FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
4.1.12 22:24

A klape nám to tak už 7 a půl roku tak je to i hodně o zvyku! :hug:

• Citovat
  • Upravit
17327
4.1.12 22:27

tak to chápu - a neuvažovali jste přestěhovat se? abyste byli spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
4.1.12 22:37

Jo už jsme o tom uvažovali mockrát, ale zase máme byteček z kterého jsme udělali doslova palác, udělali plovoučku, zateplení, nové stěny a bylo to 3+1 a teď 4+1 takže jsme do toho dali co to šlo a nechci to nechat jen tak! Na jaře chceme jít do podnájmu jestli tam najdeme, ale první musíme vyřešit školku jestli tam bude moc chodit malý!

• Citovat
  • Upravit
1421
4.1.12 22:57

jdu vytuhnout,jsem KO a je mi všeliak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.1.12 23:02

Dobrou noc kočeny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
4.1.12 23:04

Dobrou noc vše já jdu už taky na kutě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16732
5.1.12 14:54

Ahoj holky,
Simi to s těma chlapama to máš teda pravdu, že není důležité jak a jestli plodí děti, ale jak se staví k problémům.
Pro příklad-můj bývalý se k tomu postavil tak, že místo spermiogramu(dr chtěla první ať jde na spermio než mě bude hnát na laparku) si „vyšel“ s jednou slečnou. Buch a oplodnil ju a mě se vysmál, že on je zdravý a já ta špatná :cert: No boží mlýny melou, má sice krásného syna ale slečna mu ho jaksi nedává, tak si sype popel na hlavu jaký byl hlupák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
5.1.12 15:15

Sisi tak to je děsné, tí chlapy jsou kolikrát takový volové :zed: . Dobře mu to to mu přesně patřilo.

• Citovat
  • Upravit
16732
5.1.12 15:19

No vždyť jo, chvílu jsem se z toho vzpamatovávala, ale teď jsem za to ráda páč mám opravdu skvělého chlapa a kvalitního člověka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
5.1.12 16:03

Sisi tak to si opravdu můžeš jenom gratululovat - protože mít takovýho blba doma :zed: tak to asi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.1.12 16:18

Ahojky,
já mám depku jak blázen :( Mám dosta MS a nic :( Včéra sem na měla bolesti, ale prostě nepřišly :( Jenom špiním…
Su protivná a nešťastná, všecko mě se"e :cert:
Včera sem dělala test. Byl tam duch, ale strašně slabý. Skoro nešel vidět. Čárka ale ohrančená a v limitu.
Jsem 28DC, zatím není ani den zpoždění. Asi schýzuju zbytečně. Aůe náladu mám teda děsnou. Tak už bych to potřebovala dostat :?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
5.1.12 16:20

Holky, co má udělat pro to, aby mi konečně ty měsíčky přišly? Myslím pořádně, ne jen špinění :,(

• Citovat
  • Upravit
17327
5.1.12 16:26

Ahojky Kleo - no co vím tak holky doporučují sex, horkou vanu a červené víno, ale jestli to pomáhá - nemám tušení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
5.1.12 16:46

Simi, sexujem skoro denně, krom MS. Víno jsme si dala také..ale nic. Mám čistou vložku, jenom tal špiním na papíře :( Jsem už objednaná ke gynekoložce, snad mo řekne, co to je..

• Citovat
  • Upravit
Hanška
5.1.12 16:56

Ahoj holky,v unoru jsme měli jit na IVF léky už mám doma a včera jsem zjistila že jsem těhotná po 13 letech a dvou IVF se to podařilo přirozeně.V Olmiku FN mě zjistili štítnou žlázu a vysoký prolaktin,nasadily léky a stal se zázrak.Ve fakultní nejde jen o peníze,ale o lidi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.