Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi, já to dnes taky dostala:-(
Po neúspěšném IVF.
Teče ze mě jak z vola, pardon.
Je mi hrozně, ještě že je to víno.
Tak pevné nervy a krásné VÁNOCE
![]()
Holky včera jsem se tu nedostala tak dodatečně všem přeji krásné Vánoce a šťastný Nový rok. Simi a tobě hodně štěstí a bobiškem a neboj je to velký bojovník a tak to vše dožene to mu moc přeji a i tobě a holky všichni se do toho po Novém roce pustíme a určitě se to povede a to VŠEM ![]()
jéžiškotky děvčátka - já bych moc chtěla „poznat“ jestli je bobiška v pořádku nebo ne… ale to stejně nepoznám…
jaký byl u vás ježíšek?
Simi pevně věřím, že je
. U nás byl Ježišek nádherný malý u stromečku skoro plakal radostí a to se tolik bál, že nic nedostane. Od rána chodil, že pořád zlobí a ježišek nepřijde, ale přišel
. a co u Vás jak bylo ![]()
tak u nás byl ježíšek spíš o drobnostech - dostali jsme i penízky a ty nacpali do prasátka - na obývák (nebo novou postel) do nového domečku…
To u švagrovců neteř pořád brbla na „Ježucha“ - že stejně přijde - až se švagrová naštvala a dala jí jen „materiální“ dárky typu oblečení, rukavice atp… ty „hrací“ schovala a nedala jí je… až dodatečně, až bude hodná ![]()
tak teď jsme koukali na pohádku „O ztracené bambitce“ a bylo to super - normálně pohádka inspirovaná českým daňovým státem - oblíbená nadávka „Kudla z pudla“
- no nařechali jsme se - až mě z toho bolelo bříško dole
Ahoj holky, u nás Ježíšek taky došel.
Simi na Bambitku jsem taky koukala a mám ju aj nahranou páč je tam můj oblíbenec Tomáš Klus ![]()
Holky, nemáte někdo mailovou adresu na některého z doktorů? Mudr Michnovou nebo Dostála?
ahoj děvčátka
tak moje poslední dobré zprávy byly asi //. Dnes na UTZ bez náznaku srdeční akce, takže doporučena revize. V ol mi ji udělají pouze s předoperačním, nebo v případě akutního potratu. Takže zkusím napsat mému dr co s tím…
Simi to mě mrzí ![]()
Já tak dopadla v létě taky, po IVF:-(
Ale já už měla i srdíčko, i když bylo mimi o víc jak týden mladší, dohnalo to, ale pak jsem začala krvácet a jela do nemocnice, kde si mě už rovnou nechali na revizi.
Ale to bylo ve Zlíně.
Není možné, že by se ještě srdíčko rozjelo?Jak velké bylo mimi? Mně se rozťukalo až 7+5 tt.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.