FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
6.1.12 18:07
Fakt nevím Reni jak to je abych nekecala :nevim: .
Kleo a vy jste byli v té Praze taky na dva dny?Myslím imuno?
Renatt píše:
Katko, to že spolu máte dítě ale nemusí znamenat, že se ta imunita nemohla změnit, ne?
My už teda taky spolu dítě máme, tak že bych do sebe ten Prednison nervala? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
6.1.12 18:08

Jani tak nějak jsem to měla také, s tím, že mně krev vycházela na středu tak jsme se s něma domluvili a vyšli nám vstříc a spermio udělali ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 18:08
Janiecka píše:
Renatt píše:
Sisi a partnerovi při první konzultaci brali taky krev?
Nebo jen tobě?
Nevím,jestli tam se mnou bude moct jet.
Reni mi když jsem byli na prvním pohovoru tak dostal žádanku a šel se objednat na spermiogram, ten dělají v pondělí a čtvrtek, tak mu vzali i krev. Jinak nás poslali ještě na dodělání genetiky a mě brali krev 3 a21 DC a pak před IUI!

Takže tam se mnou fakt nemusí jet, když pak pojede ještě jednou na SPG a krev.
Jedem na konzultaci ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.12 18:14
Sisi137 píše:
Z Lastrády? Mňáám ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s5196.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s5196.gif
jj, z Lastrady :pankac: Nej nej pizza co znám :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 18:15

Sisi, teoreticky se může vyúěstovat i častým sexem. Ale u mě to bylo spíš tím mimoděložním :think:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 18:17
Janiecka píše:
Kleofášku je mi to líto, ale neboj to e vyléčí a budeš těhulka i bez IVF :hug:
Jani, já to vnitřně cítím, že se miminko podaří a věřím, že IVF by an nebylo potřeba. Ale je to náš sichr :mrgreen:
Ale znáte to holky, to neustálé čekání..to je strašná otrava :mrgreen: :cert:
Ale jak se říká: Vydrž Prťka, vydrž!!! :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 18:18
Katka1311 píše:
Fakt nevím Reni jak to je abych nekecala :nevim: .
Kleo a vy jste byli v té Praze taky na dva dny?Myslím imuno?
Renatt píše:
Katko, to že spolu máte dítě ale nemusí znamenat, že se ta imunita nemohla změnit, ne?
My už teda taky spolu dítě máme, tak že bych do sebe ten Prednison nervala? :D
Kačko, my jsme tam spali 2 noci, že si uděláme trochu výlet :pankac: Jinak jsme tam byli objednaní na 8 ránoa v devět jsme z tama už byli aj pryč :)
  • Citovat
  • Upravit
16732
6.1.12 18:20

Jj také jsem lepší pizzu neměla, bohužel už tam nechodím páč mám chlapa z tadyka a ve Zlíně trávím jen pracovně čas a mám jen kamarády a to nechcu chodit s něma na pizzu páč mě by se taky nelíbilo kdyby můj chodil někam s kámoškama. Podobnou měli i v Hradišti v „čuribaru“, ale ten podnik zrušili a teď tam je made in vietnam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 18:23
Kleofasek píše:
Sisi, teoreticky se může vyúěstovat i častým sexem. Ale u mě to bylo spíš tím mimoděložním :think:

Kleofášku, proč mimoděložním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.1.12 18:23
Renatt píše:
Janiecka píše:
Renatt píše:
Sisi a partnerovi při první konzultaci brali taky krev?
Nebo jen tobě?
Nevím,jestli tam se mnou bude moct jet.
Reni mi když jsem byli na prvním pohovoru tak dostal žádanku a šel se objednat na spermiogram, ten dělají v pondělí a čtvrtek, tak mu vzali i krev. Jinak nás poslali ještě na dodělání genetiky a mě brali krev 3 a21 DC a pak před IUI!
Takže tam se mnou fakt nemusí jet, když pak pojede ještě jednou na SPG a krev.
Jedem na konzultaci ve středu.

Jo dají ti žádanku na to i mému dali, i když jsme nahlásili spermiogram kolik měl naposledy, ale i tak, prý pokud to není v pořádku tak ho dělají a asi i když v pořádku je podle mě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10572
6.1.12 18:26

Teď jsem se ptala manžílka a brali mu krev jen před OPU ale 3 ampule. ;)
Kleo a jak dlouho jste čekali na objednání?A platili jste tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.12 18:45

Renčo, počti si http://www.neplodnost.org/…odnosti.html
Dám sem jen výňatek:
Hlavní potíž je v tom, že zbraně buněčné imunity mají ve srovnání s protilátkami mnohem větší „rozptyl“ (říkáme, že jsou méně antigenně specifické). V praxi to znamená, že buněčná imunita vyvolaná spermiemi nebo infekcí může v ženském pohlavním ústrojí napadnout i jiné „vetřelce“, např. právě zárodek, snažící se uhnízdit v děloze. Jindy je buněčná imunita aktivována přímo tou části zárodku (odborně se nazývá trofoblast), která zprostředkuje jeho nidaci – to vídáme často po mimoděložním těhotenství nebo u žen trpících opakovanými potraty. Taková nežádoucí imunita pak buď zabrání zárodku v usazení v děloze, nebo jej napadne později a způsobí potrat.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 18:47
Katka1311 píše:
Teď jsem se ptala manžílka a brali mu krev jen před OPU ale 3 ampule. ;)
Kleo a jak dlouho jste čekali na objednání?A platili jste tam něco?
Kačko, doporučení ti napíše i tvůj OG. Mě to napsal.
Po objednání jsem čekala 2 měsíce. Neplatili jsme ani korunu, ani poplatek, nic. Jen věci spojené s ubytováním a cestou. Ale na jaře tam pojedem už jen na jednu noc.
  • Citovat
  • Upravit
14662
6.1.12 20:04
Kleofasek píše:
Renčo, počti si http://www.neplodnost.org/…odnosti.html
Dám sem jen výňatek:
Hlavní potíž je v tom, že zbraně buněčné imunity mají ve srovnání s protilátkami mnohem větší „rozptyl“ (říkáme, že jsou méně antigenně specifické). V praxi to znamená, že buněčná imunita vyvolaná spermiemi nebo infekcí může v ženském pohlavním ústrojí napadnout i jiné „vetřelce“, např. právě zárodek, snažící se uhnízdit v děloze. Jindy je buněčná imunita aktivována přímo tou části zárodku (odborně se nazývá trofoblast), která zprostředkuje jeho nidaci – to vídáme často po mimoděložním těhotenství nebo u žen trpících opakovanými potraty. Taková nežádoucí imunita pak buď zabrání zárodku v usazení v děloze, nebo jej napadne později a způsobí potrat.

No a já po přeléčení imuna dvakrát otěhotněla a dvakrát mimoděložně. Jednou 3/2007, podruhé 7/2007.11/2007 jsem otěhotněla po prvním IVF.
Takže proto jsem se tomu mimoděložnímu tak divila, na mě to nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
6.1.12 21:42

Reni, ale jak jsem byli na první pohovoru se nás ptali na nemoci a problémy v rodině, ale pokud vše ty víš, myslím, že na tu konzultaci můžeš jet i sama!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.