Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani já mám snižené AMH tak mě dala dr.injekce na stimulaci.Ale jinak máš jen tabletky.Neplatila jsem nic za injekce.
Stimulovala jsem od 2DC a týden pak jsem měla OPU v neděli.Z minimálky jsem měla 4 oocyty.Na to mi řekla Michnová že na to jak jsem málo a krátce stimulovala to bylo dobré.Bohužel minimálka nám nevyšla.Ale jak psala Simi tak když nedojde k ET platíš 5tis.a jinak za celou minimálku včetně všeho 7tis.
Stimulovala jsem Fostimonem a Merionalem.Jestli tě něco ještě zajímá ptej se!
Simi celkem to jde,těším se na Vánoce.Přijedou moji rodiče ze Slovenska tak bude veselo
.
Kači a to ti oni navrhli???a než jdeš na minimálku nemusíš před tím zkusit IVF??? Já jsem zdravá, ale můj toho má málo před 4 lety 1,5 to se nám podařilo zplodit syna a teď už rok zase nic a ani to IUI nepomohlo a pořád toho má míň teď jen necelých 800 je z toho dost zdrcený a prý je to děsné na odběrech sperma, protože tam vše slyší no hrůza aspoň pro něj. A to se dělá jak to ti vyjmou vajíčka oplodní a po nějaké době ti je vrátí???Je to tak
Jani tak to říkal i můj muž - byli jsme už ve 3 centrech a prý tohle je zatím nejhroší „zážitek“…
Jééé manžílek má rodinu v Košicích a když se tam jede, nebo přijedou košičáci sem tak to je parádička. To najednou celý barák ožije…
Tak aspoň vím, že ten můj v tom má pravdu a nevíš jestli si nemůžeš sperma přivést??? Máme to z domu daleko ale je možnost to dovést za půl hodiny když je v práci tak má i ubytování, proacuje kousek od Olomouce tak jestli by to šlo bylo by to asi i pro něj vždy lepší
Jani dr.původně nechtěla minimálku že už mám věk ale my jsme na to s manžou trvali a bylo.
Je to postup jak u IVF OPU a pak ET.Tady se jedná že stimuluješ malé dávky a krátce jen týden.
Nevím jak to je v Olmíku ale při 1IVF jsem mohla sperma dovézt ale jen na spg na OPU musí být čerstvé hned.Ale nevím jak je to v Olmíku my byli na IVF v Ostravě.
Takže je to tak, že mi pod narkózou vezmou vajíčka, ty oplodní a pak je po 3 dnech vrátí, pokud se nemýlím
. No i tak podle mě by se to něj nezměnilo, ale to množství stačí, vlastně stačí jen jedna spermijka
. My taky byli v OV před 4 lety, ale děsné chování
tak jsme šli hned pryč
Jani ano je to tak.Postup jak u IVF.
A kde jste byli v Ostravě.My byli v červnu a už nikdy více
.Jen peníze a peníze.
No to taky, ale i děs přístup moc ti za všechny informace děkuji ![]()
holky já měla stejný pocit z caru ve Zlíně - ani jsme tam na IVF nešli… po 3 návštěvě jsme utekli ![]()
To je někdy děs jak to někde chodí no já jen vím, že ve Zlíně je to strašně drahé až předražené!
Janiecka píše:
To je někdy děs jak to někde chodí no já jen vím, že ve Zlíně je to strašně drahé až předražené!
a doktor diagnostikuje pohledem
…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj Kači mě by hlavně zajímalo jak to probíhá a jestli se vám to povedlo! Jak se to plánovalo a jestli se žádá pojišťovna???????Moc ti za vše děkuji buď napiš se nebo klidně i do zprávy, ale budu za všechny informace vděčná