FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
1.12.11 10:52

Ahoj Kači mě by hlavně zajímalo jak to probíhá a jestli se vám to povedlo! Jak se to plánovalo a jestli se žádá pojišťovna???????Moc ti za vše děkuji buď napiš se nebo klidně i do zprávy, ale budu za všechny informace vděčná

• Citovat
  • Upravit
10572
1.12.11 11:19

Jani já mám snižené AMH tak mě dala dr.injekce na stimulaci.Ale jinak máš jen tabletky.Neplatila jsem nic za injekce.
Stimulovala jsem od 2DC a týden pak jsem měla OPU v neděli.Z minimálky jsem měla 4 oocyty.Na to mi řekla Michnová že na to jak jsem málo a krátce stimulovala to bylo dobré.Bohužel minimálka nám nevyšla.Ale jak psala Simi tak když nedojde k ET platíš 5tis.a jinak za celou minimálku včetně všeho 7tis.
Stimulovala jsem Fostimonem a Merionalem.Jestli tě něco ještě zajímá ptej se!

Simi celkem to jde,těším se na Vánoce.Přijedou moji rodiče ze Slovenska tak bude veselo :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 11:24

Kači a to ti oni navrhli???a než jdeš na minimálku nemusíš před tím zkusit IVF??? Já jsem zdravá, ale můj toho má málo před 4 lety 1,5 to se nám podařilo zplodit syna a teď už rok zase nic a ani to IUI nepomohlo a pořád toho má míň teď jen necelých 800 je z toho dost zdrcený a prý je to děsné na odběrech sperma, protože tam vše slyší no hrůza aspoň pro něj. A to se dělá jak to ti vyjmou vajíčka oplodní a po nějaké době ti je vrátí???Je to tak

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 11:34

Jani tak to říkal i můj muž - byli jsme už ve 3 centrech a prý tohle je zatím nejhroší „zážitek“…

Jééé manžílek má rodinu v Košicích a když se tam jede, nebo přijedou košičáci sem tak to je parádička. To najednou celý barák ožije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 11:38

Tak aspoň vím, že ten můj v tom má pravdu a nevíš jestli si nemůžeš sperma přivést??? Máme to z domu daleko ale je možnost to dovést za půl hodiny když je v práci tak má i ubytování, proacuje kousek od Olomouce tak jestli by to šlo bylo by to asi i pro něj vždy lepší

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 11:43

Jani to netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 11:53

Já se na to zkusím docenta zeptat

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 11:56

tak to si už začni psát seznam otázek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.12.11 11:56

Jani dr.původně nechtěla minimálku že už mám věk ale my jsme na to s manžou trvali a bylo.
Je to postup jak u IVF OPU a pak ET.Tady se jedná že stimuluješ malé dávky a krátce jen týden.
Nevím jak to je v Olmíku ale při 1IVF jsem mohla sperma dovézt ale jen na spg na OPU musí být čerstvé hned.Ale nevím jak je to v Olmíku my byli na IVF v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 11:59

Takže je to tak, že mi pod narkózou vezmou vajíčka, ty oplodní a pak je po 3 dnech vrátí, pokud se nemýlím :think: . No i tak podle mě by se to něj nezměnilo, ale to množství stačí, vlastně stačí jen jedna spermijka :kytka: . My taky byli v OV před 4 lety, ale děsné chování :cert: tak jsme šli hned pryč

• Citovat
  • Upravit
10572
1.12.11 12:05

Jani ano je to tak.Postup jak u IVF.
A kde jste byli v Ostravě.My byli v červnu a už nikdy více :cert: .Jen peníze a peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 12:13

No to taky, ale i děs přístup moc ti za všechny informace děkuji :cert:

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 12:15

holky já měla stejný pocit z caru ve Zlíně - ani jsme tam na IVF nešli… po 3 návštěvě jsme utekli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
1.12.11 12:50

To je někdy děs jak to někde chodí no já jen vím, že ve Zlíně je to strašně drahé až předražené!

• Citovat
  • Upravit
17327
1.12.11 12:51
Janiecka píše:
To je někdy děs jak to někde chodí no já jen vím, že ve Zlíně je to strašně drahé až předražené!

a doktor diagnostikuje pohledem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.