Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A že jich už Simi budeš mět cooo?
To by pak bylo aby nebylo. To bude tutovka ![]()
Hele nedělej si ze mě srandu Makisku - sice jsme dvojčátka možná i chtěli, ale začínám se toho děsit. Nebudeme ještě přestěhovaní tak to bude maso - teda jestli to zvládli oba…
Už jsem vymyslela i jména ELIŠKA a PETŘÍK
ještě teda to budu muset probrat s Aldou ![]()
Simi aspoň bys to měla za sebou a nemosela to pak podstupovat znova ![]()
Papči mě našly cystu a prý proto ta mrcha nedorazila.
Ahoj holky chtěla bych se k Vám přidat. Začala jsem chodit asi před 3 měsíci do FN a teď jsem 7 den po IUI. Dneska jsem začala trochu špinit, tak nevím snad už to konečně vyšlo. Špinila jsem taky některá??a je tu někdo komu se to povedlo??
Ahoj Jani - tak já nešpinila - ale jsem rovnou po IVF… s IUI nemám zkušenost. Ale na druhous stranu se můžu mimisek uhnizďovat…
Ahoj
Strsim to mě nějak nenapadlo, bylo by to super! A nevím jestli tu nebyl někdo komu by se to povedlo ![]()
Ahoj Jani, vítej. Také nemám s iui zkušenost, šli jsme rovnou do ivf. Snad budeš mít štěstí ![]()
Ahoj Sisi děkuji, no já mám už nějaké IUI za sebou, první jsme chodili do Fertimedu, ale můj tam už nechtěl a tak jsem šli do FN a zatím v pohodě, bylo by to super, kdyby to konečně vyšlo ![]()
Jani,
jestli ti to pomůže, tak já jsem v těhotenství špinila, byť po přirozeném oplodnění. Ale nebyla to červená krev. Špinila jsem minimálně 3 měsíce.
Hodně štěstí.
Any
Any já taky neměla červenou krev, ale takovou černější a to dlouhý pruh, no nevím, ale doufám, že je to jen dobré znamení ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď