Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to chápu - a neuvažovali jste přestěhovat se? abyste byli spolu?
Jo už jsme o tom uvažovali mockrát, ale zase máme byteček z kterého jsme udělali doslova palác, udělali plovoučku, zateplení, nové stěny a bylo to 3+1 a teď 4+1 takže jsme do toho dali co to šlo a nechci to nechat jen tak! Na jaře chceme jít do podnájmu jestli tam najdeme, ale první musíme vyřešit školku jestli tam bude moc chodit malý!
Ahoj holky,
Simi to s těma chlapama to máš teda pravdu, že není důležité jak a jestli plodí děti, ale jak se staví k problémům.
Pro příklad-můj bývalý se k tomu postavil tak, že místo spermiogramu(dr chtěla první ať jde na spermio než mě bude hnát na laparku) si „vyšel“ s jednou slečnou. Buch a oplodnil ju a mě se vysmál, že on je zdravý a já ta špatná
No boží mlýny melou, má sice krásného syna ale slečna mu ho jaksi nedává, tak si sype popel na hlavu jaký byl hlupák.
Sisi tak to je děsné, tí chlapy jsou kolikrát takový volové
. Dobře mu to to mu přesně patřilo.
No vždyť jo, chvílu jsem se z toho vzpamatovávala, ale teď jsem za to ráda páč mám opravdu skvělého chlapa a kvalitního člověka ![]()
Sisi tak to si opravdu můžeš jenom gratululovat - protože mít takovýho blba doma
tak to asi ![]()
Ahojky,
já mám depku jak blázen
Mám dosta MS a nic
Včéra sem na měla bolesti, ale prostě nepřišly
Jenom špiním…
Su protivná a nešťastná, všecko mě se"e ![]()
Včera sem dělala test. Byl tam duch, ale strašně slabý. Skoro nešel vidět. Čárka ale ohrančená a v limitu.
Jsem 28DC, zatím není ani den zpoždění. Asi schýzuju zbytečně. Aůe náladu mám teda děsnou. Tak už bych to potřebovala dostat ![]()
Holky, co má udělat pro to, aby mi konečně ty měsíčky přišly? Myslím pořádně, ne jen špinění ![]()
Ahojky Kleo - no co vím tak holky doporučují sex, horkou vanu a červené víno, ale jestli to pomáhá - nemám tušení ![]()
Simi, sexujem skoro denně, krom MS. Víno jsme si dala také..ale nic. Mám čistou vložku, jenom tal špiním na papíře
Jsem už objednaná ke gynekoložce, snad mo řekne, co to je..
Ahoj holky,v unoru jsme měli jit na IVF léky už mám doma a včera jsem zjistila že jsem těhotná po 13 letech a dvou IVF se to podařilo přirozeně.V Olmiku FN mě zjistili štítnou žlázu a vysoký prolaktin,nasadily léky a stal se zázrak.Ve fakultní nejde jen o peníze,ale o lidi.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
A klape nám to tak už 7 a půl roku tak je to i hodně o zvyku!