Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Strsim píše:
a pak ještě začni držet dietu… to jediný ti v tom rozpisu chybíbabo jak chceš chodit těhotná na spinnig?
Kleofasek píše:
Janičko, ahoj
díky
A jak ti zjistili tu špatnou ovulaci a růst folikulů?
Kleofášku nepovedlo se další IUI a tak mi vzali 3 zkumavky a z toho to zjistili! Jinak by se na to asi nepřišlo, ve Fertimedu to nijak neřešili ![]()
A jak se vrátím ještě k té odběr.místnosti tak manža říkal,že byla lepší než v Ostravě.Jinak já tam s ním nechodím,zvládá to sám.Zrovna dnes jsme se o tom bavili ![]()
Strsim píše:
Kači a už máš něco v merku? myslím práci
Janiecka píše:jj fewrtined dělal rád závěry bez vyšetřeníKleofasek píše:Kleofášku nepovedlo se další IUI a tak mi vzali 3 zkumavky a z toho to zjistili! Jinak by se na to asi nepřišlo, ve Fertimedu to nijak neřešili
Janičko, ahoj
díky
A jak ti zjistili tu špatnou ovulaci a růst folikulů?
Strsim píše:
tý jo tak to je super
a kam jste se přestěhovali?
Katka1311 píše:
No předtím to bylo Tesco u Makra,teď to bude v centru.Bude tam stát nové obchodní centrum.Kousíček od ÚAN
Strsim píše:
tý jo tak to je super
a kam jste se přestěhovali?
myslíš místo toho kopaniště? nebo ještě něco jiného?
pokud vím tak z UANu udělali taky shoping… (karolinu)
Avel píše:Renatt píše:reni hned bych si dala vínečko z tebou,mám cosi nervaKleofasek píše:Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak![]()
![]()
A mléko jsme přinesli, teď ho piju
Na zdraví, já si večer dám vínko
Nenervuj,jestli si myslím, co za průser jste udělali tak bych měla klidnou hlavu.
Pokud něco má být, tak to bude ![]()
Jj,je tam Karolína a teď bude něco jak shoping park a bude to nová Karolína.
Měla ses stavit cestou z mlékárny k nám:-) Dali bysme si všichni do šňupáku
![]()
Renatt píše:Avel píše:Nenervuj,jestli si myslím, co za průser jste udělali tak bych měla klidnou hlavu.Renatt píše:reni hned bych si dala vínečko z tebou,mám cosi nervaKleofasek píše:Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak![]()
![]()
A mléko jsme přinesli, teď ho piju
Na zdraví, já si večer dám vínko![]()
Pokud něco má být, tak to bude
Katka1311 píše:
Holky sedím u PC,popíjím lemona(pivko)a druhým očkem pokukuji na cvičící stroj.Že by jsem si trošku zacvičila
Já už mám dnes odcvičeno a popíjím vínko:-)Tak na zdravííí:-)
Holky vy to máte fajn,že jste tam všechny na jedné hromádce.
Kleo,Simi,Sisi,Renča zapoměla jsem na někoho? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.