Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani, ale dáš to.
Dokud se ti nic nestane tak si říkáš, že bys to nezvládla.
Ale ženská zvládne strašně moc ![]()
Já když šla na první IVF tak jsem byla smířená s neúspěchem.
A ono vyšlo:-)
Ale pak to vše začalo a poslední půlrok byla tragédie:-(
No nic, třeba nám ty dvě dvojky přinesou víc štěstí:-)
A miminko může být klidně jen jedno:-)
Jani neboj - to zvládnete
když to přece nevyjde napoprvé tak se nemůžeš střílet a hysterčit. prostě je to boj a musíš bojovat. Stojí to přece za to.
Renčo na hysteroskopii nee - říkala jiný název.
Val78 píše:tak jsem vyčetla,dělá to i Brno!!
to imuno v brně dělají tady ,ale zaprvé dělají jednoduché imuno,ne co ta Praha a za druhé co si pamatuji holky jinde a dřív psali,že spolupracují převážně se Brněnskými CAR,ale třeba už to neplatí.
Strsim píše:podle toho co popisuješ budou ti dělat hystereskopii z abrazí
Jani neboj - to zvládnetekdyž to přece nevyjde napoprvé tak se nemůžeš střílet a hysterčit. prostě je to boj a musíš bojovat. Stojí to přece za to.Renčo na hysteroskopii nee - říkala jiný název.
kopíruji
Podstatou hysteroskopie je prohlédnutí dutiny děložní speciální optikou, případně odběr kousků tkáně nebo ošetření některých změn v dutině děložní. Při abrazi odstraňujeme sliznici hrdla a těla děložního kyretou.
Operace se provádí v celkové anestezii, po důkladné dezinfekci rodidel. Přístup k děložní dutině je přes pochvu a děložní hrdlo, které rozšiřujeme dilatací pro zavedení nástrojů hysteroskopu.
Evi nee - já asi fakt vstanu a půjdu do garáže pro tu složku… ![]()
takže operovala mě Krupková Soňa a přivolávala prim. Zábranského. a dále mám dopsané v čase zvážit VSK pro obtížnost dilatace
tak třeba to některé něco řekne…
tak to Simi netuším co to je ![]()
Já měla hysteroskopii jak psala Avelka.Ale ta dopadla dobře.Tak můžu být ráda,že mám dělohu.
já právě koukala na netu a nemůžu najít co to je za operaci. Nemůžu si vzpomenout jak to říkala
vetroskopie??? netuším…
Simi zábranský je bývalý primář. Ta dr ani výkon mi nic neříká ![]()
Kači asi se budeš divit (nebo jsem divná) ale v pohodě. Podle mě to že to bobek nezvládl asi znamená že prostě nebyl připravený, nebyl v pořádku… Lepší že to skončilo teď, než kdyby mi na screaningu řekli jinou jobovku. Víc by to bolelo.
2 hodinky jsem si zdřímla (od 5 do 7) a už mě nebolí ani bříško. Zato mě pobolívá hlava, ale to asi z toho že jsem od půlnoci až do 1 dnes poobědě nic nepila…
Sisi137 píše:
Simi zábranský je bývalý primář. Ta dr ani výkon mi nic neříká
byla to mladá doktorka, ale sympatická…
jooo a ještě jsem si vzpomněla… Oborná přece v CARu už není
tak jak k ní někdo může chodit??? Ta nová se jmenuje Veronika Lattová
No já na to reagovala že ona tam byla kdysi,tak jsem myslela že se vrací zpátky ![]()
Tak jsem právě volala do CARU - sestřička mi říká „jééé to jste vy???“
takže jsme objednaní na 20.1. na konzultaci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď