Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky buďte v klidu - Alda má 4 až 9 KUSŮ spermijek
v lepších případech
![]()
Simi brufen právě nejím páč se nedoporučuje v prekoncepční péči
a paralen mi nepomáhá. Když je to moc zlé tak když jsu v práci tak loknu algifen a když doma tak máme jakýsi paralen s přídavkem kofejnu a ten mi taky celkem zabere, ale jak říkám snažím se tomu vyhnout páč za chvílu startuju ![]()
Strsim píše:
holky buďte v klidu - Alda má 4 až 9 KUSŮ spermijek![]()
v lepších případech
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simi to potěší vědět, že v tom nejsme sami. Můj z toho měl děsnou depku ze začátku, prý není normální chlap když nemá ani milión, ale teď když sem občas koukne tam ví, že normální je jelikož není sám kdo má problém
!
jo táááák - jsem si to neuvědomila.
Já ibalgin vypustila na začátku října před stimulkou - ale pak jsem si ho musela zobnout když mi křuplo za tím krkem před OPU… Jinak jsem ho fakt od začátku října neměla. Až dnes - jsem si říkala, že když mi sestřička nabízela něco proti bolesti hned po probuzení tak si snad ibalgin zobnout můžu…
Janiecka píše:Strsim píše:Simi to potěší vědět, že v tom nejsme sami. Můj z toho měl děsnou depku ze začátku, prý není normální chlap když nemá ani milión, ale teď když sem občas koukne tam ví, že normální je jelikož není sám kdo má problém
v lepších případech
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Alda mi to taky ve slabých chvilkách říká. Ale ať se podívá na ostatní chlapy a porovná své chování s jejich… to je to co je důležité. Hold prostě s miminkem potřebujeme pomoc od doktorů. Jinak je nejlepší chlap na světě ![]()
Katka1311 píše:
To já jsem dnes holky jak malé dítko,trápí mě prdíky
Kači i malý mi pořád chodí a prdí tak to jste na tom stejně ![]()
Strsim píše:Janiecka píše:Alda mi to taky ve slabých chvilkách říká. Ale ať se podívá na ostatní chlapy a porovná své chování s jejich… to je to co je důležité. Hold prostě s miminkem potřebujeme pomoc od doktorů. Jinak je nejlepší chlap na světěStrsim píše:Simi to potěší vědět, že v tom nejsme sami. Můj z toho měl děsnou depku ze začátku, prý není normální chlap když nemá ani milión, ale teď když sem občas koukne tam ví, že normální je jelikož není sám kdo má problém
v lepších případech
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
To je hezké Simi jak jsi to napsala, že je nejlepší chlap na světě
. Já si myslím, že je spoustu chlapů, kteří na spermiogram nejdou , i když ty problémy mají!
tak to dej přečíst manžílkovi
tohle si totiž myslím o chlapech. Nerozhoduje jak dokážou zplodit děti, ale to jak se chovají ke své ženě, dětem a okolí. To ať si uvědomí…
Janiecka píše:,přesně,můj mne po nehodě a za ty poslední tři roky po moc podržel a nbeměl to se mnou vždycky lehký,je to pro mne ten super chlap a je mi jedno zda má 10 nebo 1000 spermii.Strsim píše:To je hezké Simi jak jsi to napsala, že je nejlepší chlap na světěJaniecka píše:Alda mi to taky ve slabých chvilkách říká. Ale ať se podívá na ostatní chlapy a porovná své chování s jejich… to je to co je důležité. Hold prostě s miminkem potřebujeme pomoc od doktorů. Jinak je nejlepší chlap na světěStrsim píše:Simi to potěší vědět, že v tom nejsme sami. Můj z toho měl děsnou depku ze začátku, prý není normální chlap když nemá ani milión, ale teď když sem občas koukne tam ví, že normální je jelikož není sám kdo má problém
v lepších případech
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
. Já si myslím, že je spoustu chlapů, kteří na spermiogram nejdou , i když ty problémy mají!
To mu dám přečíst, ale až 13 to se mi vrátí domů. Odjel zase do práce. Já taky říkám, že dítě dokáže zplodit skoro každý, ale obrátit se na pomoc když se to nedaří tak to dokáže jen málo kdo. Když zjistili, že je problém i ve mě tak pořád jen o tom mluvil prý ať si to tak neberu, že zkusíme jejich IVF pokud mi to dovolí a pak se určitě zadaří, tak mi nebylo z toho tak smutno ![]()
Mě odjede Alda teď dva úterky po sobě. Út-čt bude školit v rakousku
tak jsem se mu řechtala že jsem zvědavá jak se svou němčinou bude školit
a dokonce dvakrát po sobě
![]()
To je jeho němčina tak špatná? No můj je skoro pořád pryč hlavně od března do listopadu, pracuje za Olomoucem tak to má domů daleko, ale nějak jsem si zvykla a i malý. Je to jeho práce a jelikož u nás nikde blíž není nic takového tak bohužel musí až tak daleko!
nee - za ty 4 roky co spolupracuje s němcema je to fakt dobrý, ale školení - to je něco jiného…
POkud není člověk schopen najít práci doma a je ochoten jezdit dál a hold zůstávat od rodiny tak je to super. Hlavně že to klape
No tak to školení určitě zvládne na jedničku
.
No mi tam máme i chlupu tak za ním jezdíme, dokud jsem měla mateřskou byli jsme spolu často! Teď v zimě jezdí jen občas pryč, ale jen agronom chmelařství a u nás chmel žádný není a ani by tu nerostl
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.