Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katka1311 píše:
Tak Simi je to tak 3 dny v nemocnici![]()
![]()
sakra se z toho poseru.
tý to Kačko tak to je fakt na hlavu. Ale na druhou stranu se to dalo čekat - když vezmeš že do tebe budou řezat… Jako Alda měl dva pidiřezy a musel být taky přes noc v nemocnici.
No z laparky mám taky 3 řezy ale na druhý den domů.To jsem nevěděla že teď budou nějaké dreny
.
Tak to je síla, protože ve Zlíně se ten Menopur prostě platí:-( Při nativu:-(
Nechápu to.
Jsem pořád váhala, kvůli tomu ježdění, jestli do FN jít, ale jsem se fakt rozhodla.Protože ve Zlíně stojí 13tisíc nativ, 2tisíce narkoza, 1tis ISCI za každé vajíčko a k tomu léky, které se taky platí.
Takže by mě vyšel nativ kolem 20tisíc:-(
Renatt píše:
Tak to je síla, protože ve Zlíně se ten Menopur prostě platí:-( Při nativu:-(
Nechápu to.
Jsem pořád váhala, kvůli tomu ježdění, jestli do FN jít, ale jsem se fakt rozhodla.Protože ve Zlíně stojí 13tisíc nativ, 2tisíce narkoza, 1tis ISCI za každé vajíčko a k tomu léky, které se taky platí.
Takže by mě vyšel nativ kolem 20tisíc:-(
mně minimálka ve zlíně vyšla na 16 tisíc a to dobře reaguji.Z toho bych v olmiku měla dva pokusy.Zlín byl pro mne zatím vždy fajn,ale ty ceny mně asi později taky donutí jít za vámy.
Avelko no jasně ![]()
renči v Ostravě taky dělají nativ i minimálku ale cena je 10tis.+ léky + narkoza+ICSI,PK,AH a jsi na 20tis. ![]()
Já teda raději b udu dojíždět i když je to náročné ale i když dám za benzín výjde mě to levněji než v Ostravě.
Nakukuji už dlouho,ale zatím jsme nereagovala,jsme mimo snahu.
mně by holky zajímalo,jak ve FN probíhá IUI
Já začala tuto diskusi sledovat kvůli darovaným embriim,protože zatím jsem nesměla stimulovat,ale ted sem se podrobila jedné operaci a snad budu i ninimálku podstoupit.
No a Zlím darované embria 25000kč
FN Olomouc 5000.
to je na 5 pokusů.Je to blbý,ale to je dost markantní rozdíl pro rozhodnutí ,kam půjdeme.
Katka1311 píše:kači zůstane,ceník mají takový už pár let,teda takto rozdílný.
Doufám že FN s takovýma cenama zůstane
Katka1311 píše:
Avel a kdy jdete na konzultaci?
nevím ,budu se sním domlouvat ve středu,podle toho co řekne doktor
Přesněji Kači,v březnu ještě půjdeme do Zlína na ket,víc mi zatím nepovolí,a když to nevyjde,tak prý někdy květen červen,pokud bude vše ok,můžeme na tu minimálku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.