Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kleofášku a to jako běžně míváš duchy na testech?:-)
Není možné, že jsi prostě těhotná??
Já bych tu MS nerozháněla, prostě bych nechala tělo tak, jak to chce samo.Vždyť na co tak spěcháš? Stimulovat stejně ještě teď nebudeš.
Luky, krásné výsledky, ale i tak bych byla klidná.Víš, jaká je to náhoda jen tak otěhotnět:-)
Držím i tak pěsti, aby to dopadlo, jak má ![]()
Já byla dnes poprvé v práci, vracím se tam po MD, mám z toho hlavu jak balon:-(
Majitel toho na mě přesunul víc, než jsem měla dřív a taky doufám, že mi dá i víc peněz.Jsem se ho na ně sice ptala,ale on mi řekl, že mu mám napsat kolik jsem měla než jsem odešla a z toho že se nějak domluvíme:-)
Ufff…
Hanško to je úúúúžasná zprávička - moc gratuluju
a opravdu jen ukazuješ jak úžasní lidi tam jsou… Fakt jim jde o člověka a ne o prachy… Moc gratuluju
Renčo neboj - to zvládneš
mi dnes konečně přišel kód k Heliosu, ještě mi musí manža přeinstalovat nový noťásek (rozdělit disky a tááák)… sestřenka mi ho vyhrála, abych mohla pracovat i z domu - mám takovou hodnou sestřenku co mě zásobuje věcmi o které si řeknu - vyhrává…
nevím co se děje, a proč se to děje, ale zajímalo by mě proč mě bolívá bříško vždycky jen na levé straně a to ještě jakoby k vaječníkům - dnes zase začalo bolet kolem 12 hodiny.
Hanška píše:
Ahoj holky,v unoru jsme měli jit na IVF léky už mám doma a včera jsem zjistila že jsem těhotná po 13 letech a dvou IVF se to podařilo přirozeně.V Olmiku FN mě zjistili štítnou žlázu a vysoký prolaktin,nasadily léky a stal se zázrak.Ve fakultní nejde jen o peníze,ale o lidi.
To je NÁDHERA!
![]()
Takových zpráv víc:-)
Mně ŠŽ zjistili na imunu v Praze:-)
Po přeléčení jsem taky hned otěhotněla, dvakrát a mimoděložně.
Ale do té doby téměř čtyři roky NIC:-(
Hanška to je skvělá zprávička ![]()
Kleo já vidět ducha na těhu testu tak se zblázním radostí ![]()
Katka1311 píše:
Hanška to je skvělá zprávička
Kleo já vidět ducha na těhu testu tak se zblázním radostí
No že jo:-)Ona napíše, že měla ducha v limitu a pak jak se vyvolává MS.
To teda nechápu
![]()
Renatt píše:jj,nelogické ,žeKatka1311 píše:No že jo:-)Ona napíše, že měla ducha v limitu a pak jak se vyvolává MS.
Hanška to je skvělá zprávička
Kleo já vidět ducha na těhu testu tak se zblázním radostí
To teda nechápu![]()
![]()
![]()
Renatt píše:
Já bych tu MS nerozháněla, prostě bych nechala tělo tak, jak to chce samo.Vždyť na co tak spěcháš? Stimulovat stejně ještě teď nebudeš.Luky, krásné výsledky, ale i tak bych byla klidná.Víš, jaká je to náhoda jen tak otěhotnět:-)
Držím i tak pěsti, aby to dopadlo, jak má
Majitel toho na mě přesunul víc, než jsem měla dřív a taky doufám, že mi dá i víc peněz.Jsem se ho na ně sice ptala,ale on mi řekl, že mu mám napsat kolik jsem měla než jsem odešla a z toho že se nějak domluvíme:-)
Ufff…
renatt,renatt,Luky jo ![]()
Avel píše:Renatt píše:renatt,renatt,Luky jo
Já bych tu MS nerozháněla, prostě bych nechala tělo tak, jak to chce samo.Vždyť na co tak spěcháš? Stimulovat stejně ještě teď nebudeš.Luky, krásné výsledky, ale i tak bych byla klidná.Víš, jaká je to náhoda jen tak otěhotnět:-)
Ufff…
Mám toho dnes už dost, promiň:-)
Kleo halóóóó jak nám to vysvětlíš???? ![]()
Jsme z toho jak srnky v lese ![]()
Renatt píše:Avel píše:Renatt píše:renatt,renatt,Luky jo
Ufff…![]()
![]()
![]()
Mám toho dnes už dost, promiň:-)
Nic si s toho nedělej,já mám taky co dělat,abych tě tu pokaždé oslovila Renatt a ne jinak
![]()
Simi, jsem Renata:-) Ale chodíme ještě na jinou diskuzi a tam mám jiný nick, víš:-)
Strsim píše:
nevím co se děje, a proč se to děje, ale zajímalo by mě proč mě bolívá bříško vždycky jen na levé straně a to ještě jakoby k vaječníkům - dnes zase začalo bolet kolem 12 hodiny.
Já když byla těhotná, tak mě taky bolelo břicho hlavně na levé straně.
Kdoví, jestli to tam nění nějak jinak nakloněné? ![]()
Holky co to tu čtu takové krásné novinky
.
Kleuško to je super, jásej vždyť se vám to možná povedlo
, já bych hned bláznila a samou radostí nevěděla co dřív a ty chceš, aby mrcha dorazil. Kdepak ta nedorazí místo ní ti naroste pupík
. Nebo jsi vůbec nepřemýšlela nad tím, že můžeš být vážně těhotná
. Asi se bojíš po tom všem, ale to zlé tě už potkalo tak je čas na to dobré
.
Hanško to je super, že se to povedlo před tím IVF
. Taky jsem už poznala, že ve FN nejde jen o peníze, ale o to aby co nejvíce pomohli ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.