FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
2.1.12 18:03

kači já na internetu i četla, že to dělají i v Brně to imuno, ale nevím to jistě :think: . Můj taky říkal, že by jsme tam měli jet ať víme jak to je s námi, ale kdž zjistil, že je to tak dlouho bez sexu tak už o tom ani nemluví :mrgreen: . Na to se můžeš objednat i sám, nebo jen lékař :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1421
2.1.12 18:05
Avel píše:
Val78 píše:
Avel píše:
Val78 píše:
Ahoj holky,tak dneska jsem nás objednala na 6.2 do poradny na další konzultaci.Jsem zvědavá co nás všechno opět čeká…Alespoň už teď víme o čem to zhruba všechno je.Akorát nevím co to je to imuno…?To nám minule nedělali a budou dělat teď. :think:
už jte tam byli,nebo jdete poprvé do FN?(nějak jsme nepochopila)Imuno je imunologické vyšetření,kde laicky řečeno zjišťují imunitu proti embryu,obalu embrya a spermiím.Přesněji,pokud jsi imunní na embryo,tělo ho bere jako cizí těleso(třeba jako třísku,taky vytvoří kolem hnis ,aby vyšla) v těle a vypudí ho.proto třeba některé holky nemohou otěhotnět.dá se stím něco dělat
Ahojky,mám za sebou jedno IVF,v osmém týdnu jsem byla na vyčištění,miminka se nevyvíjela…Díky za vysvětlení,tohle nám před prvním nedělali,předpokládali,že když já už mám desetileté dítě,a problém je jednoznačně u partnera,tak že není potřeba jej dělat.Teda asi…Nooo až na 6.2,bude to dva měsíce od revize..dříve ti další IVF neudělají.A ty jdeš na první?
myslíš jako na 1IUI či IVF?
No ani jedno ,já už toho mám za sebou dost a Jirulka je z 3 IVF

trochu pro představu všem,co máme za sebou:
(začátek rok 1996,5×IUI, 2×IVF-Fertimed Olomouc-2IVF úspěšné,ale potrat 6tt, z 3.IVF -Zlín– chlapeček 10/03, 3× minimálka-Reprofit Brno a CAR Zlín, jednou úspěšně, ale potrat 11tt – nehoda,2× minimálka bez stimulace,5/2011 přirozené těhu,23tt na KO bez ozev :cry:11/1011 operace zúžení močovodu,tak snad od března zase do akce :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 18:06
Janiecka píše:
kači já na internetu i četla, že to dělají i v Brně to imuno, ale nevím to jistě :think: . Můj taky říkal, že by jsme tam měli jet ať víme jak to je s námi, ale kdž zjistil, že je to tak dlouho bez sexu tak už o tom ani nemluví :mrgreen: . Na to se můžeš objednat i sám, nebo jen lékař :nevim:

Brno by bylo super!!!Nooo musím se kouknout kde to všude dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.1.12 18:13

Tak jasně Brno je blíž. :palec:
Avelko máš toho za sebou hodně holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
2.1.12 18:15

Katy to máš recht a je vidět, že Avel je mega silná roba :pankac: Klobouk dolů Avelko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
2.1.12 18:16

No bylo by to super, jelikož i pro nás je to nejlíž

• Citovat
  • Upravit
Janiecka
2.1.12 18:18

Avel je to děs co vše se může přihodit :,( :hug: . Já se už teď bojím minimálky, že když se to nepovede, že to prostě nedám :(

• Citovat
  • Upravit
354
2.1.12 18:22

:potlesk: tak jsem vyčetla,dělá to i Brno!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.1.12 18:23

Holky mám termín na 2 laparku.Na to odstranění těch vejcovodů 9.1. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.1.12 18:24
Val kde si to hledala?Taky na to mrknu ;)
Val78 píše: :potlesk: tak jsem vyčetla,dělá to i Brno!! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
2.1.12 18:29

Kači tak to už máš za chvíli, neboj bude to v pořádku :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16732
2.1.12 18:31

Katy to už je příští týden 8o :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.1.12 18:36

Jj holky příští pondělí 8o V 7hod.nástup a hned na řadu.Ale bojím se jak když jsem šla na tu první :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
2.1.12 18:37

Neboj Katy ani se nenaděješ a budeš to mít za sebou a my ti tu všechny budem držet pěsti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
2.1.12 18:40

Jj to budeme :kytka: a uvidíš, že to bude v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.