FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
3.1.12 19:45

Simčo, já jsem po revizi taky moc nekrvácela, spíš jen drobné špinění. Ale připadalo mi, že to v děloze jakoby vrže, asi jak se zmenšovala. dělalo mi to hrozně zle :roll: A po potratu by ses měla spíš šetřit. Je to podobné jako po porodu.

• Citovat
  • Upravit
14662
3.1.12 19:45
Kleofasek píše:
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak :oops: :roll: :mrgreen:
A mléko jsme přinesli, teď ho piju :D

Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
Na zdraví, já si večer dám vínko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.1.12 19:47

Nazdraví :pankac:
jdu si přidat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janiecka
3.1.12 20:40

Ahoj holky tak já dneska dala ráno malého babičce a zdrhla do práce, už jsem to nemohla doma vydržet :zed: . Malý horečky, večer nespím, ale přes den je mu skvěle tak jsem hořád v jednom kole k tomu ještě domácnost tak jsem se domluvila a dneska doslova ráno utekla :mrgreen: . Dneska jsem volala na genetiku a musím tam zajít se žádankou tak děs zbytečná cesta, ale prý to jinak nejde :nevim: . Jak si čtu tak asi jen já a Kačka jsme od jinud jinak všichni Zlín a Olomouc, že by jsme se přestěhovali :D .
My když chodili do Fertimedu tak jsem dostali vždy klíče a šli nahoru do pokoje, kde byl klid a jen mi dva a postele.
Holky máte pravdu, že bych to asi zvládla pro miminko to zvládneme všichni :hug: .
Vítám tě tady Kleofášku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1421
3.1.12 20:41
Renatt píše:
Kleofasek píše:
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak :oops: :roll: :mrgreen:
A mléko jsme přinesli, teď ho piju :D
Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
Na zdraví, já si večer dám vínko ;)
reni hned bych si dala vínečko z tebou,mám cosi nerva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
3.1.12 20:46
Janiecka píše:
Ahoj holky tak já dneska dala ráno malého babičce a zdrhla do práce, už jsem to nemohla doma vydržet :zed: . Malý horečky, večer nespím, ale přes den je mu skvěle tak jsem hořád v jednom kole k tomu ještě domácnost tak jsem se domluvila a dneska doslova ráno utekla :mrgreen: . Dneska jsem volala na genetiku a musím tam zajít se žádankou tak děs zbytečná cesta, ale prý to jinak nejde :nevim: . Jak si čtu tak asi jen já a Kačka jsme od jinud jinak všichni Zlín a Olomouc, že by jsme se přestěhovali :D .
My když chodili do Fertimedu tak jsem dostali vždy klíče a šli nahoru do pokoje, kde byl klid a jen mi dva a postele.
Holky máte pravdu, že bych to asi zvládla pro miminko to zvládneme všichni :hug: .
Vítám tě tady Kleofášku :mavam:
no nám ve Fertimedu nikdy klíče nadali,muj musel na wc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.1.12 20:59

Evi, já mám taky nerva :think: Asi jak mi má přijít mecha. Počítám, že zitra určitě nepřijde a má :cert: taky bych si dala víno, ale nic doma nemáme :think:
Tak musím vzít za vděk mlíkem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
3.1.12 21:00

Janičko, ahoj :mavam:
díky :)
A jak ti zjistili tu špatnou ovulaci a růst folikulů? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1421
3.1.12 21:01
Kleofasek píše:
Evi, já mám taky nerva :think: Asi jak mi má přijít mecha. Počítám, že zitra určitě nepřijde a má :cert: taky bych si dala víno, ale nic doma nemáme :think:
Tak musím vzít za vděk mlíkem :mrgreen:
my máme cosi,ale bojím se pít cokoliv jiného než čaj,bylo by toho škoda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.1.12 21:06

čeho, toho vína? :nevim:
No já si dám něco až o víkendu, přes týden se tady ňák nepije :D
Ale aspoň se na nějakou tu sklenku víc těším :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1421
3.1.12 21:07
Kleofasek píše: čeho, toho vína? :nevim:
No já si dám něco až o víkendu, přes týden se tady ňák nepije :D
Ale aspoň se na nějakou tu sklenku víc těším :pankac:

jj vína,já si ted zase dlouho nic nedámm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.1.12 21:11

Evči pročpak máš nerva??? a proč by sis delší dobu nic nedala? máš před stimulkou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
3.1.12 21:13

Holky já na chvilku zabrala u TV :mrgreen: a teď mě bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
3.1.12 21:15

jako zahrabala že koukala nebo zahrabala že vytuhla??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
3.1.12 21:19

Holky a já jdu pomalu zabrat taky už :)
Od Silvestra mám totálně přetočený režim. Chodím spat v jednu a vstávám v jedenáct :mrgreen: Potřebuju to zas dat do cajku. Akorát nevím, jestli se to povede :nevim:
Tak dobrou :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.