FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bertica
28.11.11 18:24

Simčo, jsem asi jediná co netestovala. Ale já ty testy fakt nemusím, necháme se překvapit až ve středu. To by bylo prima, kdyby tam byla taky Michnová… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17327
28.11.11 18:30
bertica píše:
Simčo, jsem asi jediná co netestovala. Ale já ty testy fakt nemusím, necháme se překvapit až ve středu. To by bylo prima, kdyby tam byla taky Michnová… :mrgreen:

ona je fakt perfektní, víc takových doktorů a české zdravotnictví bude mnohem příjemnější…
Jen se připrav že je to fakt strašně zdlouhavé… já dnes vypadla až skoro v 1 hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bertica
28.11.11 18:42

Tak to budu mít nervy na pochodu,vydržet tam takovou dobu…ale Vás mělo být dneska kolem 6-ti, né? A potkala ses s Jančou? My bychom měly být ve středu snad jenom 2.

• Citovat
  • Upravit
17327
28.11.11 18:46

Tak to jo - ale stejně výsledky budou mít až v těch 11.30
potkala jsem se s Jančou - byly jsme i na kafíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.11.11 19:01

Holky :mavam: :mavam: :mavam: Úplně nejdřív musím poděkovat Simče: SIMI DÍKY!!!!!!!! :kytka: :kytka: :kytka: Že jsi mě dneska tak podržela, jsi fakt zlato :kytka:
Musím souhlasit s tím, že Michnová je úplně úžasná. Na dnešní kontrole byla fakt zlatá, milá, říkala, že to určitě nemáme vzdávat, prý bych měla mít ještě jeden hrazený pokus a pokud se prý bude pojišťovna cukat, tak mi ho tam vyřve :mrgreen:
4. ledna jsme objednaní do poradny a domluvíme se, jestli půjdem do IVF, nebo zkusíme minimálku. Prý je možné, že do toho to tělo moc tlačíme a že třeba při minimálce bude líp reagovat, tak uvidíme. V lednu se pak máme ještě objednat do Plzně na imuno. Tak jsem ráda, že nemusíme nečinně čekat moc dlouho :D
Marky, pokud prašule nehrají roli, určitě jdi do ICSI, je to jistota. Když jsem ležela, tak jsem to tu hodně pročítala a holky hodně psaly, že ta část oocytů, kterou nechaly oplodnit přirozeně, se vůbec neoplodnila. Já bych z toho měla strach. Na čtvrtek držím pěsti :kytka:
Berti, tak na zítřek tfuj tfuj tfuj a dej vědět!!!!!!!
Kači, Sisi, zdravím :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.11.11 19:27

Jani to je přece automatické :hug: jak jsem tě viděla vyjít z té ordinace tak jsem si říkala „oujéj je zle“ byla jsi jak hromádka neštěstí od pohledu, ale určitě to dobře dopadne.
Musíš věřit Michnové - ví co říká a pokud by neměla šanci „seřvat“ je v pojišťovně tak by ti to neříkala. A fakt věřím tomu, že se ti v případě minimálky zadaří. Prostě je to zvláštní že tělo „nechce“ spolupracovat s hormony. Prostě se to tělu nelíbí a když zkusíte jinou variantu - ne tak agresivní tak to by bylo aby to nedopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.11.11 19:55

Jj, já jsem se pořád strašně snažila držet, nechtěla jsem vypadat jako hysterka, ale už to fakt nešlo. Ještě jsem se složila v práci, to byl taky masakr. Ale zase je fakt, že teď je mi tisíckrát líp. Mám před sebou vidinu nějaké akce a fakt se mi líbilo, jak chce Michnová za nás bojovat.
A co ty Simi? Co ti řekli? Jak to probíhalo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
28.11.11 20:01

no v podstatě nám asi moc nevěřili když jsem jim řekla že jsme se rozhodly že to prostě vyjde :jazyk: ale asi už konečně uvěřily babky jedny nevěřící :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Byly úžasné obě dvě, jak sestra, tak Michnová a to ještě na chodbě se mnou mluvila ještě další sestička…
prý si myslí že tam je jeden bobek - chvilku mě to teda zklamalo, ale pak jsem si v duchu vynadala, protože už to že jsem těhotná je víc než jsem doufala…

jinak mi řekla, že nejsem nemocná, že jsem těhotná - prý mám dělat všechno co mě baví a dělá mi radost…
jen jsem se zapomněla zeptat na muchlení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
29.11.11 08:42

Simi tak v těch papírech na ivf píšou, že pohlavní styk se nedoporučuje myslím týden po ET, ale že není zakázaný, takže muchlení(pokud ti dělá radost :mrgreen: ) je povoleno :pankac:
Jinak je príma, že tam jsou tak príma(i když Dostál neumí být moc citlivý, ikdyž se myslím snaží :pankac: ale toš co je to chlap tak nemože být jak baba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.11.11 12:01

Díky Marki - už jsem to taky našla - tak uvidíme… stejně budu laborovat abych bobkům neublížila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.11.11 09:06

ahoj holky :mavam: ,

tak zitra jdu na to, jedeme do Brna, zadne doktory tam neznam, tak doufam, ze to bude v pohode. Diky holky za rady, ja se rozhodnu az podle poctu vajicek a jak vyjde spermiogram. Pokud to vyjde dobre, tak zkusim prirozene, max 1-2 kousky ICSI. Pokud ne, tak ICSI.Ja jsem mozna blazen a budu litovat, ale je to prvni pokus a ja chci dat sanci prirozenemu vyberu. Pokud to nevyjde, tak priste uz se nebudu rozmyslet. Holky prosim drzte blaznovi palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 12:15

Marketko to je super - zítra na tebe budu moooc myslet. A blázen určitě nejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.11.11 12:19

Ahoj Marky, budu na tebe moooc myslet a držím pěsti ať žádný druhý pokus řešit nemosíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.11.11 12:21

Jo a mimo jiné-podle mého pocitu a názoru, jsme blázni všechny, že do něčeho takového jsme ochotné lézt znovu a znovu. Hold touha po dítěti je silnější než zdravý rozum :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 12:24

hele BLÁZNE jak se máš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.