Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katka1311 píše:jj,tak uvidíme ,zda se do FN dostaneme.třeba nebude potřeba ani zlín
Jo aha vy vlastně máte ještě mražáčkyve Zlíně.
Ahoj holky ![]()
Já to pochopila,že jsou ochotní Avel vzít!
Simi,ohlaš se nám večer! ![]()
Katko, teď už je vzali, ale v příspěvku předtím psala „každý nás tehdy odmítal“.
Tak nevím, proč je každý odmítal:-)Vždyt to jsou pro CAR prachy,ne? ![]()
Renatt píše:
Katko, teď už je vzali, ale v příspěvku předtím psala „každý nás tehdy odmítal“.
Tak nevím, proč je každý odmítal:-)Vždyt to jsou pro CAR prachy,ne?
Kvůli uro diagnoze,ted to vypadá,že se to po té operací zpraví,ale předtím bylo pro mne každé těhu riziko a to nechtěli podstupovat.A taky možná prachy,kopa vyšetření před každým zákrokem,co vy jste podstupovat nemuseli,takže museli cálovat pojišťovně a věděli ,že s nás moc nekápne ,když jsem nesměla stimulovat.
My jsme před tím už ani FN OL nekontaktovali,když nás jiní posílali někam a Zlín byl ochotný to zkusit.
Renatt píše:
Tak nevím, proč je každý odmítal:-)Vždyt to jsou pro CAR prachy,ne?
Ahoj holky!
Avel tak jsem to měla v OV když jsme jeli tam bylo nám řečeno, že nás nevezou a tak jsem se obrátili na fertimed, ale ty ceny no děs jen za IUI chtěli 750 a v FN platíš 300, ale za jedno jsem neplatila nic tak nevím, ale jinak je IUI 300 za to, že zpracují sperma! No mi jsme se taky rozhodli pro minimálku to snad zvládneme, ale na jaře asi až!
dobré poledne děvčatka mužu se k Vám přidat začala jsem chodim do FN k dr.Oborná
Ahoj Luci,vítám tě tady mezi náma ![]()
Já tam chodím k dr.Michnové a nemůžu si stěžovat.Dr.Oborná je tam asi ta nová o které se píše ale ona ona tam byla už kdysi?
Myslím.
No a ve Zlíně se za IUI platí 1500,– ![]()
Lucko vítej mezi náma:-)
Jaká je ta dr Oborná? Budu se tam objednávat a nevím, ke komu mám chtít:-)Ale asi bych radši tu ženskou, jak chlapa ![]()
Renči,o Oborné jsem už slyšela prý je fajn.Myslím,že byla u ni i Simča.My jedeme do FN za 14 dní tak jsem zvědavá.
Janiecka píše:
Ahoj holky!
Avel tak jsem to měla v OV když jsme jeli tam bylo nám řečeno, že nás nevezou a tak jsem se obrátili na fertimed, ale ty ceny no děs jen za IUI chtěli 750 a v FN platíš 300, ale za jedno jsem neplatila nic tak nevím, ale jinak je IUI 300 za to, že zpracují sperma! No mi jsme se taky rozhodli pro minimálku to snad zvládneme, ale na jaře asi až!
Jani děkuji.
Cenu vím,ale jak to tam chodí,jak se chodí před tím na KO,kolikrát?
Renatt píše:
No a ve Zlíně se za IUI platí 1500,–![]()
Lucko vítej mezi náma:-)
Jaká je ta dr Oborná? Budu se tam objednávat a nevím, ke komu mám chtít:-)Ale asi bych radši tu ženskou, jak chlapa
Reni Já tam znám osobně jen Dostála a ten je v dobrý.A půjdeme k němu,pokud k tomu dojde.
Avel a není to nějaký takový dr jak Madár?
Se bojím, že mi akorát řekne, že mám zhubnout:-))))
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.