Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Renatt píše:
Avel a není to nějaký takový dr jak Madár?
Se bojím, že mi akorát řekne, že mám zhubnout:-))))
Není,sice ti doporučí zhubnout a dokonce ve FN OL nají na to oddělení,kde se tímto zabývají a pomohou,ale nerve to přez koleno.
Oni ti všude doporučí zhubnout,řekli to v CAR i kámošce,která má 175cm a 60kg
Avel, ve Zlíně mi nic na váhu neřekli.
Nikdy mi nic nedoporučovali.
Tobě ano?
Renatt píše:Ano mně všude,i madár i chovanec i dostál.A to v době kdy jsme měla 68 kg při výšce 165cm
Avel, ve Zlíně mi nic na váhu neřekli.
Nikdy mi nic nedoporučovali.
Tobě ano?
Tak to já se nikde nesetkala s tím že by mě doporučovali hubnout a to jsem kus ženské.
168cm a
kg ale před 1IVF jsem měla 74kg.
Renatt píše:Já ano a čím víc vážím,tím mín to slýchám.
To je zvláštní…
Já tu větu od gynekologů neslyšela
Ahoj holky,tak dneska jsem nás objednala na 6.2 do poradny na další konzultaci.Jsem zvědavá co nás všechno opět čeká…Alespoň už teď víme o čem to zhruba všechno je.Akorát nevím co to je to imuno…?To nám minule nedělali a budou dělat teď. ![]()
Katka1311 píše:Já že je to schválně aby to s námi nepraštilo,já bych taky svoje neriskla psát ,at vás nemám na svědomí
Jééé já tam zapoměla vepsat ty kila![]()
kg
Val, ty ses dnes objednávala a dali ti termín až 6.2.?
Při první kontrole můžou udělat testy z krve na HP i když nebudu druhý den cyklu?
Já se taky přeobjednávala z prosince na leden a dali mi termín až 16.1.
A to byl tak začátek prosince.
Val78 píše:už jte tam byli,nebo jdete poprvé do FN?(nějak jsme nepochopila)
Ahoj holky,tak dneska jsem nás objednala na 6.2 do poradny na další konzultaci.Jsem zvědavá co nás všechno opět čeká…Alespoň už teď víme o čem to zhruba všechno je.Akorát nevím co to je to imuno…?To nám minule nedělali a budou dělat teď.
Imuno je imunologické vyšetření,kde laicky řečeno zjišťují imunitu proti embryu,obalu embrya a spermiím.Přesněji,pokud jsi imunní na embryo,tělo ho bere jako cizí těleso(třeba jako třísku,taky vytvoří kolem hnis ,aby vyšla) v těle a vypudí ho.proto třeba některé holky nemohou otěhotnět.dá se stím něco dělat
Tak ale já nevím,kdy budu mít další ms:-(
Nebo se tam nemusí chodit druhý den cyklu na odběry?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.