Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Avel píše:Val78 píše:myslíš jako na 1IUI či IVF?Avel píše:Ahojky,mám za sebou jedno IVF,v osmém týdnu jsem byla na vyčištění,miminka se nevyvíjela…Díky za vysvětlení,tohle nám před prvním nedělali,předpokládali,že když já už mám desetileté dítě,a problém je jednoznačně u partnera,tak že není potřeba jej dělat.Teda asi…Nooo až na 6.2,bude to dva měsíce od revize..dříve ti další IVF neudělají.A ty jdeš na první?Val78 píše:už jte tam byli,nebo jdete poprvé do FN?(nějak jsme nepochopila)Imuno je imunologické vyšetření,kde laicky řečeno zjišťují imunitu proti embryu,obalu embrya a spermiím.Přesněji,pokud jsi imunní na embryo,tělo ho bere jako cizí těleso(třeba jako třísku,taky vytvoří kolem hnis ,aby vyšla) v těle a vypudí ho.proto třeba některé holky nemohou otěhotnět.dá se stím něco dělat
Ahoj holky,tak dneska jsem nás objednala na 6.2 do poradny na další konzultaci.Jsem zvědavá co nás všechno opět čeká…Alespoň už teď víme o čem to zhruba všechno je.Akorát nevím co to je to imuno…?To nám minule nedělali a budou dělat teď.
No ani jedno ,já už toho mám za sebou dost a Jirulka je z 3 IVF
trochu pro představu všem,co máme za sebou:
(začátek rok 1996,5×IUI, 2×IVF-Fertimed Olomouc-2IVF úspěšné,ale potrat 6tt, z 3.IVF -Zlín– chlapeček 10/03, 3× minimálka-Reprofit Brno a CAR Zlín, jednou úspěšně, ale potrat 11tt – nehoda,2× minimálka bez stimulace,5/2011 přirozené těhu,23tt na KO bez ozev
11/1011 operace zúžení močovodu,tak snad od března zase do akce
)
Janiecka píše:
kači já na internetu i četla, že to dělají i v Brně to imuno, ale nevím to jistě. Můj taky říkal, že by jsme tam měli jet ať víme jak to je s námi, ale kdž zjistil, že je to tak dlouho bez sexu tak už o tom ani nemluví
. Na to se můžeš objednat i sám, nebo jen lékař
Brno by bylo super!!!Nooo musím se kouknout kde to všude dělají.
Katy to máš recht a je vidět, že Avel je mega silná roba
Klobouk dolů Avelko ![]()
Avel je to děs co vše se může přihodit
. Já se už teď bojím minimálky, že když se to nepovede, že to prostě nedám ![]()
Holky mám termín na 2 laparku.Na to odstranění těch vejcovodů 9.1. ![]()
Val78 píše:tak jsem vyčetla,dělá to i Brno!!
Jj holky příští pondělí
V 7hod.nástup a hned na řadu.Ale bojím se jak když jsem šla na tu první ![]()
Neboj Katy ani se nenaděješ a budeš to mít za sebou a my ti tu všechny budem držet pěsti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
kači já na internetu i četla, že to dělají i v Brně to imuno, ale nevím to jistě
. Můj taky říkal, že by jsme tam měli jet ať víme jak to je s námi, ale kdž zjistil, že je to tak dlouho bez sexu tak už o tom ani nemluví
. Na to se můžeš objednat i sám, nebo jen lékař