Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Renatt píše:renčo tipuješ správněAvel píše:Nenervuj,jestli si myslím, co za průser jste udělali tak bych měla klidnou hlavu.Renatt píše:reni hned bych si dala vínečko z tebou,mám cosi nervaKleofasek píše:Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak![]()
![]()
A mléko jsme přinesli, teď ho piju
Na zdraví, já si večer dám vínko![]()
Pokud něco má být, tak to bude
Katka1311 píše:
Holky vy to máte fajn,že jste tam všechny na jedné hromádce.
Kleo,Simi,Sisi,Renča zapoměla jsem na někoho?
Katko a ty jsi z kama?
Avel píše:Renatt píše:renčo tipuješ správněAvel píše:Nenervuj,jestli si myslím, co za průser jste udělali tak bych měla klidnou hlavu.Renatt píše:reni hned bych si dala vínečko z tebou,mám cosi nervaKleofasek píše:Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
![]()
No tak uvidíš, co bude:-) Ale byla bych být tebou v naprostém klidu ![]()
Renatt píše:Katka1311 píše:Katko a ty jsi z kama?
Holky vy to máte fajn,že jste tam všechny na jedné hromádce.
Kleo,Simi,Sisi,Renča zapoměla jsem na někoho?
Renatt píše:Avel píše:No tak uvidíš, co bude:-) Ale byla bych být tebou v naprostém kliduRenatt píše:renčo tipuješ správněAvel píše:Nenervuj,jestli si myslím, co za průser jste udělali tak bych měla klidnou hlavu.Renatt píše:reni hned bych si dala vínečko z tebou,mám cosi nervaKleofasek píše:Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
![]()
máš sz
tak já jdu do peřin děvčátka - krásné sny všem - zítra písnu až večer ![]()
Holky jedna kočka z diskuse čeká trojčátka .Zavedli ji dvě blastocysty a šup ma trojky .Jinak HCG měla jen 1690.A je tady od nás teda z Orlové,tak ji budu vídat s bříškem
![]()
Strsim píše:
tak já jdu do peřin děvčátka - krásné sny všem - zítra písnu až večer
Dr.v Car ji doporučuje redukci.Zítra má KO tak jsem zvědavá jak dopadne.Všechny mají
.
Měla to na 5IVF ![]()
Tak to je síla.
Chápu, že jí dr doporučuje redukci.
Zdravé trojčata budou zázrak.
Jak ta paní vypadá? Je to drobek nebo by to mohla odnosit?
Jedna holčina z jiné diskuze taky čeká trojčata.Ale ta na redukci jde, protože je drobek.Budou jí redukovat ze tří na dvě.
Ach jo, takové šílené rozhodnutní:-(
Může přijít o všechny.Ale taky se jí můžou narodit postižení…
Brr, no já bych na redukci šla ![]()
Ahoj holky! Tak já jsem už doma jen s malým! Můj odjel zase do práce, ale než se naději bude zpátky!
S tou redukci je to děs nevím jak bych se rozhodla, celou dobu chudák se pokouší o miminko a nakonec když se to podaří tak jsou z toho hned tři a to je moc!
Reni a ty jdeš ke komu ve FN??? Kači je to super, že máš práci zpátky, bez ní to prostě nejde!
A k té místnosti pro pány: můj říká, že to tam vypadá jako dobře, ale je tam vše slyšet a to strašně prý jak někdo projde a nebo mluví, že je to děs. Já tam sním ještě nebyla , ale jak půjde na další odběr tak chce ať jdu s ním
.
Jinak všem krásné ránko ![]()
Renatt píše:Postižení? A z jakého důvodu?
Tak to je síla.
Chápu, že jí dr doporučuje redukci.
Zdravé trojčata budou zázrak.
Jak ta paní vypadá? Je to drobek nebo by to mohla odnosit?
Jedna holčina z jiné diskuze taky čeká trojčata.Ale ta na redukci jde, protože je drobek.Budou jí redukovat ze tří na dvě.
Ach jo, takové šílené rozhodnutní:-(
Může přijít o všechny.Ale taky se jí můžou narodit postižení…
Brr, no já bych na redukci šla
holky.. prosím vás jak to probíhá na úplně první konzultaci? ať vím do čeho jdu a na co se připravit… děkujiiii ![]()
Ahoj Fíbí ![]()
já jdu taky teprv na první konzultaci, takže nevím ![]()
Ale holky ti poradí, už tam chodí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď