FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14662
30.12.11 17:25

Simi, je to děsné, proč ti nemůžou revizi udělat hned:-(
Já měla teda krvácení,ale taky jsem neměla žádné předoperační.
Vždyť ta narkoza je krátká:-(

Pokud už ti letos dali dvě embrya, tak se na tebe zákon s 4 hrazenými IVF nevztahuje:-(
Tak mi to řekl dr minulý týden v CAR.
Kdyby sis dala letos jen jedno embryo, tak pak se to vztahuje i na tebe.
Bordel nad bordely:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.12.11 17:26

no to jo - ale povolí mi 2 embryjka???
už mám domluvenou revizi v baťovce na pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
30.12.11 17:26

To nevím, jestli ti dvě povolí, to jsem se už dr neptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.12.11 17:47

Renčo my stejně chceme jít do minimálky. Manža mívá spermijky spíše sporadicky. to že tentokrát našli dost spermijek na 9 vajíček byl spíš takový malý zázrak. Embryoložka hledala 3 hodiny než našla. Operace pro nás nemá smysl, takže je pro nás přijatelnější podstoupit „riziko“ že nebudou spermijky v případě minimálky, kdy prostě na opu jít nemusím.
Chci se domluvit s dr. jestli by to šlo tak, že půjdeme do minimálky, ráno před mým OPU půjde muž na spermiogram a když tam něco bude půjdu na OPU, když nenajde tak prostě nepůjdeme a hold přijdeme o tisícovku… lepší než „riskovat“ že prostě projdu dlouhý protokol a nakonec nebudou spermijky.
Takhle prostě víme že se jednou ukážou, jednou neukážou tak budeme prostě testovat. Objednám Aldovi profertil (i když stojí tisícovku na měsíc) a bude zobat ať jsou spermošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
30.12.11 17:58

Simi, nepřipadá v úvahu jako MESA TESE?
A nemohl by třeba jít na odběr i příští měsíc a zamrazit dopředu (kdyby tam byly) a pak jít i ten měsíc, kdy budete mít minimálku a kdyby byly čerstvé, tak je použít a když ne, tak vzít ty zamražené?
Určitě bych šla být tebou do toho nativu taky.
On se nepočítá do hrazených cyklů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.12.11 18:09

neee - nativ si právě platíš sama - 1 tis, 5 tis, nebo 7 tis. podle toho jestli dojde k OPU, dojde k ET atd.
Na M/T jsme byli a nenašli při ní vůbec žádné spermijky. Byl na ní muž den před mým OPU. ráno předtím byl ještě na spermiogramu a našli mu v tom vzorku těch 9 spermijek. Ale domluvil se že pro jistotu na M/T půjde. Nicméně takhle cesta pro nás není. Ještě máme zamražené 4 :jazyk: spermijky z jednoho spg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.12.11 18:12

Simi, je mi lito, ze musis cekat, je to hruza. :( S temi pocty embryjek si nejsem jista, mozna to budes mit postaru :nevim: Jinak ja zatim cekam na prvni ultrazvuk tak uvidim jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.12.11 18:15

Marki a kdy jdeš?

Hold se nedá nic dělat - tělo se musí srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.12.11 18:43

Simi jdu ve stredu 4.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.12.11 19:47

marketko tak to budeme držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
31.12.11 09:29

Holky :mavam:
Přeji vám krásně prožitý Silvestr a šťastný Nový rok 2012.
Doufá,že pro některé z nás to bude rok plný zazraků v podobě těhulkování :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
31.12.11 12:18

holky, moc Vám přeju krásný, šťastný nový rok :hug: ať je lepší než tento a ať máme příští rok u sebe krásné voňavé uzlíčky :hug: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
31.12.11 16:56

Děvčátka krásného Silvestra a všem dobrý vstup do nového roku 2012, ať je pro všechny příjemnější, šťastnější a hlavně veselejší než ten uplynulý

nám snažilkám ať už se konečně štěstíčko otočí i k nám a na Silvestra 2012 můžeme všechny hýčkat (případně těšit se) ta naše malililinkatá zlatíčka. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.12.11 17:02

ahoj holky preji vsechno nej do Noveho roku a at se nam splni vsechna nase prani :srdce: , taky hodne zdravi,lasky a stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
31.12.11 17:49

Simi je mi to strašn moc líto :andel: :hug: .

Holky všem Vám přeji v Novém roce hodně štěstí a ať se Vám vyplní všechna vaše přání a všichni v roce 2012si prožijme těhulkování a to s tím nejkrásějším koncem :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.