FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14662
6.1.12 14:14
Katka1311 píše:
Jj Renča to včera psala jen že na jiné diskusi má jiný nick,že si to pamatuji :D ?
Simí :mavam:
Renčí :mavam:

Pamatuješ:-) Chodíme na Rodinu.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
6.1.12 14:16

Ahoj holky :mavam:
Jsem před chvílí vstala na budík a nechtělo se mně, ale jdeme k babičce toš jsem musela, záda jsou po noční horší, ani jsem pořádně nespala tak se bojím že mi to nakonec zkomplikuje ivf :zed:
Klei to je teda divné s tím testem a MS :nevim:
Simi já to po revizi dostala normálně jako by se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
6.1.12 14:24

zdravim děvčatka :mavam: chci se zeptat 24.1 mam konzultaci FN a jdu k dr Dostalovi jakej jééé dřiv jsem chodila k dr Oborná? Řekli že dr Oborná už tam nepracuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.12 15:33

Holky, stimulace se odkládá na neurčito.
Přišly mě výsledky z Prahy a mám zvýšenou BI :(
Sem aj řvala, jak mě to sere. Takže sem možná fakt teď otěhotněla, ale tělo to zas nepřijalo :(

• Citovat
  • Upravit
14662
6.1.12 16:40

Kleofášku to mě mrzí :hug: :hug:
Ale řeknu ti, že s vaší frekvencí sexu se ani nedivím.
My to měli zrovna tak:-(
A taky jsme sexovali téměř denně a vše šlo do mě:-(
Ono si prostě pak něco udělá protilátky a …
Po přeléčení prostě OTĚHOTNÍŠ.
Ale teď Vás čekají asi muka,co? Prezervativy a prednison:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
6.1.12 16:40

Klei už jsem to komentovala na uzavřené. Je ale dobře, že se na to přišlo, vypadá to, že jsi fakt zas byla těhu a kvůli té potvoře to prostě nejde a embryjku se u tebe nelíbí. Přeléčíš a budeš plodit jako jabloň :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.12 16:51
Renatt píše:
Jj, je to tam i napsané. V pondělí jí budu volat a zeptám se na detaily. Sama říkala, že jí mám pak zavolat. No, na jednu stranu mě štve to, že to bude zas za takovou dobu. Na druhou stranu jsme ráda, že si přišlo na příčinu. Proto jsme tam taky jeli. A docela mě sere Zlín, jak by mě prostě hnali do dalšího pokusu, aniž by mi doporučili sami toto vyšetření :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 16:52
Sisi137 píše:
Klei už jsem to komentovala na uzavřené. Je ale dobře, že se na to přišlo, vypadá to, že jsi fakt zas byla těhu a kvůli té potvoře to prostě nejde a embryjku se u tebe nelíbí. Přeléčíš a budeš plodit jako jabloň :pankac: :mrgreen:
Sisi, doufám, že ten prednison a chráněný sex zabere, jinak nevím, co si počnu už :(
  • Citovat
  • Upravit
14662
6.1.12 16:56
Kleofasek píše:
Renatt píše:
Jj, je to tam i napsané. V pondělí jí budu volat a zeptám se na detaily. Sama říkala, že jí mám pak zavolat. No, na jednu stranu mě štve to, že to bude zas za takovou dobu. Na druhou stranu jsme ráda, že si přišlo na příčinu. Proto jsme tam taky jeli. A docela mě sere Zlín, jak by mě prostě hnali do dalšího pokusu, aniž by mi doporučili sami toto vyšetření :cert:

Když jsem se do CAR chystala, tak mně dr Baran poslal na imuno i na genetiku se slovy - TAM NAHOŘE TO JSOU JEN POKLADNIČKY, BUDETE TAM RVÁT PENÍZE A NA ŽÁDNÉ VYŠETŘENÍ VÁS NEPOŠLOU.
Jim je to tam prostě jedno.
Z žádného CAR tě po nepovedeném prvním pokusu nepošlou na imuno do Prahy a Plzně.
Oni tam dělají nějaké obecné imuno, které prý stačí.
A tak si říkám, jestli bysme se neměli s mým chlapem přeléčit taky, protože už je to 4 roky, co jsem tam byla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
6.1.12 17:02

Renčo a proč se nenecháte? Ta imunita se může rozhodně změnit.
Je to na každém. Já jsem si to zvolila sama. Je to dlouhá cesta, ale myslím, že jsme zvolila správnou.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
6.1.12 17:02

S těma pokladničkama jsi to vystihla přesně :cert:

• Citovat
  • Upravit
16732
6.1.12 17:08

Reny uplně tak s tebou nesouhlasím s tím, že jim to je jedno a hlavně, že sypeme. Záleží na tom kam chodíš.
Budu se opakovat(Týnka promine :lol: ). Mě dr po tomto nevydařeném pokusu, že vyšetření máme všechna kromě imuna. Nabídla mě, že mi klidně napíše žádanku a uděláme to, ale že si myslí, že v tom u mě problém nebude a dohodli jsme se(i vzhledem k tomu, že mám pořád 3 hrazené pokusy), že zkusíme ještě jeden pokus a pokud by ani ten nevyšel tak mě tam pošle automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
6.1.12 17:09

Myslím na to imuno :mrgreen: psala jsem rychle tak mi chybí slovíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 17:11

Sisi, já i můj OG jsme se bavili o Zlíně.
O Olomouci s ním tenkrát nepadla ani řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.1.12 17:12
Kleofasek píše:
Renčo a proč se nenecháte? Ta imunita se může rozhodně změnit.
Je to na každém. Já jsem si to zvolila sama. Je to dlouhá cesta, ale myslím, že jsme zvolila správnou.

Možná se přeléčíme sami:-) Budeme tři měsíce používat prezervativ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.