Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A že jich už Simi budeš mět cooo?
To by pak bylo aby nebylo. To bude tutovka ![]()
Hele nedělej si ze mě srandu Makisku - sice jsme dvojčátka možná i chtěli, ale začínám se toho děsit. Nebudeme ještě přestěhovaní tak to bude maso - teda jestli to zvládli oba…
Už jsem vymyslela i jména ELIŠKA a PETŘÍK
ještě teda to budu muset probrat s Aldou ![]()
Simi aspoň bys to měla za sebou a nemosela to pak podstupovat znova ![]()
Papči mě našly cystu a prý proto ta mrcha nedorazila.
Ahoj holky chtěla bych se k Vám přidat. Začala jsem chodit asi před 3 měsíci do FN a teď jsem 7 den po IUI. Dneska jsem začala trochu špinit, tak nevím snad už to konečně vyšlo. Špinila jsem taky některá??a je tu někdo komu se to povedlo??
Ahoj Jani - tak já nešpinila - ale jsem rovnou po IVF… s IUI nemám zkušenost. Ale na druhous stranu se můžu mimisek uhnizďovat…
Ahoj
Strsim to mě nějak nenapadlo, bylo by to super! A nevím jestli tu nebyl někdo komu by se to povedlo ![]()
Ahoj Jani, vítej. Také nemám s iui zkušenost, šli jsme rovnou do ivf. Snad budeš mít štěstí ![]()
Ahoj Sisi děkuji, no já mám už nějaké IUI za sebou, první jsme chodili do Fertimedu, ale můj tam už nechtěl a tak jsem šli do FN a zatím v pohodě, bylo by to super, kdyby to konečně vyšlo ![]()
Jani,
jestli ti to pomůže, tak já jsem v těhotenství špinila, byť po přirozeném oplodnění. Ale nebyla to červená krev. Špinila jsem minimálně 3 měsíce.
Hodně štěstí.
Any
Any já taky neměla červenou krev, ale takovou černější a to dlouhý pruh, no nevím, ale doufám, že je to jen dobré znamení ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.