Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofasek píše:
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak![]()
![]()
A mléko jsme přinesli, teď ho piju
Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
Na zdraví, já si večer dám vínko ![]()
Ahoj holky tak já dneska dala ráno malého babičce a zdrhla do práce, už jsem to nemohla doma vydržet
. Malý horečky, večer nespím, ale přes den je mu skvěle tak jsem hořád v jednom kole k tomu ještě domácnost tak jsem se domluvila a dneska doslova ráno utekla
. Dneska jsem volala na genetiku a musím tam zajít se žádankou tak děs zbytečná cesta, ale prý to jinak nejde
. Jak si čtu tak asi jen já a Kačka jsme od jinud jinak všichni Zlín a Olomouc, že by jsme se přestěhovali
.
My když chodili do Fertimedu tak jsem dostali vždy klíče a šli nahoru do pokoje, kde byl klid a jen mi dva a postele.
Holky máte pravdu, že bych to asi zvládla pro miminko to zvládneme všichni
.
Vítám tě tady Kleofášku ![]()
Renatt píše:reni hned bych si dala vínečko z tebou,mám cosi nervaKleofasek píše:Já vím:-) Ale tak zatím to nikdy nevadilo:-) Oplodnily se všechny i s kapkou sliny:-)
Renčo, já jsem nemyslela, že bys plivla do kelímku, myslela jsem to jinak![]()
![]()
A mléko jsme přinesli, teď ho piju
Na zdraví, já si večer dám vínko
Janiecka píše:no nám ve Fertimedu nikdy klíče nadali,muj musel na wc
Ahoj holky tak já dneska dala ráno malého babičce a zdrhla do práce, už jsem to nemohla doma vydržet. Malý horečky, večer nespím, ale přes den je mu skvěle tak jsem hořád v jednom kole k tomu ještě domácnost tak jsem se domluvila a dneska doslova ráno utekla
. Dneska jsem volala na genetiku a musím tam zajít se žádankou tak děs zbytečná cesta, ale prý to jinak nejde
. Jak si čtu tak asi jen já a Kačka jsme od jinud jinak všichni Zlín a Olomouc, že by jsme se přestěhovali
.
My když chodili do Fertimedu tak jsem dostali vždy klíče a šli nahoru do pokoje, kde byl klid a jen mi dva a postele.
Holky máte pravdu, že bych to asi zvládla pro miminko to zvládneme všichni.
Vítám tě tady Kleofášku
Evi, já mám taky nerva
Asi jak mi má přijít mecha. Počítám, že zitra určitě nepřijde a má
taky bych si dala víno, ale nic doma nemáme ![]()
Tak musím vzít za vděk mlíkem ![]()
Janičko, ahoj ![]()
díky ![]()
A jak ti zjistili tu špatnou ovulaci a růst folikulů? ![]()
Kleofasek píše:my máme cosi,ale bojím se pít cokoliv jiného než čaj,bylo by toho škoda
Evi, já mám taky nervaAsi jak mi má přijít mecha. Počítám, že zitra určitě nepřijde a má
taky bych si dala víno, ale nic doma nemáme
Tak musím vzít za vděk mlíkem
čeho, toho vína? ![]()
No já si dám něco až o víkendu, přes týden se tady ňák nepije ![]()
Ale aspoň se na nějakou tu sklenku víc těším ![]()
Kleofasek píše: čeho, toho vína?
No já si dám něco až o víkendu, přes týden se tady ňák nepije
Ale aspoň se na nějakou tu sklenku víc těším
jj vína,já si ted zase dlouho nic nedámm
Evči pročpak máš nerva??? a proč by sis delší dobu nic nedala? máš před stimulkou???
Holky a já jdu pomalu zabrat taky už ![]()
Od Silvestra mám totálně přetočený režim. Chodím spat v jednu a vstávám v jedenáct
Potřebuju to zas dat do cajku. Akorát nevím, jestli se to povede ![]()
Tak dobrou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Simčo, já jsem po revizi taky moc nekrvácela, spíš jen drobné špinění. Ale připadalo mi, že to v děloze jakoby vrže, asi jak se zmenšovala. dělalo mi to hrozně zle
A po potratu by ses měla spíš šetřit. Je to podobné jako po porodu.