FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
3.1.12 19:12

Renči joo - dr musel odběhnout za vedoucím kliniky a zasekl se tam 2 hodiny. Ale to byl opravdu jeden případ.
No ohledně odběrové místnosti - Alda říká že to tam je zatím nejhorší… byl ve zlíně a v praze… a tady je to prý nejméně „přítulné“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.1.12 19:13

A jak je to tam velké?:-)
Jestli se tam dva vlezem?:-)
I když asi ho tam pošlu sama, snad to zvládne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.1.12 19:14

jooo tak to ti neřeknu - posílám Aldu samotného :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.1.12 19:15

Se ho zeptej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.1.12 19:17

jj, zeptám - jak dorazí - něco tvoří v garáži…
Ale mám objednaný čajík tak snad brzy dorazí… Je mi špatně - asi jsem to přetáhla dneska, bolí mě bříško tak raději ležím a mám v plánu vylést jen do sprchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.1.12 19:19

Měla sis dát ještě dnes po té revizi oddych a ležet.Možná i to sezení neudělalo tomu všemu dole dobře:-(
Krvácíš moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.1.12 19:20
Renatt píše:
I když asi ho tam pošlu sama, snad to zvládne :lol: :lol: :lol:

Ahoj Renat, ja tam chodim s manzelem je radsi. mistnost je tam velka je tam umyvadlo a zachod. Taky nejaka postel nebo lehatko, jak to nazvat. Utulna sice neni a tv tam taky neni, ale da se to. :palec: Uz jsem byla ve fertimedu i v mistnosti 0,7m x 3 a to byl des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.1.12 19:22

Renčo právě že moc nekrvácím - uvažuju že si dám už jen intimku, ale bříško mě bolí. Dopoledne v pohodě, v podstatě až do 5 to bylo v poho. Pak se mi udělalo špatně. domů jsem dorazila v 6 a od té doby se snažím jen ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.1.12 19:23
Marketa1111 píše:
Renatt píše:
I když asi ho tam pošlu sama, snad to zvládne :lol: :lol: :lol:
Ahoj Renat, ja tam chodim s manzelem je radsi. mistnost je tam velka je tam umyvadlo a zachod. Taky nejaka postel nebo lehatko, jak to nazvat. Utulna sice neni a tv tam taky neni, ale da se to. :palec: Uz jsem byla ve fertimedu i v mistnosti 0,7m x 3 a to byl des.

Och, děkuji:-)
Jsem si myslela, že tam budu jediná, která tam půjde s chlapem:-)
Nevadí mi, že je to neútulné:-) Hlavně že se tam dá dýchat a nebudem tam jak na záchodku:-)To bych ho tam radši poslala samotného:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.1.12 19:26

Simi, vezmi si klidně nějaký prášek od bolesti.
Mně v nemocnici píchali od bolesti i na uklidnění:-(
A říkali mi, že kdyby to druhý den bolelo, že si mám něco od bolesti vzít.
Já teda ale druhý den ještě polehávala, byla neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.1.12 19:36

Holky, my jsme byli na procházce. Renatka už ví :) Šli jsme pěšky do automatu na mléko. A tak jsme cestou zastavili i jakémsi obchůdku a nakoupili. Tož můj chudák tahl celou diobu narvaný baťoh k prasknutí :mrgreen:
Jinak jak jste psali o té odběrové místnosti, tak můj naštěstí problémy nemá. On jak má chvilku abstinenci, tak to jde samo :mrgreen: Asi by mě u toho ani nechtěl :roll: A prý se to nesmí „kontaminovat“ slinama ani ničím jiným :D

• Citovat
  • Upravit
17327
3.1.12 19:39

no sestřička se mě hned po probuzení ptala jestli chci něco proti bolesti ale nebylo to nic strašného. Ani dnes to není nic extra bolestivého, ale prostě mi jde o to, že to bolí… Asi by bylo lepší kdyby to nebolelo… ale asi po hodině na sále nemůžu čekat nic jiného…v kombinaci s celodenní prací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.1.12 19:41

No jo, kontaminovat slinama ani ničím jiným se to nemá:-)
Ale tak neplivu tam do toho kelímku přece:-)))
Mléko jste po cestě vypili?:-)Aby to bylo lehčí?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.1.12 19:42

Simi tak odpočívej a vem si Ibalgin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.1.12 19:43

Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak :oops: :roll: :mrgreen:
A mléko jsme přinesli, teď ho piju :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.