Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi, je to děsné, proč ti nemůžou revizi udělat hned:-(
Já měla teda krvácení,ale taky jsem neměla žádné předoperační.
Vždyť ta narkoza je krátká:-(
Pokud už ti letos dali dvě embrya, tak se na tebe zákon s 4 hrazenými IVF nevztahuje:-(
Tak mi to řekl dr minulý týden v CAR.
Kdyby sis dala letos jen jedno embryo, tak pak se to vztahuje i na tebe.
Bordel nad bordely:-(
no to jo - ale povolí mi 2 embryjka???
už mám domluvenou revizi v baťovce na pondělí.
Renčo my stejně chceme jít do minimálky. Manža mívá spermijky spíše sporadicky. to že tentokrát našli dost spermijek na 9 vajíček byl spíš takový malý zázrak. Embryoložka hledala 3 hodiny než našla. Operace pro nás nemá smysl, takže je pro nás přijatelnější podstoupit „riziko“ že nebudou spermijky v případě minimálky, kdy prostě na opu jít nemusím.
Chci se domluvit s dr. jestli by to šlo tak, že půjdeme do minimálky, ráno před mým OPU půjde muž na spermiogram a když tam něco bude půjdu na OPU, když nenajde tak prostě nepůjdeme a hold přijdeme o tisícovku… lepší než „riskovat“ že prostě projdu dlouhý protokol a nakonec nebudou spermijky.
Takhle prostě víme že se jednou ukážou, jednou neukážou tak budeme prostě testovat. Objednám Aldovi profertil (i když stojí tisícovku na měsíc) a bude zobat ať jsou spermošky.
Simi, nepřipadá v úvahu jako MESA TESE?
A nemohl by třeba jít na odběr i příští měsíc a zamrazit dopředu (kdyby tam byly) a pak jít i ten měsíc, kdy budete mít minimálku a kdyby byly čerstvé, tak je použít a když ne, tak vzít ty zamražené?
Určitě bych šla být tebou do toho nativu taky.
On se nepočítá do hrazených cyklů?
neee - nativ si právě platíš sama - 1 tis, 5 tis, nebo 7 tis. podle toho jestli dojde k OPU, dojde k ET atd.
Na M/T jsme byli a nenašli při ní vůbec žádné spermijky. Byl na ní muž den před mým OPU. ráno předtím byl ještě na spermiogramu a našli mu v tom vzorku těch 9 spermijek. Ale domluvil se že pro jistotu na M/T půjde. Nicméně takhle cesta pro nás není. Ještě máme zamražené 4
spermijky z jednoho spg.
Simi, je mi lito, ze musis cekat, je to hruza.
S temi pocty embryjek si nejsem jista, mozna to budes mit postaru
Jinak ja zatim cekam na prvni ultrazvuk tak uvidim jak to dopadne.
Marki a kdy jdeš?
Hold se nedá nic dělat - tělo se musí srovnat…
Holky ![]()
Přeji vám krásně prožitý Silvestr a šťastný Nový rok 2012.
Doufá,že pro některé z nás to bude rok plný zazraků v podobě těhulkování
![]()
holky, moc Vám přeju krásný, šťastný nový rok
ať je lepší než tento a ať máme příští rok u sebe krásné voňavé uzlíčky
![]()
Děvčátka krásného Silvestra a všem dobrý vstup do nového roku 2012, ať je pro všechny příjemnější, šťastnější a hlavně veselejší než ten uplynulý
nám snažilkám ať už se konečně štěstíčko otočí i k nám a na Silvestra 2012 můžeme všechny hýčkat (případně těšit se) ta naše malililinkatá zlatíčka.
![]()
ahoj holky preji vsechno nej do Noveho roku a at se nam splni vsechna nase prani
, taky hodne zdravi,lasky a stesti ![]()
Simi je mi to strašn moc líto
.
Holky všem Vám přeji v Novém roce hodně štěstí a ať se Vám vyplní všechna vaše přání a všichni v roce 2012si prožijme těhulkování a to s tím nejkrásějším koncem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď