FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
2.1.12 14:09
Katka1311 píše:
Ty jo mě to asi nechce napsat nebop co????80kg :P
jsi proti mně drobek :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.1.12 14:12
Renatt píše:
Tak ale já nevím,kdy budu mít další ms:-(
Nebo se tam nemusí chodit druhý den cyklu na odběry?
Reni,musí se to odebírat v ten 3 a 21 den ,nebo jak to přesně je,ale,necháš si to odebrat kdekoliv,třeba u obvodáka a pošleš poštou,už jsem to tak u nich takto jednou dělala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
2.1.12 14:12

Holky :mavam:
To s tím pobytem v nemocnici je těžké se řídit podle druhých. Já když začala v 8tt krvácet, jela jsem na pohotovost, druhý den mi udělali kyretáž a třetí den jsem šla dom. Po laparce jsem tam byla od neděle do pátku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
2.1.12 14:23
Ale jdi ty! ;)
Avel píše:
Katka1311 píše:
Ty jo mě to asi nechce napsat nebop co????80kg :P
jsi proti mně drobek :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.1.12 14:40
Sisi137 píše:
Holky :mavam:
To s tím pobytem v nemocnici je těžké se řídit podle druhých. Já když začala v 8tt krvácet, jela jsem na pohotovost, druhý den mi udělali kyretáž a třetí den jsem šla dom. Po laparce jsem tam byla od neděle do pátku. :nevim:
Přesně,já měla jít na jeden den na vyšetření pod narkozou a na druhý den zpět a zůstala jsem tam nakonec 4 dny(potvrdili příčinu v močovodu a zavedli stent,popohnali to kvůli krizovce a musela jsme čekat až bude líp) a potom při operaci toho zúžení jsme tam měla být nejméně 10 dnů a nakonec mne pustili už 6 den.Ono záleží ,jak člověku zrovna ne,jak se hojí a nejen fyzicky,ale i psychicky.Já byla při té první z nervama víte kde,při druhé už pohoda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
2.1.12 14:44

Já byla vždy na laparoskopii 4dny.Den předem jsem měla dojít na příjem, pak byl klystýr atd.
Další den operace, dreny jsem měla vždy taky :nevim: .
Jeden další den tam ležela a čtvrtý den mě pouštěli domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
2.1.12 14:45

A to jsem byla na laparoskopii jednou na zjištění průchodnosti vejcovodů a dvakrát s mimoděložním těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.1.12 14:48
Renatt píše:
Já byla vždy na laparoskopii 4dny.Den předem jsem měla dojít na příjem, pak byl klystýr atd.
Další den operace, dreny jsem měla vždy taky :nevim: .
Jeden další den tam ležela a čtvrtý den mě pouštěli domů.

je možné ,že bych po laparce(to už je moc dlouho) a ani po císaři drény neměla,já si je totiž u mne nepamatuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
2.1.12 14:52

No tak já je měla vždy a taky je měly holky, co se mnou na laparce byly.
Ale na laparku jsem chodila na Atlas.
Císař jsem měla v Baťovce a dren jsem měla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.1.12 14:54
Renatt píše:
No tak já je měla vždy a taky je měly holky, co se mnou na laparce byly.
Ale na laparku jsem chodila na Atlas.
Císař jsem měla v Baťovce a dren jsem měla taky.
Já oboje v batovce,ale po císaři jsme byla do večera dost mimo,možná jsme ho měla ,ale nepamatuji si na něho.
Po lapárce bych řekla ,že jsme ho neměla,ale je to už moc roků.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
2.1.12 15:46

Holky moc děkuji za přivitani :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 16:34
Avel píše:
Val78 píše:
Ahoj holky,tak dneska jsem nás objednala na 6.2 do poradny na další konzultaci.Jsem zvědavá co nás všechno opět čeká…Alespoň už teď víme o čem to zhruba všechno je.Akorát nevím co to je to imuno…?To nám minule nedělali a budou dělat teď. :think:
už jte tam byli,nebo jdete poprvé do FN?(nějak jsme nepochopila)Imuno je imunologické vyšetření,kde laicky řečeno zjišťují imunitu proti embryu,obalu embrya a spermiím.Přesněji,pokud jsi imunní na embryo,tělo ho bere jako cizí těleso(třeba jako třísku,taky vytvoří kolem hnis ,aby vyšla) v těle a vypudí ho.proto třeba některé holky nemohou otěhotnět.dá se stím něco dělat

Ahojky,mám za sebou jedno IVF,v osmém týdnu jsem byla na vyčištění,miminka se nevyvíjela…Díky za vysvětlení,tohle nám před prvním nedělali,předpokládali,že když já už mám desetileté dítě,a problém je jednoznačně u partnera,tak že není potřeba jej dělat.Teda asi…Nooo až na 6.2,bude to dva měsíce od revize..dříve ti další IVF neudělají.A ty jdeš na první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.12 16:35
Katka1311 píše:
Val :mavam: tak leden sletí a je to tady.
Avel no skoro jo :mrgreen:

Ano,ano :potlesk: už se nemůžu dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
2.1.12 16:37

Val a tobě imuno doporučili nebo sis ho vyžádala? Dělá se jen v Plzni a Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
2.1.12 16:48

Ahoj děvčata,
tak už to mám za sebou. Ale jako obvykle v našem případě to nebylo „normální“. Místo 10 minut jsem byla na sále asi hodinu. Nemohli se do mě vůbec dostat, doktorka dokonce musela volat primáře, protože si nevěděla rady. Jinak mi doporučili asi za měsíc opět pod narkozou vyšetření dělohy - s tím že pokud tam je něco špatně tak to ihned „opraví“. Prý by to mohl být důvod proč to bobek nezvládl.

Jinak já se chci zítra zkusit objednat na konzultaci ještě do konce ledna - chci to s nima probrat…
A jinak si nic nepamatuju, jak jste se rozkecaly…

Jediné co si pamatuju je car Zlín - rychle nohy na ramena a pryč - utekla jsem odtamtud po druhé konzultaci a jsem v olmiku naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.