Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani nesmíš dát na pocity - musíš se soustředit na to že to prostě vyšlo. Mysli na to že máš Adélku
![]()
Ahoj holky Tak jsem doma z Olmika. A jsu celkem spokojená. 1)dr se mi věnovala přes půl hodiny 2)nabídla mně, že by mně mohla poslat na imunologii, ale že si myslí, že problém je u mě akorát v těch vejcovodech, takže záleží na mně, ale že indikované to je až po druhém neúspěšném ivf. Ale že pokud chcu tak mě tam pošle. Já to chci zatím zkusit ještě bez imuna. 3)dostala jsem jiné léky a vyšší dávky 4)zatím se nemusím bát, že bych musela mít dárkyni 5)platí pro nás nový zákon, to znamená, že mám stále 3 pokusy na pojišťovnu(zaváděli mi jen jedno embryjko)
a konečně za šesté začínám koncem ledna začátkem února.
Simčo, to je úžasná zprávička!!! Moc ti to přeju. Přočítala jsem to se slzama na krajíčku, prostě mě to dojalo.Já testovat nemám odvahu, za těch 7 let, jsem spoustu testů obrečela, tak mě to ani neláká…
Simčo obrovská gratulace
![]()
Tak u vás to funguje:postav dům,zasaď strom a sploď dítě
.
A prý že nejsou spermijky?A podívej jaký kanec je Alda
.
Simi, promin, ze jsem to tady tak napsala, ale ja mela takovou radost a chtela si to overit, cetla jsem to na diskusi IVF listopad, prosinec. A ted ti mohu konecne pogratulovat
Si rikam, ze kdyz mas tak brzo ducha, tak by to mohla byt dvojcatka.
Jinak tedy priznaky - nechutna kava, curani a jeste neco?
Vanilko, doufam, ze budes mit zitra taky dusika.
Ja ma zitra prvni kontrolu po tydnu stimulaci, tak doufam, ze tam neco bude.
Ostatni holky, zdravim ![]()
Marki zítra držímm palečky ať je všechno v pořádku a nestresuj, pokud vajuch nebude dost jako já
No ještě mě bolí bříško, a chytají mě křeče pod žebrama - fujj to je nejhorší
Makisku to jsou úúúžasné zprávičky - jsem ráda že z toho máš dobrý pocit… a ptala jsi se i na ty vajíčka???
Kačko díky - jak to s tebou vypadá? jak je po operaci?
Danuško děkuju moc - ale přeci nemůžu být jediná komu to vyšlo - čekám na vás dvě
![]()
Krásný ráno všem ![]()
Simi, chlap mi ten test nestihl koupit, takže pořád žiju v nevědomosti
Ale dneska jedem do drogérky, došlo nám doma snad všechno, co mohlo dojít, tak si koupím test tam a udělám ho zítra ráno. Nebo myslíš, že by to šlo i večer? ![]()
Markétko, hodně štěstí v poradně. Doufám, že bude úroda ![]()
Kači, tak jak to u tebe dopadlo? ![]()
Sisi, takže sečteno podtrženo, samé dobré zprávy
Uvidíš, jak to strašně uteče, hlavně teď, přes Vánoce.
Berti, jsi dobrá, že to vydržíš do kontroly. Já už jsem jak na trní, musím to vědět. A hlavně si případný nezdar potřebuju rozdýchat doma, ať nehysterčím před doktorkou.
Holky, kéž by nám to vyšlo všem ![]()
Jani já myslím že to můžeš zkusit i večer - ze 2 hoďky nepít a pak to zkusit…
já teď přišla z oběda a fuj nesním ani polovinu toho co před měsícem… je mi úúúplně blbě jak jsem se přejedla…
Tak uvidím, pokud to vydržím udělám ráno a pokud ne, budu tu k večeru hlásit výsledek. ![]()
Já jdu hodit sprchu, protože jsem zmrzlá jak preclík a nedaří se mi zahřát a pak e taky nabaštím. Simi, už ti začínají těhotenské radůstky
Jak ti vůbec je? Musí to být úžasnej pocit, že?
Chodíš do práce, nebo máš volno?
nene - chodím normálně do práce… včera jsem dostala zabrat u zákazníka - no mazec…
Bolívá mě bříško - jestli se roztahuje děloha či co - ale budí mě to každý den před 5 hodinou. Občas mě píchne až pod žebra, a jsem taková „nafouklá“…
Jinak nic a nějak mi nedochází asi ani pořádně, že se to povedlo… teda jestli je všechno v pořádku…
Jak člověk dělá s lidma, to je vždycky o „hubu“
Taky máme pár zákazníků u kterých jsem strašně ráda ,když delší dobu nechodí ![]()
Simi, to je jasný, pořádně ti to určitě dojde, až to budeš mít potvrzené z krve. Stejně je to úžasný, že jste to měli tak zapeklitý a vyšlo to napoprvé ![]()
Opatruj se ![]()
Jani opatruju se - co nemusím nedělám…
za chvilku jdu k bývalé kolegyńce na kafčo - začaly jsme se snažit stejně, jen ona teď má dvě holky, jedna má 2 a čtvrt roku, mladší má 16 měsíců…
A od jara jsme se neviděly tak je potřeba pokecat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.