Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Simonko
která dokotrka ti to dělala a řekli ti proč se do tebe nemohli dostat?
Mám to ve zprávě v autě, později se tam kdyžtak skáknu kuknout. No nevěděla - říkala že právě proto se chtějí podívat znovu kamerou aby zjistili proč to nešlo. A že by to příp. hned „opravili“
Ahoj Simi tak hlavně, že to máš za sebou, je divné, že se do tebe nemohli dostat
, ale hlavně ať je vše už v pořádku přeji ti mnoho sil
!
Avel já jsem byla měsíc před tím vzali mi krev a udělali potřebné testy! A hned mi řekli, že mám 12 DC přijít na ultrazvuk pokud to bude neděle tak v pondělí a pokud to vyjde na sobotu tak v pátek, že se podívají, pak jsem šla za 4 dny folikul byl dorostlí a provedli mi IUI takže to šlo i rychle, ale i tak se to zase nepovedlo ![]()
Simi to ti zkontrolují dělohu jestli je O.K.mě to dělal teď při laparce.
Val vy jdete na imuno nám to doporučili taky.Ale je to jen v Praze a v Plzni
.
Val78 píše:Avel píše:Ahojky,mám za sebou jedno IVF,v osmém týdnu jsem byla na vyčištění,miminka se nevyvíjela…Díky za vysvětlení,tohle nám před prvním nedělali,předpokládali,že když já už mám desetileté dítě,a problém je jednoznačně u partnera,tak že není potřeba jej dělat.Teda asi…Nooo až na 6.2,bude to dva měsíce od revize..dříve ti další IVF neudělají.A ty jdeš na první?Val78 píše:už jte tam byli,nebo jdete poprvé do FN?(nějak jsme nepochopila)Imuno je imunologické vyšetření,kde laicky řečeno zjišťují imunitu proti embryu,obalu embrya a spermiím.Přesněji,pokud jsi imunní na embryo,tělo ho bere jako cizí těleso(třeba jako třísku,taky vytvoří kolem hnis ,aby vyšla) v těle a vypudí ho.proto třeba některé holky nemohou otěhotnět.dá se stím něco dělat
Ahoj holky,tak dneska jsem nás objednala na 6.2 do poradny na další konzultaci.Jsem zvědavá co nás všechno opět čeká…Alespoň už teď víme o čem to zhruba všechno je.Akorát nevím co to je to imuno…?To nám minule nedělali a budou dělat teď.
myslíš jako na 1IUI či IVF?
No ani jedno ,já už toho mám za sebou dost a Jirulka je z 3 IVF
Janiecka píše:
Avel já jsem byla měsíc před tím vzali mi krev a udělali potřebné testy! A hned mi řekli, že mám 12 DC přijít na ultrazvuk pokud to bude neděle tak v pondělí a pokud to vyjde na sobotu tak v pátek, že se podívají, pak jsem šla za 4 dny folikul byl dorostlí a provedli mi IUI takže to šlo i rychle, ale i tak se to zase nepovedlo
děkuji za odpověd.
také zvažujeme,aby jsme nezaháleli ,než dovolí stimulovat.
No nás už jedině čeká IVF, ale rozhodli jsme se pro minimálku jelikož je mnohem levnější. Ale z IUI se to mnohým povedlo tak hod štěstí i tobě, ale první zkusíš to KET tak snad to vyjde a IUI nebude potřeba ![]()
Simi to je zvláštní,že se ti tam nemohli dostat
Při ET problém neměli?
Asi půjdeš na hysteroskopii, že?
Já na ní taky byla.
Avel píše:Val78 píše:myslíš jako na 1IUI či IVF?Avel píše:Ahojky,mám za sebou jedno IVF,v osmém týdnu jsem byla na vyčištění,miminka se nevyvíjela…Díky za vysvětlení,tohle nám před prvním nedělali,předpokládali,že když já už mám desetileté dítě,a problém je jednoznačně u partnera,tak že není potřeba jej dělat.Teda asi…Nooo až na 6.2,bude to dva měsíce od revize..dříve ti další IVF neudělají.A ty jdeš na první?Val78 píše:už jte tam byli,nebo jdete poprvé do FN?(nějak jsme nepochopila)Imuno je imunologické vyšetření,kde laicky řečeno zjišťují imunitu proti embryu,obalu embrya a spermiím.Přesněji,pokud jsi imunní na embryo,tělo ho bere jako cizí těleso(třeba jako třísku,taky vytvoří kolem hnis ,aby vyšla) v těle a vypudí ho.proto třeba některé holky nemohou otěhotnět.dá se stím něco dělat
Ahoj holky,tak dneska jsem nás objednala na 6.2 do poradny na další konzultaci.Jsem zvědavá co nás všechno opět čeká…Alespoň už teď víme o čem to zhruba všechno je.Akorát nevím co to je to imuno…?To nám minule nedělali a budou dělat teď.
No ani jedno ,já už toho mám za sebou dost a Jirulka je z 3 IVF
Katka1311 píše:
Simi to ti zkontrolují dělohu jestli je O.K.mě to dělal teď při laparce.
Val vy jdete na imuno nám to doporučili taky.Ale je to jen v Praze a v Plzni.
Nooo prej to domluvíme v únoru.To nevadí,jestli bude potřeba,tož tak tam pojedem. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.