Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je dřív než se naděješ neboj rychle to uteče i u nás to tak bylo
Ahojky děvčátka, dnes mě vzbudil realistický sen - jsem byla na UTZ - nejdřív mi sestřička dělala uzt místo doktorky - pak mi oznámila že čekám čtyřčata a když jsem jí řekla že to přeci nemůžeme zvládnout tak se jen usmála a odešla… a jak jsem chtěla vstát tak jsem přišla na to, že nemůžu, že mi přilepila boty k podlaze…
Asi mi začíná hrabat ![]()
Simi,tak to je dobry
Jinak vidim,ze ultrazvuk uz se ti blizi ![]()
Markétko a co ty?
no ani mi nemluv…
jsem to ráno povídala manželovi tak jen kroutil hlavou - prý jsem praštěná
Simi tak to je super sen
. Už bude za chvíli pondělí taky se těším co mi poví docent. No a jak to bude s tím děsným spermiogramem. Myslíš, že nebude proti, že chceme začít na jaře s minimálkou??? Ještě teď by jsme chtěli zkusit IUI no spíš můj by to chtěl. Simi a prosím tě ultrazvuk na folikuli se dělá 13 DC a v pondělí budu 12 myslíš, že by mi to udělali ať nemusím jezdit na druhý den??? ![]()
a co se týče té minimálky a IUI - asi bude záležet na aktuálním spg, ale odmítnout ti to nemůžou - podle mě…
Já si taky myslím, že když mám ovulaci dobrou a jsem zcela v pořádku
Víš co tam je zase asi hranice spermiogramu pod kterou nemá smysl dělat IUI - jako třeba zkusit to jo, ale bez výsledku…
Takže bych se spíš domluvila s tím doktorem.
Nevím jak to je, ale docent říkal, že je větší šance než normálně doma a taky, že i když jich má málo tak jsou dobře pohyblivé 57% tak je to i tak s trochou šance
Uvidíš - já myslím že ví co dělá a že ti určitě řekne jeslti to má nebo nemá smysl…
Ahoj holky ![]()
Simi super sen ![]()
Ať máte hezký den a Marky přeju ať se bobíšci krásně uhnízdí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď