Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofášku
![]()
Určitě ti dlouhý nebo krátký protokol naplánují až podle hormonálního profilu.
Nestřílí to snad od pasu, jak se jim kdo líbí:-)
Renčo, jj, já jsem taky slyšela že právě podle toho FSH nebo tak nějak, že?
Kleo vitej tady na FN
![]()
Jinak ahoj děvčátka ![]()
Holky já chci taky za váma do Zlína ![]()
To by se určo přidala i Avel a Renča?Holky a můžu u některé přespat? ![]()
Katy já mám ve Zl jen ubytovnu a to jen do té doby než pujdu na PN, tzn zhruba do konce měsíce. Zatím tam jsu sama(takže by to problém nebyl), ale to se může ze dne na den změnit. ![]()
Kači, třeba u nás mezi mnou a mojím ![]()
Máme to tak prťavé, že by jsme tě museli přilepit jedině páskou na strop
Holky, za chvílu dojde můj, dáme si večeřu a povalíme na procházku k nemocnici ![]()
Ale bylo by to príma, udělat takový větší sraz ![]()
A my máme s katkou konzultaci ve stejný den ![]()
Kačko a na kolik jsi říkala že tam jdete, až na dvanáct?
A to jdete domlouvat už další IVF? nebo nativ?
Kleo tak mě opiješ a usnu i na židličce
.
Jdu si pro výsledky co mi brali krev ještě na nějaké testy a domluvit se co a jak dál?
Už budu mít i po te laparce a tam musí být nějaká pauza chci se domluvit jak dlouhá?
Jinak bych šla zas do minimálky ale větší dávky hormonů. ![]()
ahojky
já jsem se kdysi bavila se sestřičkou (když jsme čekali v ordinaci 2 hodiny na doktora) a ona říkala, že dávají dl. protokol schválně. že se lépe reguluje funkce vaječníků.
Jinak kafčo naplánujte a já dorazím - ideální je to 17 - 19.1. Alda bude v Salzu a já mám freee ![]()
teda já právě dorazila z pracííí a jsem úplně kožka. BOlí mě bříško tak jsem si šla hned lehnout. Bobiš mi musí udělat večeři
jsem to asi přetáhla dnes. Ale fakt jsem nedělala nic národného - jen seděla na židličce a ťukala do klávesnice.
Simi, dvě hodiny na doktora? ![]()
To tam je běžné?
Holky, jaká je tam odběrová místnost? Může tam chodit ženská s parnerem, nebo je to jen nějaká malá komůrka? My to vždy odebírali doma a vozili to do CAR,ale tady to do hodiny nezvládnem:-( Jedině zastavit někde na parkovišti:-))))))
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
A můžu se zeptat? Proč dávají v Ol. dlouhé protokoly? Já jsem myslela, že to závisí na hladině nějakého hormonu a podle toho se určí, zda dlouhý nebo krátký