FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
7.1.12 10:49

ahoj děvčátka

tak my se doma včera doštěkali… byli jsme u tchánovců… cestou se bavíme jak mi vadí jeho rýpání a věčně rádoby vtipkaření… Samozřejmě tchán byl celou dobu opravdu úžasný jako obvykle (myslím to ironicky) a při odchodu si ještě začal rýpat, že stejně v neděli nikam nepůjdeme, když budeme po plese. Tak jsem vyletěla, co si vůbec myslí, když nemá sebemenší tušení co my máme v plánu. Samozřejmě jsem byla nejhorší a otočil se proti mě i Aleš…
Takže máme tichou domácnost a na ples se mi vůbec nechce.

Myslela jsem, že aspoň trochu se mě zastane, nebo že bude mlčet, ale nečekala jsem že to otočí proti mě. Od pondělka mám problém srovnat se sama se sebou… a když do toho přijde ještě ten starý debil :roll: :roll: :roll:
navíc jsem včera po tom výstupu začala znovu krvácet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.1.12 10:59

Simi, nenech si kazit ples.
Jsi teď přecitlivělá, měli by na tebe trochu brát ohled.
Ale zkus se nad ty jejich řeči povznést, protože jinak si zkazíš večer a víkend i sobě.
Já se to učím, dřív jsme měli třeba o víkendu tichou domácnost a pak mě to začalo mrzet v pondělí, že jsme na sebe byli tak hnusní(teda spíš já na něho, on většinou vždy přijde) a tak jsem se naučila se nad něco prostě vybodnout.
Já vím, že je těžké, ale stejně ti asi nic jiného nezbyde, pokud ho nechceš kopnout do řiti, že jo :D Držím ti pěsti, ať to zvládneš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.1.12 13:22

víš co - nejhorší na tom je to, že my se hádáme jen kvůli jeho otci. Pořád musí mít poslední slovo, pořád hnusně vyrypuje, pořád musí někoho pošťuchovat. A nejhorší jsou ty jeho kecy. 4 lidi se baví na nějaké téma a on začne povídat o tom jak byl na vyšetření žaludku. Když mu řekneš, že to není vhodné téma, tak ti řekne že on to chce říct. Nepomůže ani když odejdeš, prostě jde za tebou a poví ti to v jiné místnosti, v jiné společnosti… Nebere ani od tchyně když mu něco řekne… Strašně mě to vadí - snažím se ho ignorovat, ale prostě v určitou chvíli to doteče a je zle.
Už i neteř (8 let) začaly jeho řeči ignorovat a prostě mu neodpovídá na debilní otázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.1.12 13:39

A jak tam chodíte často?
Měl by mu to říct tvůj manžel, že Vás to nezajímá.
Už to někdy udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
7.1.12 13:46

Tak to je děsné Simi, měli by na tebe brát ohled a taky i tvůj manžel by měl stát při tobě. Když nepomůže , že mu to řekne manželka tak myslím, že nebude k niš´čemu, když mu to poví její manžel Reni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14662
7.1.12 13:51

No nevím :nevim: , porovnávám situaci u mých tchánů.
Tam je podobná tchýně a když jí něco řekne tchán, tak ona jen mávne rukou a jede si svou dál.
Pokud ale něco řekne můj manžel, tak se matka prostě zarazí.Protože můj manžel až tak moc často něco proti ní nemá,nebo si říct nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
7.1.12 14:00

Tak to v tom případě chápu, možná tedy taky na něj dá, když ještě drží i při něm. Ale určitě bych se do něj taky pustila a s mým bych se taky tak samo pohádala jako Simča, ale já nikdy neustoupím, jsem tvrdohlavá tak je to vždy pak na něm :hug:

• Citovat
  • Upravit
14662
7.1.12 14:07
Janiecka píše:
Tak to v tom případě chápu, možná tedy taky na něj dá, když ještě drží i při něm. Ale určitě bych se do něj taky pustila a s mým bych se taky tak samo pohádala jako Simča, ale já nikdy neustoupím, jsem tvrdohlavá tak je to vždy pak na něm :hug:

Já bych mu určitě taky něco řekla a s chlapem se taky pohádala:-)))
To je normální reakce:-)
Ale dnes se mohli udobřit a mít pěkný víkend, ne? :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.1.12 14:21

víš co - on v tom žil celý život - jde o to že on to nechápe. Nechápe (on ani švagr) jak to působí na okolí, prostě udělám to co jsem udělala už před 2 roky… prostě tam přestanu jezdit.
Před 2 roky jsem tchynu upozorńovala, na to, že budu mít 30 narozeniny, aby se necítili trapně… no dopadlo to tak, že mi asi 3 týdny po tom co jsem jí to řekla přijeli popřát k 29 narozeninám. Tchán ji tak utloukl argumenty, že mi je o rok míň, že mu uvěřila. Než by se s ním dohadovala tomu raději ustoupila. A to dělají všichni - aby byl v klidu tak mu všichni ustupují a nikdo mu neřekne, že by se měl nechat vyšetřit od pořádného doktora. Má problémy s psychikou - chodí k psychologovi, ale nikdy tam sebou nikoho nevzal, aby ten dr. mohl porovnat informace i od někoho jiného než jen od něj.
Kupříkladu na vánoce seděl asi 20 minut na pohovce - na klíně měl krabici s dárkem a díval se na ni - fakt 20 minut. Doteď netušíme proč ten dárek nerozbalil, proč na něj jen koukal… A takových příkladů je hafo…

No tak jsem si vlezla aspoň do sprchy, když nesmím vanu - umyla si hlavu - jdu se nechat učesat - ve 4 mám vyzvedávat kadeřnici…

Dopoledne jsem uklidila na stavbě - bylo všude spousta bince, tak jsem aspoň pozametala. Doma vyprala a pověsila asi 5 praček prádla a teď už budu jen odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.1.12 14:22

navíc brečím poslední dny kvůli každdé kravině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.1.12 14:34

To je jasné, že teď budeš citlivější, není se čemu divit.
Manžel už se omluvil a komunikujete?
Kam jdete na ples?
Tchán by k tomu psychologovi fakt měl s někým jít, protože takoví lidé si často vymýšlí a svým výmyslům i věří:-(
Měla jsem takového šéfa v práci, nakonec mu tak hráblo, že si vzal život.
Byl alkoholik, léčil se, pak zase začal pít, zase se léčil, chodil k psychiatrovi, bral prášky na uklidnění jak lentilky. Bylo to s ním těžké:-(
Jeho syn se taky teď bije do hlavy, že s ním měl k tomu psychiatrovi jít on, měli to tam probírat společně.
Ale tak vážné to asi s tchánem nebude, že?
Tam to bude spíš o tom, že ho všichni poslouchají:-(
Taky bych tam asi přestala jezdit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.1.12 14:45

Ahoj zlatíčka :mavam:
Vidím že tady nemáte dobré téma tchánovci to nikdy není dobré :evil: .Simi škoda,že zrovna teď jak si tak přecitlivělá musíš tohle řešit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
7.1.12 14:49

neomluvil a nemá to v úmyslu, protože jsem to podle něho přehnala a bezdůvodně jsem po jeho otci vyjela… no comment

na ples pojedeme a uvidíme co z toho vypadne. Jedeme do Brumova-Bylnice na skatuský ples. Byli jsme tam už před 3 roky a byla tam prča…

já jsem vybuchla při těch mých narozeninách až úplně nakonec, když mi ukazovali jakou krásnou kytku si koupili. Podobýkám, že mě kytku k narozeninám nepřinesli. A to byl tenkrát poslední kapka a už to jelo. On si starý totiž vůbec neuvědomuje jak to jeho chování působí na okolí. Pak jsem tam asi 2 měsíce nebyla, až volala tchyně a omlouvala se za to. Tak jsem jí tenkrát řekla, že ať se nezlobí, že prostě nepřijedu, protože mi chování starého vadí a nebudu podporovat to s čím nesouhlasím.
On prostě nikoho sebou k psychologovi nevezme. Myslíme si obě se švagrovou že by měl, protože to jeho chování je čím dál horší. Ale jsme obě špatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.1.12 15:08

Simi, tak třeba se omluví na plese:-(

Kolik je tchánovi? Byl vždy takový morous?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.1.12 15:14

Holky já mám dnes taky problém s tchánem :cert: .
Dnes ráno odjeli na hory chodí s důchodcema turistů a vypnul ráno kotel ať zbytečně nenahřívá.Kuva jak zbytečně když jsme tady my a máme v obýváku 16st. :cert: :cert: :cert: .Tak jsem mu volala co to byl za nápad a kdy se jako vrátí že tady sedíme pod dekama.Dopoledne mi to nepřišlo,páč jsem vařila a uklízela.Odstrojili jsme stromek a byl nepořádek.Ale jak jsme sedli k TV tak si říkám co je taková zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.