Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já to ještě nedostala
v úterý mi pichli vyvolávačku a já čekám a čekám. Že mrcha dolézla v tom říjnu ![]()
sisi,my jedem do poradny v pondeli,tak asi taky dostanu vyvolavacku,rikala jsi jim to,jo?
Kurna,uz tyden cekam a cekam a nic.Uvidim,co v pondeli,prohlizeli te?
Papči já tam budu v pondělí taky…
jsem doufala že by mi v pondělí mohli říct, jestli jsou tam oba bobci, nebo jeden, ale asi vítr…
Simi,ale vis,ze mozna jo?Co si pamatuju z predesleho,tedy 1 ivf,tak jsem pak tu dlasi kontrolu po hcg..coz mas vlastne ty ted v pondeli,tak mi delali UTz a videli dva bobky..
tak treba ti ho taky udelaj…
no ja jsme zvedava,dostanu vyvolavacku,uz to vidim
Simi tak co jak zlobí tě bobci?
Bolí bříško z roztahování dělohy?
Simííí kolik tě vyšlo celé IVF?Komplet.
Ahoj holky
,
moc dekuji za povzbuzeni, ja budu verit, ze se jeste nejake udelaji ![]()
Vanilko, jeste vydrz, myslim na tebe.
Kaci, Papco, Sisi, a ostatni ![]()
Simi, mas novou profilovku, to je vas andulak? pekne barevny. ![]()
holky díky moc…
právě jsem psala Val a ona říkala, že nee - že v pondělí jen krev a konzultace s doktorem, UTZ až příště…
Jinak jsem to počítala a přišla jsem na číslo 15.600,– Kč za celé IVF
3 500 PK
7 000 ICSI
3 000 AH
1 600 doplatek za 150 jednotek GONALU
a zbytek byl doplatek za listovku, prednison, utrogestan…
jj, bříško bolí - teda hlavně ráno, odpoledne když přijdu z práce tak si jdu vždy chvilku lehnout a odpočinout.
Kači a jak jsi dopadla ty?
No dopadli jsme tak,že Michnová nám doporučuje dlouhý protokol.Leden nebo únor ale jelikož my na to nemáme a ani nenašetřím tak je to u nás paséé.Kdyby ještě tak minimálka ale tu nám nedoporučuje.Brala mi krev na trombofilie a stěr z čípku.Mám tam jet zas 13.12. a domluvit se na IVF ale myslím,že nebude co domlouvat
.
Vajíčka se neoplodnila z důvodu že byla asi více imunní na spermijky.Zajímavé že jak jsem Prednison nezobala tak se nám vajíčka oplodnila a teď jsem ho zobala a vajíčka se neoplodnila
.A je toho tolik že bych se na IVF dostala tak v roce 2013
.
Kačko zkuste to ještě probrat doma… třeba něco vymyslíte ![]()
a jak jsi dopadla s laparkou?
Laparku mám v podpisu.
Probírat nemáme co,fakt prachy nejsou a zvlášť teď jak jsem bez práce a vše financuje manža a škola od Simči nás taky stojí hodně
.
Minimálku by jsne dali ale IVF jednou tolik to nedáme.Tak se dívám i na jiné CARy kde se dělají minimálky.
Simco,jasne ze kecam,omlouvam se,je to jak pises,jak se tady mluvi uz ani ne o tvem tehu,ale jestli jsou tam dvojky nebo ne,tak mi nedoslo,ze jdes teprve na krev,uz to beru automaticky ![]()
tak je to jak pise VAl…jsem trdlo ![]()
Kačko to jsem si neuvědomila… úplně mi vypadlo že jsi přišla o práci… A v podpisku jsem si toho nevšimla
promiň… takže ani z toho echt dobré zprávy… ach jo se toho na tebe nakupilo…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď