Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Renči joo - dr musel odběhnout za vedoucím kliniky a zasekl se tam 2 hodiny. Ale to byl opravdu jeden případ.
No ohledně odběrové místnosti - Alda říká že to tam je zatím nejhorší… byl ve zlíně a v praze… a tady je to prý nejméně „přítulné“…
A jak je to tam velké?:-)
Jestli se tam dva vlezem?:-)
I když asi ho tam pošlu sama, snad to zvládne
![]()
jj, zeptám - jak dorazí - něco tvoří v garáži…
Ale mám objednaný čajík tak snad brzy dorazí… Je mi špatně - asi jsem to přetáhla dneska, bolí mě bříško tak raději ležím a mám v plánu vylést jen do sprchy
Měla sis dát ještě dnes po té revizi oddych a ležet.Možná i to sezení neudělalo tomu všemu dole dobře:-(
Krvácíš moc?
Renatt píše:
I když asi ho tam pošlu sama, snad to zvládne![]()
![]()
Ahoj Renat, ja tam chodim s manzelem je radsi. mistnost je tam velka je tam umyvadlo a zachod. Taky nejaka postel nebo lehatko, jak to nazvat. Utulna sice neni a tv tam taky neni, ale da se to.
Uz jsem byla ve fertimedu i v mistnosti 0,7m x 3 a to byl des.
Renčo právě že moc nekrvácím - uvažuju že si dám už jen intimku, ale bříško mě bolí. Dopoledne v pohodě, v podstatě až do 5 to bylo v poho. Pak se mi udělalo špatně. domů jsem dorazila v 6 a od té doby se snažím jen ležet.
Marketa1111 píše:Renatt píše:Ahoj Renat, ja tam chodim s manzelem je radsi. mistnost je tam velka je tam umyvadlo a zachod. Taky nejaka postel nebo lehatko, jak to nazvat. Utulna sice neni a tv tam taky neni, ale da se to.
I když asi ho tam pošlu sama, snad to zvládne![]()
![]()
Uz jsem byla ve fertimedu i v mistnosti 0,7m x 3 a to byl des.
Och, děkuji:-)
Jsem si myslela, že tam budu jediná, která tam půjde s chlapem:-)
Nevadí mi, že je to neútulné:-) Hlavně že se tam dá dýchat a nebudem tam jak na záchodku:-)To bych ho tam radši poslala samotného:-)
Simi, vezmi si klidně nějaký prášek od bolesti.
Mně v nemocnici píchali od bolesti i na uklidnění:-(
A říkali mi, že kdyby to druhý den bolelo, že si mám něco od bolesti vzít.
Já teda ale druhý den ještě polehávala, byla neděle.
Holky, my jsme byli na procházce. Renatka už ví
Šli jsme pěšky do automatu na mléko. A tak jsme cestou zastavili i jakémsi obchůdku a nakoupili. Tož můj chudák tahl celou diobu narvaný baťoh k prasknutí ![]()
Jinak jak jste psali o té odběrové místnosti, tak můj naštěstí problémy nemá. On jak má chvilku abstinenci, tak to jde samo
Asi by mě u toho ani nechtěl
A prý se to nesmí „kontaminovat“ slinama ani ničím jiným ![]()
no sestřička se mě hned po probuzení ptala jestli chci něco proti bolesti ale nebylo to nic strašného. Ani dnes to není nic extra bolestivého, ale prostě mi jde o to, že to bolí… Asi by bylo lepší kdyby to nebolelo… ale asi po hodině na sále nemůžu čekat nic jiného…v kombinaci s celodenní prací
No jo, kontaminovat slinama ani ničím jiným se to nemá:-)
Ale tak neplivu tam do toho kelímku přece:-)))
Mléko jste po cestě vypili?:-)Aby to bylo lehčí?:-)
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak
![]()
A mléko jsme přinesli, teď ho piju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.