Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Danuško neblázni - nic nemáš nikde napsané… takže najít pozitivní energii a hlavně nic nedělat ![]()
Danuško, křeče mohly být od čehokoliv, hormony, ještě může doznívat poranění při OPU, cokoliv. Nebo to taky mohly být nervy. Já vždycky, jakmile se na sebe začnu soustředit, tak mám hned pocit, že mě začíná něco bolet.
Odpočívej a opatruj se ![]()
Simi, ta deka, nebo co to je, vypadá úžasně
Já bych nikdy nic takovýho nezmákla.
Jinak, dneska už jsem taky v pelechu a odpočívám. Byli jsme na té rodinné slezině a pak jsme vezli Adélku na narozeninovou oslavu její kamarádky. Chvilku jsme tam poseděli a mě se udělalo strašně zle, myslela jsem ,že sebou seknu. Asi blbej tlak, nebo Utrouš. ![]()
Chlap právě smaží palačinky, tak se nadlábnu, mrknem na dvojce na Egypt a budu si číst.
Přijde mi šílený, že ještě víc než týden nám zbývá do krve.
Ahoja my sedime s kamaradamav hospe, a taky jsem chytla krec do briska… Taky se moc kontroluju. Navic mechyta hlava tak snad to nic neznamena. Kdysi mi kamaradka rikala ze to znamena hormonalni zmenu. Tak snad nemaluju certa.....
Ahoj holky
![]()
Brý poledne ![]()
Simi, tak povídej, přeháněj, jak dopadlo zapíjení domečku? A co hlava? Dobrý? Třeba to taky bylo z toho Utrouše ![]()
Simi nemaluj hned čerta na zeď: za prvé utrouš a za druhé začal klesat tlak, také mě bolí hlava. Nestresuj se. Já vím to se lehko řekne, bys mě za to určo ![]()
Holky držte se ![]()
ahojky holky
tak už jsem na to přišla - bříško mě bolí od včerejšího večera - jakokdyž posiluješ a přeženeš to a pak tě bolí „namožené“ bříško - v tomhle případě v oblasti dělohy, tak snad…
hlava už je lepší - vyspala jsem se z toho, sice to cítím, ale dá se to.
Holky, ještě týden doma a budu jak posvícenská husa. Stejně vykrmená. Nejsem vůbec zvyklá snídat, v práci nestíhám kolikrát ani oběd. A co jsem doma, chlap do mě neustále něco rve, furt vyvařuje a chystá snídaně a svačinky. Už teď mám minimálně 5 kilo nahoru a bude hůř ![]()
Simi, aspoň že ta hlávka už je lepší ![]()
A jak včera bylo?
Holky, já mám úplně blbý pocit, ale mě vůbec nic není. Ode dneška už mě ani vaječníky nepobolívají, prostě nic. Cítím se úplně běžně ![]()
ahoj holky,
chtela jsem se zeptat, mam trosku jakoby nafouknute brisko pod pupikem, tam kde picham injekce. Je mozne, ze je to z toho pichani? Jinak me zatim nic neboli (dnes jsem 5 den stimulace), ani bricho, ani vajecniky. Dneska me ta injekce pekne zastipala a to se tesim na ten menopur.
Simi, me taky boli silene hlava z hormonalni zmeny (v prubehu cyklu), treba uz je mimisko zavrtane a v tele se zacinaji menit hormony ![]()
Vanilko, teda ten tvuj manzel si te taky hycka ![]()
jeste jsem se chtela zeptat, musi se ta jehla pri pichani menopuru zasunout cela do bricha a boli to hodne? Bych byla radeji, kdyby se to dalo pichat do zadnice, alespon ten menopur
diky
Marki já jsem si tu jehlu zapíchla celou - není dlouhá - je stejná jak od toho gonalového pera.
Jinak včera to bylo v pohodě, jen Aleš s bratránkem se rozhodli že vyprudí servírku a docela mě tím naštvali. Občas neví kdy by měli držet pusu zavřenou.
jsem si na chvilku lehla k telce - asi ve 3 hodiny a vzbudil mě 16,45 Alda telefonem ![]()
a chtěla jsem říct, že bříško mě přestalo taky bolet a bohužel nepřestalo…
Krásný večer
![]()
Markét, já jsem si Menopur taky píchala nadoraz, ono to ani jinak nešlo, fakt to chce jakoby víc rozmáchnout, protože jakmile jsem píchala míň rozhodně, nebo pomalu, tak mě to vždycky bolelo. Ale když to tam vbodneš rázně, tak to nebolí vůbec. Přesně jak píše Simča, jehla je úplně stejná jako na Gonalu. To oteklé bříško, to už bude asi tím, jak folíci rostou. Doufám, že budeš mít ve středu po kontrole dobré zprávy, že folíci pěkně rostou ![]()
Sisi zdravím
Nezapomeň v úterý napsat novinky ![]()
Simi, to už možná bolí bříško, jak se prcci roztahujou ![]()
Přemýšlela jsi nad tím testem? Já furt uvažuju, jestli to zkusit a kdy ![]()
Jani přemýšlela, ale nemám test, tak testit zítra nebudu - 25 je ještě asi málo - chtěla bych testnout první asi 10 citlivostí…
Simi, taky nemám doma test, ale chci si ze dva taky pořídit, kdyby mě to fakt chytlo, tak ať to můžu hned prubnout ![]()
já právě nevím - těhu jsem nikdy nezažila tak netuším jestli to co cítím může být pozitivní znamení nebo naopak negativní…
takže uvidím jestli zítra stihnu koupit testík a pak se uvidí…
Ahoj,už dlouho pročítám jak bojujete o mimi.Mě čeká 3IVF až po novém roce.Doma mám už dva kluky.Moc Vám přeji at to dobře dopadne.Hana
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.