé coly dostali zdravější ledový čaj a už ležíme v postýlce. Mužíček mě vyhodil v Kroměříži, jeslti se prý dovezu domů sama :mrgreen: tak jsme si přesedla a už ležíme a relaxujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 13:54

jooo Jani zítra budu držet všechny :palec: ať to dáš :hug: a 28.11. se uvidíme spolu - jdu taky.
Jinak dnes tam se náma byla i ta blondýnka s brýlkama - říkala že se spolu znáte - dávali jí taky dva bobišky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.11.11 13:57

Ahoj Simi :dance: tak twistra bych si dala taky. Jak se cítíš? Asi krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.11.11 14:05

jj Maki - jak z jiné planety :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.