Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani to máš pravdu - vyznělo to blbě, je to dost peněz, ale v porovnání s jinými CARy to je dobrá cena.
Já to tak neberu - zatím nesplácíme hypotéku takže docela v pohodě s penězma vycházíme a „pustit“ 15 tis. pro nás není zas takový problém.
Až budu pouštět pravidelně 15 tis na hypotéku tak to bude mazec…
No Simi je to tak, ale třeba pro nás je to poměrně hodně peněz a i na minimálku musíme šetřit bohužel ![]()
Jo Jani to chápu,pro nás je to taky spousta peněz
i na tu minimálku.A teď jak se nepovedla tak 5tis. ![]()
Je to děsné jak to vše stojí, bylo by super kdyby za to , že se to nepovede vraceli půlku fakt se to jen tak nedá. Já taky moc toužím po miminku, ale nejde to hned prostě u nás ne
, i když by jsme moc chtěli ![]()
Ahoj Vanilko, chtěla jsem se tě zeptat, protože jsi psala ,že chodíš do FN Olomouc jak dlouho se tam čeká na darované vajíčko? Já chodím do Fertimedu Ol.Teď 5.12 jsem byla na transferu 2ks 10-tibuněčných embrií,dnes je to 11 den a začínám krvácet, 9den jsem si dělala test a byl negativní. Sice mám na test ještě čas ,ale vidím že je to vše pryč. Beru 41tabl.estrofenu a 32tabl.utrogestanu. Mám teď v lednu 40let, tak se prostě rozhoduji, že si vezmu půjčku a zkusím to znovu. Toto byl můj první pokus.Nebudu psát jak je to strašně bolestné, protože neúspěch prožíváme všechny stejně. Četla jsem se tvé diskuze a byla bych moc ráda ,kdyby jsi mi odpověděla.
Já byla dnes pro svoji jistotu u svého dr. ale bez výsledku. Chvilku si myslel, že vidí náznak srdeční akce, ale pak asi neee protože mi nakonec říkal, že se akce může objevit během pár dnů (jmenovitě říkal 2-3 dny)
Jinak říkal že pokud jsou dobře uhnízdění tak to zvládnou a pokud ne tak jim stejně nepomůžeme. Takže jsem se brutálně stresla, asi do 9 hodin jsem byla úplně nepoužitelná, ale už je to lepší…
jo a můj doktor to vidí na dvojčata… tak uvidíme ve čtvrtek…
ale teda chtěla jsem uklidnit a to se moc nepovedlo.
Jé Simi to mě mrzí, ale dr má pravdu teď už s tím nic nenaděláš tak buď v klidku a věř miminku.
No já měla tento týden dovolenou, ale nezastavila jsem se-doháněla jsem co prostě nestíhám když jsu v práci
Jdu až v úterý na noc takže mám pár dnů ještě k dobru
Dnes máme vánoční večírek, tak budu za chvílu vyrážet.
Simonko opatruj se a držte se. Myslím na vás ![]()
Ahoj Simčo, tam my jsme se dneska rozloučili ve FN, už mi vypsali papíry k mému doktorovi. Byla jsem trochu zklamaná, nečekala jsme to. Mimi je 6+6, druhé to bohužel nezvládlo. Byla tam dneska Michnová s Docentem dohromady, to se mi ještě nestalo! ![]()
Danuško to je úžasná zprávička. Je mi líto že to nezvládli obě miminka, ale důležité je že aspoň jedno. Aspoň si ho více užiješ
Taky předpokládám že ve čtvrtek tam budou oba…
a jak ti je Danuš?
já teda krom toho že mám žaludek na půlcesty - lehce bych mohla simulovat zimní spánek medvěda jak jsem ospalá - a občasného píchnutí v bříšku v podstatě nic jiného nemám…
Ahoj holky ![]()
Dany to je paráda, že jsi předaná, tzn že je vše ok a to že se neujali oba broučci je na jednu stranu taky lepší-nemusíš se bát komplikací co by to sebou neslo ![]()
Simi na čtvrtek na tebe budu myslet ať jsi taky předaná do poradny svého gynekologa ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.