Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Vanilko to mě moc mrzí, vím jak ti je-ještě jsem nezapomněla
Nevzdávej se, něco s docentem vymyslíte, ale nejsem si jistá jestli v pondělí. Já byla na krev, kolem 12 pro výsledky a měla jsem se objednat do poradny k plánování dalšího postupu. Na rozebírání tam nemají v den odběru hcg čas. Píšu ti to, abys nebyla zklamaná jak já.
Jani pokud tě objednali až na 12, dřív tě asi nevezmou. Já byla objednaná 3 týdny od ET, 10-tý den jsem dostala MS, volala jsem ať mě vezmou 14-tý den jak všechny ostatní, abych do sebe zbytečně nemusela valit Fraxiparine a Utrogestan, odmítli s tím, že mám všechno brát tak jak mi řekli
Tenkrát jsem byla fakt na zhroucení.
Tal to jo, no já myslela, že mě třeba vezmou dříve aspoň na krev
. Jinak nic neberu ani utrogestan. Nevím pořád věřím, že se to tentokrát povedlo a tak uvidím jestli třeba už zítra něco nebude na testu. A to jsi nemohla ani to vše vysadit???Vždyť jsi to vlastně brala úplně zbytečně
Vša já chtěla jít na krev, nemoha jsem vysadit, řekli ať beru i utrogestan i fraxiparine. Utrogestan jsem zaváděla, tudíž uplně zbytečně páč se hned vyplavil s krví a fraxiparine na ředění krve mě to krvácení snad ještě zintenzivnil
tenkrát mě opravdu nasrali
To se ti ani nedivím to by naštvalo každou z nás
. Jako nemělo to vůbec cenu to vše do sebe zbytečně rvát ![]()
Sisi, díky za podporu a máš pravdu, i minule mi vlastně řekli, ať se objednám do poradny, paní doktorka mi jen řekla, ať nesmutním, že se vrhneme hned na věc. Takže do poradny jsem se objednávala koncem srpna. Museli mi ještě dovyšetřit srdce.
No uvidíme, co řeknou tentokrát.
Jani, u mě ta minimálka nemá smysl. Sice je levnější, ale mě hodně vlažně zabírá i klasická stimulace, takže z minimálky by nic nebylo. Stimulovala jsem už 3×. Jednou mi stimulace nezabrala vůbec, měla jsem jeden folikul, takže mi stimulku po 7 dnech stopli, po druhé jsem měla 5 oocytů po prodlužované stimulaci a po třetí 4 oocyty. Takže ta minimálka by asi neklapla. Ale uvidíme, nechám to na docentovi, věřím mu, určitě něco vymyslí ![]()
Jo holky, možná jsem udělala blbost, ale já už neberu ani Utrouš, ani Prednison. Přijde mi naprosto zbytečný do sebe rvát hormony jen tak, pro nic za nic. V poradně se o tom teda zmiňovat nebudu, abych nedostala vylágoš ![]()
Vanilko, neříkej jim to, nepochválili by tě. Ale myslím, že děláš dobře. Mě to akorát stresovalo a podruhé už bych j asi taky neposlechla.
Vanilko je dobře, že jsi to vysadila je to k ničemu, když to vlastně nepotřebuješ.
Strsim muhu se zeptat kolik dní uběhlo od injekce na přehod do ET.
Hani měsíc je to od té injekce po punkci(zhruba-já to tak měla) + 2 až 5 dnů do ET
Tak to já začnu začátkem ledna a až v únoru bude ET./to je doba
/A kdy se chodí na PN.
Hani oni ti nabídnou PN při první kontrole růstu folikulů. Já si ju vyžádala už na začátku stimulace a nebyl problém. Když nebudeš chtít, nemusíš ji mít vůbec.
Krásné ráno holky
Vanilko to mě moc mrzí,myslela jsem že ti to tentokráte výjde.Pevně věřím že pan docent něco určitě vymyslí,a klapne to.
Zítra pondělí,vše se rozhodne.Je to zvláštní,ale jsem s tím vcelku smířená.Snažím se myslet pozitivně,říkám si že jestli to nedopadne dobře,tak to tak asi mělo být.Tři mšsíce utečou jako voda a jdeme do toho znova.
Všem co jdou zítra na UZ přeji hodně štestíčka. ![]()
Ahoj holky! Tak já dneska testovala a nic je bílo
, pořád si říkám, že mám ještě šanci a i v to věřím, že se mi // ukážou. Dneska jsem teprve 9 den, ale i tak jsem doufala, že tam něco bude, ale nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.