Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děvčátka, to je konec
Opět nám to nevyšlo. Vůbec nevím, co je špatně, proč to nejde. Každopádně na další pokus nemám ani finance a asi ani pevný nervy. Manželovy to řeknu až ráno, teď na to nemám. ![]()
Janičko
a nemůžeš ještě počkat??? třeba patříš mezi ty, co se jim // ukážou až později
![]()
Ahoj holky,
Vanilko a jak to vis, odpoledne na testu nemusela byt carka, zkus to radeji zitra rano ![]()
Simi, tak ze me zadna nosnice neni. Mam na jednom vajecniku po tydnu stimulace 3 folikly 11 mm asi a na druhem 1 folikl, taky asi 11 mm, pak jsem tam videla i nejake male tak 4 na kazdem, ale to pani doktorka nepocitala, pry jen ty velke
Rikala, ze 10 jich nebude. No tak jsem trochu smutna, myslis, ze jeste nejaky z tech malych muze vyrust? To uz asi nestihnou, aby uzraly a zaroven nepraskly ty vetsi… Davka mi zustala stejna 150 gonal a jedna ampule menopur, v pondeli mam dalsi kontrolu a pukce bude asi ve stredu nebo ve ctvrtek, vic mi rekne v pondeli na kontrole. Puvodne jsem nechtela ICSI a chtela to nechat na prirode, ale s takovym poctem nechci riskovat, navic taky ve vsech nemusi byt zrala vajicka.
Marketko co jsem ti říkala???? já měla na první kontrole taky jen 4 folíky - a to podle dr. jen na jedné straně. Na další kontrole jsem měla stejně velké folíky na obou stranách plus ještě nějaké menší. Takže nestresuj - jasný????
Simi,gratulace k // ![]()
Vanilko-jeste tomu dej cas ![]()
Sisi,tak uz to mas krasne naplanovane,ja jsem zvedava,co vymyslime my ![]()
uz ti prisla MS?
vsechny vas zdravim.. ![]()
MArky-já měla taky 4 foliky,po očištěni zustaly dva a oba se oplodnily
![]()
Simi,
obrovská gratulace a přání všeho nejlepšího!!!!!!
Ať vše zdárně pokračuje bez původních komplikací…Je to zkrátka bomba!!!!!!
Any
Holky, dnes ráno na Mamatestu citlivosti 10 opět sněhobílo. Je mi mizerně ![]()
Ahoj holky ![]()
Přesně tak Vanilko dokud není mrcha šance je, když se embryjko kousne pozdě tak se přece hcg taky tvoří pozdě a ty jsi teprv 9 nebo 8 den.
Simi na to embryjko jsem se neptala páč už to stejně nezměním a zaměřím se na to příště, tedy doufám, že příště nebudu mít důvod k pochybnostem
Jinak jsem se ptala na to proč se ze 3 zralých oplodnilo jen jedno i přes ICSI a to mě paní doktorka řekla, že při takovém počtu vajíček by byl zázrak kdyby se oplodnilo víc, ale když nad tím tak přemýšlím tak Papči se oplodnily, toš já nevím ![]()
Papčo no že se taky objevíš
Jak je? Ty máš někdy teď taky tu poradnu ne? Dej vědět co jste vymysleli ![]()
Marky já měla na první kontrole taky myslím jen 4 nebo 5 foliklů a na konci jedenáct. Tak klíd, hormony ještě zaberou ![]()
Simi no paráda, nešli jsme ani na bazén jak minule a i tak to strašně rychle uteklo, tak můj konstatoval, že příště si to dáme na 3 hoďky ![]()
No a co ty? Jak se cítíš?
tak to je super
já - v pohodě - pořád mě sice pobolivá bříško, každé ráno mě to kolem 5 vzbudí, ale jinak zatím v pohodě. Jo a jsem celá jaksi nafouknutá, ale možná jsem se jen přejedla k obědu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď