Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Strsim píše:já nesmím pít kvůli ledvinám.
Evči pročpak máš nerva??? a proč by sis delší dobu nic nedala? máš před stimulkou???
aha tak to jo. Nevěděla jsem že máš zdravotní problémy.
A co jste provedlli za blbost, jestli to není tajné…
Strsim píše:hodím ti to do sz
aha tak to jo. Nevěděla jsem že máš zdravotní problémy.
A co jste provedlli za blbost, jestli to není tajné…
Katka1311 píše:
Simííí jako zahleděla se do sebe.
a na co jsi přišla?
Holky sedím u PC,popíjím lemona(pivko)a druhým očkem pokukuji na cvičící stroj.Že by jsem si trošku zacvičila ![]()
no to mi ani neříkej Kači - jsem se dívala jaké mám strašné bříško… fuj
Strsim píše:
tak zabíjet tě nebudu
1. by tě byla škoda
2. by mě zavřeli
Katka1311 píše:neblbni,když tě nezabije strasim ,zabije tě ten stroj,to je nebezpečný ,to cvičení
Holky sedím u PC,popíjím lemona(pivko)a druhým očkem pokukuji na cvičící stroj.Že by jsem si trošku zacvičila
Jak se zotavím po laparce tak začnu chodit na spinning.Uvažovala jsem i nad zumbou
![]()
Avel píše:Katka1311 píše:neblbni,když tě nezabije strasim ,zabije tě ten stroj,to je nebezpečný ,to cvičení
Holky sedím u PC,popíjím lemona(pivko)a druhým očkem pokukuji na cvičící stroj.Že by jsem si trošku zacvičila![]()
a pak ještě začni držet dietu… to jediný ti v tom rozpisu chybí
babo jak chceš chodit těhotná na spinnig?
Katka1311 píše:pokud obdiv k nám docílí toho,že to nevzdáš,když hned neuspěješ,tak ten náš boj aspoň k něčemu je.
Simi obdivuji tě,jak to fakt statečně zvládáš![]()
Kleo taky byla na tom špatně a taky se hezky držela.
Máte holky můj obdiv.I Avel,Renča a vbšechny co jste to zažily
Strsim píše:
tak zabíjet tě nebudu
1. by tě byla škoda
2. by mě zavřeli
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď