Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě přijali v jednu a v osm mě pouštěli domů. Takže to tak vychází.
Jedině kdybys měla po narkoze teplotu,tak by tě nechali asi do druhého dne.
Neboj Renči - v Olmiku vám určitě pomůžou. Taky půjdu do minimálky
hele možná jsi to už psala, ale máš holčičku nebo chlapečka???
No nevím, jestli nám pomohou:-(
Musím zjistit přesně tu cenu, když už jsem vyčerpala všechny částečně hrazené pokusy.Nemáš na ně mail?
Mám chlapečka, v srpnu mu byly tři ![]()
nepoužívají emaily
ale počkej jak přijde Kačka - ta už byla na minimálce a myslím že bude vědět jak to tam je
Katko, zajímá mě cena a co v tom je. Četla jsem 7tisíc,ale je v tom narkoza, léky, ISCI, OPU i transfer?
Pro samoplátce…
Katko, čím jsi stimulovala, že nedošlo k ET?
Nebyly vajíčka, nebo proč to nedopadlo?
Renči stimulovala jsem Fostimon a Merional.Od 2DC stimulace dlouhá 8 dní.
7tis.je za OPU,ICSI,ET a léky.Já platila 5tis.páč nedošlo k ET.Vajíčka byla ale neoplodnila se.
Chodila jsem k Michnové a OPU mi dělal Dostál.
Píchala jsem první 3 dny jen 75j a pak 150j ale měla jsem mít asi vyšší dávky ale oni to nedávají jen to co si můžou dát na pojišťovnu.
Katka1311 píše:
Chodila jsem k Michnové a OPU mi dělal Dostál.
Píchala jsem první 3 dny jen 75j a pak 150j ale měla jsem mít asi vyšší dávky ale onito nedávají jen to co si můžou dátna pojišťovnu.
jak to myslíš???
takže PK v tom není?
Jj Simi i PK já to nenapsala no prostě vše.Renči,injekce byli na pojišťovnu ale psali mi je jako na IUI.Já nereaguji na Clostík.
Kačko takže standardně dávají clostík???
nebo v každém případě injekce?
Simi tak to nevím ale já jsem ji řekla že na Clostil nereaguji a i díky asi tomu AMH což máš taky snížené tak injekce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď