Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
hezkou adventní neděli.
Val ale co se vůbec stalo my tady nic nevíme?
Jak je holka
?
Ahoj holky, tak jsem zpet z kontroly, asi 7 foliklu, OPU vypada na ctvrtek. Holky chtela jsem se zeptat, ja jsem chtela pokud by to bylo mozne prirozene oplodneni, ale nevim kolik budu mit nakonec zralych vajicek, navic mam tu ovarialni rezervu, takze nemusi byt vsechny kvalitni. Pri prirozenem oplodneni se nemusi vsechny oplodnit. Manzel ma nekdy trochu horsi spermiogram, minule 30 mil. ale nekdy i 10mil. Tak nevim, zda mam jit do ICSI u vsech vajicek nebo u nekterych. O penize mi ted az tak nejde, spis je pro me dulezitejsi aby byla embyjka zdrava. Jsou nejake rizika u ICSI? Nekde rikaji, ze to je zase zasah navic, ze mohou byt vrozene vady, predacne porody ci jine problemy. Nekde, ze vrozene vady vubec nehrozi..Tak nevim. diky za radu.
Katka1311 píše:
Ahoj holkyhezkou adventní neděli.
Val ale co se vůbec stalo my tady nic nevíme?Jak je holka
?
Dneska bylo rozhodnuto,HCG klesá,ve středu jdu na revizi.Embrijka to vzdala obě…
Ježíííši Val to mi je moc líto
.
Kolikátý tt si byla?Další jizvička na srdíčku,buď tady s náma ![]()
Katka1311 píše:
Ježíííši Val to mi je moc líto![]()
![]()
.
Kolikátý tt si byla?Další jizvička na srdíčku,buď tady s náma
Byla jsem 8+3…
To víte že sem občas kouknu,jsem zvědavá jak to s vámi všemi dopadne.
Val to je mi strašně moc líto
. Drž se musí to být děsné!
Jinak já dneska testnula a nic zase bílo, no nevím zkusím ještě zítra a uvidím ![]()
Val78 píše:Katka1311 píše:Dneska bylo rozhodnuto,HCG klesá,ve středu jdu na revizi.Embrijka to vzdala obě…
Ahoj holkyhezkou adventní neděli.
Val ale co se vůbec stalo my tady nic nevíme?Jak je holka
?
Val drž se
tak jsem dnes byla na kontrole - 601,9 jednotek HCG - vypadá to na 1 bobka. Všechny sestřičky byly úžasné - moc nám to všichni přejí a v podstatě jsou v šoku, že se nám to povedlo…
Kontrola 12.12. na mé jmeniny - tak snad budu mít krásný dáreček
Simčo, to je paráda, moc ti to přeju!!!!
A koho jste dnes měli, docenta ? U mě pořád stejné, břicho pobolívá a jinak nic.
holky díky moc
Berti nee - byla tam doktorka - a úplně zlatá byla…
a testík jsi nezkoušela??? mě bolí bříško jako před MS, ale nejde to do křeče.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.