Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi, taky jsem dnes volala jsem objednaná na 15.2. Říkala, že si mě dr vyšetří a sepíší anamnézu.
Vyšetřují tam normálně na koze? ![]()
JJ, ale zkus si zajistit opis z karty ze Zlína - je to potom jednodušší. stejně si asi ale budou dělat znovu minimálně HP. Vždy ti dají sebou zprávu do ruky - já mám od nich už asi 4 nebo 5 A4 oboustranně. Ale zase máš přehled a víš co ti naordinovali a tak.
jj, mají to takové "nešikovnější než ve Zlíně. Ve Zlíně je to za plentou, že máš takový pocit soukromí. Ale v podstatě v ordinaci je jen dr. sestra a tvůj chlap… má kozu, a koukne UTZ.
téda to si mě ale sestřička musela dobře pamatovat, že mi dala konzultaci tak brzy oproti tobě… nebo se jí tam něco uvolnilo.
Simi, vyšetřují na koze? Na to bylo to JJ?:-)
Já mám spoustu papírů u sebe, ze všech vyšetření.
A chtěli mi dát termín 1.2, ale říkala jsem, že klidně i později:-)
jj, na koze. Ale nedělá klasické vyšetření, jen UTZ. (teda pokud si dobře vzpomínám)
Zajímají je hlavně protokoly o proběhlých IVF, co jste podstoupili za vyšetření a tak
UTZ NA KOZE?:-))
To mi tak dělali naposledy při revizi v Batovce na příjmu ![]()
Ahoj holky ![]()
dnes jsem byla v Ol kvůli žádosti na pojišťovnu, 20/1 očekávám MS a třetí den startujem
teda pokud bude uzv v pořádku. Takže když bych dostala 19 tak bysme se mohli uvidět. ![]()
jj Makisku - já jdu na 12.30, ale dáme kdyžtak kafčo ve Zlínku, ne???
a jdeš do IVF nebo do minimálky?
Simi IVF krátký protokol. Ty jezdíš do Zlína? Nebo myslíš při nějaké kontrole?
neee - nejezdím - ale je to za bukem tak proč si nezajet na kafíčko ![]()
Oni ti nabídli krátký protokol??? To mě překvapuje, mě říkali, že dávají jen dlouhý
Já si vydedukovala, že je krátký, když nedostanu tu injekci na utlumení vaječníků. 1,2 nebo 3 DC jdu na uzv a když bude ok tak od třetího dne začínám stimulovat puregonem. Tak jsem myslela, že to je krátký protokol. ![]()
No to by bylo fajn se tak sejít, plánujem to aj s Kleofáskem (pokud se nepletu tak znáš), před Vánocama nějak nebyl čas tak bysme to mohli nějak naplánovat ![]()
Ahoj holky ![]()
tak se tedy taky přidávám. Už jsem to probírala se Sisi i s kačkou. A prej můžu ![]()
Ahoj Simčo, dneska jsem si přečetla, co tě potkalo. Taky ZT? Jako já? ![]()
Příroda je někdy drsná, ale jak jsi napsala, asi to nebylo dobré, tak si to pomohlo samo
A kdy se chystáš na další IVF?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď