FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
29.12.11 19:20

Siminko já věřila že to dobře dopadne…Je mi to líto,vím moc dobře jak ti je. :( Bude líp,uvidíš.Příště to dopadne dobře a obě o tomto času za rok budeme řešit maximálně pár týdnů do porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.12.11 19:27

Simi :hug: to ne!!!!Co to čtu? :,( :,( :,( Holka je mi to líto.Věřila jsem tomu,že to Eli dožene :roll: .

Val jak se daří tobě?Jdete do dalšího pokusu???
Ahoj holky po dlouhé době :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.12.11 19:39

bobek se prostě úplně přestal vyvíjet. Od prvního UTZ jsem to tak nějak tušila, jen si to nechtěla asi připustit.
Teď musím dořešit tu revizi a v březnu do toho jdeme znova. Dr. říkala 2 měsíce, tak snad to v březnu půjde. V únoru zajedu do Nassfeldu a snad další pokus vyjde. Ale asi minimálku, s ohledem na počet spermijek…

a co ty Marketko - jak jsi na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.12.11 19:49

Já jen nechápu jednu věc že když je blastocysta krásně se dělící tak proč se nevyvíjí dál?Já te přírodě přestávám rozumět.
Simi,tu minimálku ti já za sebe schvaluji ale jestli ti ji schválí i dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.12.11 19:55

Kači nevím - nebavila jsem se s ní ještě o tom. Navíc tam byla ta nová…
Nevím proč je to tak, stejně tak netuším ani proč si všechno musím vyžrat až do dna. Teď budu ještě týden čekat na tu revizi, protože přes svátky nikdo nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.12.11 20:11

Já nevím Simi proč nás tak život zkouší a pořád padáme na dno :,( .
Jaká je ta nová?Simi jestli ti nevadí kolikátý TT si byla?Omlouvám se,jestli ti to vadí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.12.11 20:18

Kači mě hlavně vadí že to tak dopadlo, zbytek je mi fuk. Měla jsem být 8+6 podle ET. Jenomže už při prvním UTZ 12.12. měl bobek místo 6+2 jen 5+0 takže prostě asi od začátku špatně. Kdyby to IVF raději nevyšlo vůbec tak by to nebylo tak strašné jak teď. Dnes jsem měla ve zprávě napsané 5+6.

navíc mě štve, že mi třeba hned nemohli udělat revizi. Bez předoperačního mi to prý neudělají, jen pouze pokud by to byl akutní potrat což není. takže musím počkat do pondělí abych skočila ke svému dr. a domluvila se s ním. Už jsem psala svému gyn. ale ten má dnes zákrokový den (pokud je vůbec v práci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.12.11 20:23

Simi fakt mě to mrzí,že se našli spermijky a nic kdyby jste měli aspoň mražáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.12.11 20:24

Jinak je to fakt blbý že musíš čekat na tak hnusný den.Val byla na tom stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
29.12.11 20:32

fakt nechápu proč to nemůžou rovnou udělat - nebo ti aspoň říct, přijďte zítra na 7.00…

no já si zajedu v únoru do nassfeldu - za 14 dnů provětrám lyže na ovčárně (firemní akce u manžela v práci), mezitím snad něco poděláme na domečku - aspoň konečně pořádně uklidím ten binec po střechařích a snad v březnu se do toho pustíme. Aspoň stihneme domeček dodělat než se bobek narodí…

Jen by mě zajímalo jak je to s tím IVF teď po novu, jestli můžu zase 2 embroušky nebo nee. Jestli tím novým zákonem se něco nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.12.11 07:43
Strsim píše:
fakt nechápu proč to nemůžou rovnou udělat - nebo ti aspoň říct, přijďte zítra na 7.00…

no já si zajedu v únoru do nassfeldu - za 14 dnů provětrám lyže na ovčárně (firemní akce u manžela v práci), mezitím snad něco poděláme na domečku - aspoň konečně pořádně uklidím ten binec po střechařích a snad v březnu se do toho pustíme. Aspoň stihneme domeček dodělat než se bobek narodí…

Jen by mě zajímalo jak je to s tím IVF teď po novu, jestli můžu zase 2 embroušky nebo nee. Jestli tím novým zákonem se něco nemění.

Siminko od prvního dubna ti zavedou už jen jedno embrijko.Chceme to stihnout do konce března a nechat zavést klidně i tři když to půjde.Což by teoreticky vyjít mohlo,v únoru máme jít do FN,nenbudeme na nic čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.12.11 07:46
Katka1311 píše:
Simi :hug: to ne!!!!Co to čtu? :,( :,( :,( Holka je mi to líto.Věřila jsem tomu,že to Eli dožene :roll: .Val jak se daří tobě?Jdete do dalšího pokusu???
Ahoj holky po dlouhé době :mavam:

Ahoj Kači,vcelku to jde,ale ještě pořád si říkám co se mohlo stát,pořád to ještě není úplně smířeno.Ano jdeme do dalšího,v únoru.Chceme to stihnout do dubna,chceme dvě a klidně i tři embrijka zavést,pokud to tedy půjde. :? A jak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.12.11 08:53

Val já chtěla až na začátku března tam zajít, ale asi to urychlíme… stejně to jsou hazlíci nikdo z nich co to uzákonili netuší čím si člověk musí projít, ale jsou strááášně chytří.
no nic - budeme to muset stihnout… Minimálka by snad měla být tak na cca 14 dnů, tak snad se to dá stihnout… Navíc absolutně netuším jak budu mít MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.12.11 09:53
Strsim píše:
Val já chtěla až na začátku března tam zajít, ale asi to urychlíme… stejně to jsou hazlíci nikdo z nich co to uzákonili netuší čím si člověk musí projít, ale jsou strááášně chytří.
no nic - budeme to muset stihnout… Minimálka by snad měla být tak na cca 14 dnů, tak snad se to dá stihnout… Navíc absolutně netuším jak budu mít MS :zed:

Simi myslím že se to dá stihnout,sice MS bys měla dostat až za čtyři -šest týdnů..Já stále čekám a nic…zatím..Máš pravdu,ti co to vymýšlejí jsou lidé kteří si opravdu nedokáží představit čím vším si musíme projít. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.12.11 11:54

Ahoj holky :mavam:
A není to tak že my co jsme už byly na IVF ještě v tomto roce tak ty další IVF budou po starém zákonu?Takže by se to mělo týkat jen těch co jdou na IVF letos poprvé nebo se pletu? :nevim:
Protože holky na uzavřené diskusi to taky probírali.
Val my jedem do FN 16.1.tak uvidíme ale vzhledem k tomu že po laparce po odstranění vejcovodů musí být 2-3 měs.pauza tak to vidím na duben.Chtěla by jsem lednové miminko :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.