Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofášku
![]()
Určitě ti dlouhý nebo krátký protokol naplánují až podle hormonálního profilu.
Nestřílí to snad od pasu, jak se jim kdo líbí:-)
Renčo, jj, já jsem taky slyšela že právě podle toho FSH nebo tak nějak, že?
Kleo vitej tady na FN
![]()
Jinak ahoj děvčátka ![]()
Holky já chci taky za váma do Zlína ![]()
To by se určo přidala i Avel a Renča?Holky a můžu u některé přespat? ![]()
Katy já mám ve Zl jen ubytovnu a to jen do té doby než pujdu na PN, tzn zhruba do konce měsíce. Zatím tam jsu sama(takže by to problém nebyl), ale to se může ze dne na den změnit. ![]()
Kači, třeba u nás mezi mnou a mojím ![]()
Máme to tak prťavé, že by jsme tě museli přilepit jedině páskou na strop
Holky, za chvílu dojde můj, dáme si večeřu a povalíme na procházku k nemocnici ![]()
Ale bylo by to príma, udělat takový větší sraz ![]()
A my máme s katkou konzultaci ve stejný den ![]()
Kačko a na kolik jsi říkala že tam jdete, až na dvanáct?
A to jdete domlouvat už další IVF? nebo nativ?
Kleo tak mě opiješ a usnu i na židličce
.
Jdu si pro výsledky co mi brali krev ještě na nějaké testy a domluvit se co a jak dál?
Už budu mít i po te laparce a tam musí být nějaká pauza chci se domluvit jak dlouhá?
Jinak bych šla zas do minimálky ale větší dávky hormonů. ![]()
ahojky
já jsem se kdysi bavila se sestřičkou (když jsme čekali v ordinaci 2 hodiny na doktora) a ona říkala, že dávají dl. protokol schválně. že se lépe reguluje funkce vaječníků.
Jinak kafčo naplánujte a já dorazím - ideální je to 17 - 19.1. Alda bude v Salzu a já mám freee ![]()
teda já právě dorazila z pracííí a jsem úplně kožka. BOlí mě bříško tak jsem si šla hned lehnout. Bobiš mi musí udělat večeři
jsem to asi přetáhla dnes. Ale fakt jsem nedělala nic národného - jen seděla na židličce a ťukala do klávesnice.
Simi, dvě hodiny na doktora? ![]()
To tam je běžné?
Holky, jaká je tam odběrová místnost? Může tam chodit ženská s parnerem, nebo je to jen nějaká malá komůrka? My to vždy odebírali doma a vozili to do CAR,ale tady to do hodiny nezvládnem:-( Jedině zastavit někde na parkovišti:-))))))
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
A můžu se zeptat? Proč dávají v Ol. dlouhé protokoly? Já jsem myslela, že to závisí na hladině nějakého hormonu a podle toho se určí, zda dlouhý nebo krátký